中` 發表於 20-8-2009 15:51:01

〥一點會``

一點團
會長:弒`
副會長: 殘`
會員:絆`,戒`,魂`,剎`,弱`(草加)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
入會準則:
要有一個角色30lv以上並巳進行4轉/一個人物銀盾/技術
其他角色要10lv上`
通過測試is ok就可以入『會長保持最終選擇權利』
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
會規:
一星期最小on一次..
挑釁別人
打贏會長可以做會長
如果想名請 一個字+`(就係咁簡單
如比3次警告((立即踢出本會

E+成收會員.-`

本公會同CaNDy`.CLAn`
聯盟左

善仔Ss 發表於 20-8-2009 18:21:55

會長咁勁點打得嬴啊…

meow喵 發表於 21-8-2009 09:56:59

t____t有點想同會長打
但嬴左都唔會做會長(嬴左先算la-.-)

喪魚 發表於 25-8-2009 14:06:07

我淨系知無乜機會同會長打t__t

meow喵 發表於 25-8-2009 17:46:48

我未見過會長-.-...

nakeimasa 發表於 31-8-2009 17:59:44

絆廢既..全部洗番黎...弒就勁.....殘就廢廢地..真勁既.不過靠-6

中` 發表於 31-8-2009 18:58:18

點呀你.你好好打丫?●﹍﹍﹍●
不爽單挑!!!!!!!!!!((((((((((

RedOcean 發表於 31-8-2009 19:43:30

哎呀 死啦 我小克得2lv

中` 發表於 31-8-2009 21:20:26

不過個絆.真係廢ga,but佢係我地ga金錢支柱,
我叫過弒`做會長架,佢死都唔做炸ma,唔係洗乜搵絆`

kennyto26 發表於 1-9-2009 04:32:09

味見過絆` <有1點個個 w0
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 〥一點會``