長勝棋王 發表於 25-4-2008 06:36:56

城堡兵 一個又串又以為自己好勁ge人----小東

今日凌晨玩城堡兵 見到一個叫小東ge人 一開始就係咁指揮 我同佢持相反意見 跟住佢就要同我1打1 我初頭話唔好 因為我覺得城堡兵1打1好無聊 跟住佢就話「29,唔敢呀?」 我條氣唔順就話好 佢仲要好似好勁咁 話佢用哥德 我用日本 如果佢出村前ko唔到我就當佢輸 我心諗佢冇可能咁勁 於是就要求佢save 遲d可以睇番 點知佢又唔肯 話我自己可以用相機拍低 結果後尾佢個朋友入左黎就冇打到 之後又打左埸4打4 我再問佢係唔係1打1 佢又話好 咁我廢事文明差太多 就同佢一樣用塞爾特 一開波我見佢用Z 我咪用番Z同佢打 打左頭一隊 佢見唔對路 退番入去 居然想話唔打 (果陣有5個人觀戰 佢地都係冇棄權 即係睇唔到我地玩) 我話打埋佢啦 佢又話唔玩出村就打 (即係擺明推翻自己之前講ge承諾) 之後打呀打 基本上一直我地都係佢出面門口打 最後我升帝先 又係出村先(佢遲我大約10秒) 我就話好啦 唔打啦 出左村 佢又係咁話唔好住 打埋先 我見佢咁想打 就同佢講我出兵 但唔理佢地啦 你自己慢慢打 過左陣 佢d兵過到去我果邊 係我個淺灘度打我d剛剛出黎ge兵 我臨走前就同其他人講88 然後就棄 點知係我棄左之後 佢竟然同其他人講「佢真係好白痴 d兵俾我打到去淺灘就棄權!!!!!!!!」 真係俾佢吹漲我覺得你唔係勁 就唔好咁大口氣 仲有就係唔好咁奸 唔知大家有冇見過呢個人 如果係ge話 小心d 講完~

小豪仔Jacky 發表於 25-4-2008 10:28:00

你膠得濟呀?
竟敢話我的師父【小東】嗎?
你咁樣的確廢得濟啵 唔係講笑
相反意見?你估你好勁?
相反意見 咪1打1LO
仲有你咁冇品仲要投訴人
你緊係膠得濟lu

明天會更好 發表於 25-4-2008 13:26:48

原帖由 小豪仔Jacky 於 25-4-2008 10:28 發表 http://www2.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你膠得濟呀?
竟敢話我的師父【小東】嗎?
你咁樣的確廢得濟啵 唔係講笑
相反意見?你估你好勁?
相反意見 咪1打1LO
仲有你咁冇品仲要投訴人
你緊係膠得濟lu
童話版主又話廢又話人膠[]

原帖由 長勝棋王 於 25-4-2008 06:36 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
今日凌晨玩城堡兵 見到一個叫小東ge人 一開始就係咁指揮 我同佢持相反意見 跟住佢就要同我1打1 我初頭話唔好 因為我覺得城堡兵1打1好無聊 跟住佢就話「29,唔敢呀?」 我條氣唔順就話好 佢仲要好似好勁咁 話佢用哥德...

唔好搞笑啦
你以為你一開波真係夠我打??
講真我一開波第一隊冇用Z打你,我用黎試你
其實我一開頭已經知道冇得係你出村內殺哂你,所以已經認輸話唔同你玩,係你自己死都要玩
咪倍你玩落去囉,講真我都唔覺得你勁過囉 (其實我玩步已經廢)
事實上開頭你真係比你食住打既,我d兵真係唔夠你多,但後尾我都真係唔知點解可以打返你轉頭
2個一齊村,我見到我多兵過你好多,所以我先話打埋先,其實係諗住試下打唔打到你個軍營
我就唔明你點解話你出兵,但唔理佢地啦,搞到我好冇引
不過算啦,正常黎講你真係可以走既,因為已經勝負已分,我輸,你要走我阻止唔到你

講返正題,琴日有場
韓哥塞不 vs 法馬日西
哥德係主力,我話去哂哥德
玩兵堡,一係就全部唔好去,一係就全部去哂,呢d叫做合作
係十分之基本既合作,見到你唔跟住大隊 (再加上你未入黎之前個隊1d人已經串緊我地隊)
見到你玩得咁唔合作咁玩當然火
你唔跟大隊都算,本黎我地3個已經守好2p位,當你3批馬雅出哂黎個時,我見到你控得好唔認真,成日比3p圍又唔跟盾 (個人感覺上)
我唔知你係為左唔認同我而使出既手段,定還是你已經出盡全力

如果照你既意見,你話法國去馬雅,日西合兵
後尾重入,我d fd都入埋,討論左一陣之後,我都認同你既打法,因為咁樣打的確安全好多
所以我後尾都冇咩點出聲,因為我聽到你咁講都知你識玩
同埋個場跟本唔跟我玩法真係唔得,因為大家已經去左2p,就要去到底
如果你早d講你既玩法,我都可能仲有30%機會用你個招=.=

第2場,你同我地玩 (不過今場敵對)
我地 維土中波 vs 馬日不匈
你輸文明係其次,最主要係輸合作性 (其實波斯已經玩得唔好多)
所以就算我地換文明打都唔會怕你,係你自己唔敢換文明玩
仲有,玩完第2場之後,我都冇再挑你玩1打1啦,因為我知你識玩
係你自己故意搵返之前既事黎講,係你問返我係唔係1打1,我唔話好都唔得啦,唔通比你串咩
所以先變左你口中所講既塞打塞1on1
如果你覺得1打1無聊,我都唔知點解你會做咩冇啦啦挑返我轉頭,照咁講其實你一樣都係同我咁無聊
對住29 1打1唔係無可能既事,仲可以600人內滅你5堡,講真你第一場真係玩得好差好唔合作我先輕敵同你講1打1當正你係個d 29
琴日第1場有咩得罪你,我係度講聲sorry
同埋我由頭到尾都冇話過自己勁
同埋琴日第1場已經比個隊1d人激到好嬲,所以個場真係好想贏,但又見到你唔跟住我地搞到開頭個戰3打4,搞到我向你發火

原帖由 ~~枝~~ 於 25-4-2008 14:45 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
樓主做咩用新ac
唔知呢
不過佢話佢連msn都話冇
都唔知佢係黎搞事還是真係冇msn
本黎想搵佢再玩嫁

小豪仔Jacky 發表於 25-4-2008 15:02:13

原帖由 明天會更好 於 25-4-2008 05:26 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

童話版主又話廢又話人膠[]

樓主 post出黎威d嫁咩
嘈嘈嘈 嘈乜姐

佢真係又廢又膠- -

等緊樓主回復
不過樓主可能好大機會話我解釋=染色

但我真係照直講出黎

明天會更好 發表於 25-4-2008 15:50:38

原帖由 小豪仔Jacky 於 25-4-2008 15:02 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

樓主 post出黎威d嫁咩
嘈嘈嘈 嘈乜姐

佢真係又廢又膠- -
我乜都唔知
純粹抽下水

其實懷疑緊樓主我應該識

長勝棋王 發表於 25-4-2008 18:49:28

o岩o岩先放工番黎 等我回應番東講ge野先
你要講番第一埸野 我可以奉陪 我自問好認真打而且冇打錯ge地方 你而家講到你自己好民主 係虛偽ge表現 因為一開始你話要快攻哥德 我已經即刻反對 但你果陣諗都唔諗(一定唔超過兩秒)就已經話一定要聽你講 你上面篇文章話如果我一早講 可能有30%用我ge方法咁真係你而家講晒啦 況且用唔用我ge方法唔應該係你一個人話事 而係應該4個一齊決定 加上成埸野 你由一開始到中段 把口真係冇停過 係咁指揮 我果陣有d頂你唔順 所以打左兩分鐘左右就問左你一句 「你可唔可以唔好係咁指揮」 結果你即刻回應「咁你地29 冇人識打 我咪要指揮law」由此可見你ge自大
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 城堡兵 一個又串又以為自己好勁ge人----小東