~lover~ 發表於 22-6-2010 12:25:24

討論

今日玩兵堡   法 不弓 殺拉條
                                    打
                         波    哥    啊之   huns
如果只論文明同對位大家會覺得邊到黁win 呢
個人認人文明上 team 2係全完壓倒膀
雖然條都係打到5-8p 但係8p 一帝左就完
而且7p 對住曬2 -3p
唔好講玩家技巧

kenex 發表於 22-6-2010 12:38:56

問題係8p帝吾都到都成問題,team2又冇弓兵,想殺哂d阿拉伯都好難

ken021315 發表於 22-6-2010 12:39:11

我係岩先個8p 我根本帝唔到 我地又冇弓兵 點屈你地 我地贏左係因為你地有個4p 29

如果我地係屈你地一早贏左la

wing1204 發表於 23-6-2010 18:46:58

講文明.. 法 不列 殺拉 條VS象 哥 阿茲 匈奴
team2 無弓兵 法可以封死哥啦...
至於不列條前面 不列後面都可以封死 阿茲
象同匈奴 更加唔洗講 殺拉單拖封曬啦=.=
咁樣又點壓到勝呢?

antitheism 發表於 23-6-2010 18:55:15

team1文明好d
去晒7p門口打
team2邊個黎幫都係比team1食分

roymen135 發表於 3-9-2011 19:06:42

第二隊易打d,可以更加主動,帶著第一隊黎玩,不過第一隊唔係話無得打,只係打起上黎,第二隊易贏d

Onevif' 發表於 3-9-2011 19:51:06

不論技巧 只論文明...

哥同huns機動性大

team1比人牽住好難打

~lover~ 發表於 4-9-2011 00:25:12

個人認為team 1快攻係7p門口打 會令team 1有大優勢,team2出得慢,只有7p出得快dd

roymen135 發表於 4-9-2011 01:06:23

唔係好得,象在佢身邊,條太遠,無咩條件做到

faiace 發表於 4-9-2011 01:59:21

個人認同壓住7p打有好大優勢
3p薩行得快,好快去到7p,加上1p法國頂哥德門,象都難幫
薩同條都佔盡優勢,無理由被牽住打
至於波斯真係幾難帝,係哥德門口打,等埋條頓黎,波斯都差唔多玩完
5p匈奴想偷爆人都冇用,薩拉好快幫得到
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 討論