~七夜志貴~ 發表於 8-4-2009 15:13:58

BUG回報...5P選用狂戰士無攻撃力加成,只得14+4攻攻...

liklik 發表於 8-4-2009 15:53:56

BUG回報...5P選用狂戰士無攻撃力加成,只得14+4攻攻...
~七夜志貴~ 發表於 8-4-2009 15:13 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

收到 ... 即改 ... 好快有 (十九) ...
估唔到改 bug 變成生 bug ,
事因係因為用 Aokts 將某幾個有 " X " 的觸發重置 ,
結果因為 Aokts 版本太舊的關係 ( 即個軟件本身有 bug ) ,
令重置後的觸發的目標欄變為 " 無法識別 " ,
故無法將原有的 " 36 " 攻擊力加給 5p 的狂戰 ,
而我剛剛也測試了 1-6p 的一轉主角 ,
發覺只有 5p 的狂戰有問題 ... ( 那你真是不幸運 = = )
可能也是因為太久沒製劇的關係吧 ...
因為我本身打算用 Aokts 改幾個 bugs ,
所以可能仲有幾個 bugs 都未定 ,
希望大家發現有 bug 的話好似樓上兄台咁盡早回報 ,
好讓我可以即改 , 謝謝。

亂世之奸雄 發表於 9-4-2009 18:12:37

!?

我睇錯野嗎

汪滔滔 發表於 9-4-2009 18:45:44

!?

我睇錯野嗎
亂世之奸雄 發表於 9-4-2009 18:12 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

做咩要懷疑自己的雙眼呢 ?

另補一話 ,
自十八版開始 8p 每個文明都有額外加成 ,
所以做鬼既想挑戰難度或玩下野既可以試下 ,
至於有關的文明加成可以睇呢個帖既第一頁 ,
又或者係遊戲入面既任務提示 ( Alt+O ) 睇都得 ,

另外 , 8p 的複製實驗室同生化研究設有開放時間 ,
分別為 4 分鐘名 14 分鐘 ,
而以往一開始於祭壇所送的惡靈的祭品將取消 ,
原因一是平衡的關係 ,
原因二是給予 8p 為中國的優勢 ,
在此提及的原因是因為我日前開場有鬼誤以為 Cheat map 而棄 ...

~七夜志貴~ 發表於 9-4-2009 19:58:45

奸雄唔係鬼隱左咩=_+我睇錯野嗎?

淮山 發表於 9-4-2009 21:02:52

汪滔,你仲有冇 亂戰火槍同世紀爭霸戰 個檔案

[原創火槍] 爭奪火槍王者之戰 - 亂戰火槍(七) !
[原創劇情] War of Centuries - 世紀爭霸戰 !
呢2條DL LINK死左-,-

青山院長 發表於 9-4-2009 23:24:31

惡靈20對我來說太難上手 ....
8p畀神手做 爆神
畀新手做 太弱啦....完全好難上手
作者
你不如同惡靈整分區啦
分 港區版 同 台區版
你要知道 香港玩家同台灣玩家 根本係兩回事
實力都唔同

衰仔包@阿鋒 發表於 9-4-2009 23:38:10

樓上會唔會忘記左香港玩家都有好多好勁 / 好廢

青山院長 發表於 9-4-2009 23:46:55

勁人不多
新手居多

[H]bunbunbunbun 發表於 10-4-2009 03:58:03

估唔到惡靈重會更新 C.C
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12
查看完整版本: [原創捉捉] 惡靈古堡 外傳 之 惡靈重現(二十一) 釋出 !