樂古Nakuz

標題: [日版]最新的洗p連儲值圖文教學 比chobirich快很多 方法轉至巴哈(靈魂傳播者) [打印本頁]

作者: Kardz    時間: 10-8-2006 17:30
首先這方法是轉至靈魂傳播者大哥的 非本人所發現的

因為有太多人看不懂只有文字的教學

所以我就寫了這個圖文教學了

這個洗p的網頁 即p加算比chobirich 要多幾十倍 一小時可以有1000p了

首先 第一件事當然先到申請首頁 按我

跟著圖片的指示輸入資料

然後輸入好所有東西 看到以下圖片

回到信箱應該看到這些亂碼吧

然後再到首頁 按我

登入後 按圖片所說的

按完之後看到這些廣告網站 按其廣告圖片進入 再到這些網站申請會員 申請完成後 有7成網站都會有point加到你的帳號幢

到了足夠1000point的時侯就能交換wm了 如圖片所示

交換pt時不是選wm的圖片 因為那是去wm的官網 應該點選這個

然後再跟圖片一樣 點選webmoney 再按次進

選擇換取多少點數 4000點數=2000webmoney 要換多少自己決定

看到這畫面就要等他寄信來了 寄信人地址大約是 info@pointlink.jp<--- 大約是這樣

拿到wm第一時間當然是想儲值吧 現在先進入遊戲的shop裡 按下充值鍵

然後你看到他要求你輸入nexon id跟密碼 打好後登入吧

登入好了吧?現在按下圖片所示的連結吧

現在再選儲值的方法 你用wm的話就選webmoney吧 下面是儲值的數量 理論上洗1000p的玩家換的只是500wm

這樣你帳號了的點數就增加了 提醒一下 要賣錢的話 不要儲 留下wm的序號比較好賣

然後這個網站優點是多即p加算 一個帳號即p加到1000就能換wm 丟棄再換新的帳號了

缺點則是換了wm後要等3個工作天才能收到卡號

卡號會傳到你登錄會員時的信箱裡 有可能成為垃圾郵件 耍小心查看信箱

不然功夫做完也白費了

希望這些教學幫到大家 這樣大家都能買寵物和*2了

[ Last edited by Kardz on 2006-9-24 at 08:37 AM ]
作者: 我係new手    時間: 10-8-2006 17:42
謝嚕﹒﹒﹒﹒但是,有些電話,果d你填咩嫁??(我是copy人地的)
作者: Kardz    時間: 10-8-2006 17:44
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-10 09:42:
謝嚕﹒﹒﹒﹒但是,有些電話,果d你填咩嫁??(我是copy人地的)

852 1111 1111 完成
作者: 我係new手    時間: 10-8-2006 17:47
Originally posted by Kardz at 2006-8-10 17:44:

852 1111 1111 完成

甘有無郵便番號可以比埋我>,< 做緊幾個,k住左係度
作者: 術鏡    時間: 11-8-2006 17:19
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-10 17:47:

甘有無郵便番號可以比埋我>,< 做緊幾個,k住左係度

001  0013  北海道
其他個格式一樣 數字大同小異 ^0^
作者: NASH    時間: 11-8-2006 17:49
d圖變左包包>3<

唔該整整佢

唔該曬
作者: Kardz    時間: 12-8-2006 16:01
整好左
la
作者: NASH    時間: 12-8-2006 20:33
可唔可以post張sd比你e-mail既圖,我唔識點睇邊個e-mail係,邊個唔係-0-

唔該曬
作者: o奇異谷o    時間: 13-8-2006 07:42
好野....now有2000點喇...可以換2次!
作者: cla991053    時間: 13-8-2006 09:55
真係好快...
我搞左一個鐘就有千2p...
依家等卡號><
作者: 我係new手    時間: 13-8-2006 10:23
Originally posted by cla991053 at 2006-8-13 09:55:
真係好快...
我搞左一個鐘就有千2p...
依家等卡號><

tony,.....點樣換 wm?? 唔識-口-
================
係唔係按果個﹒﹒﹒交換﹒﹒申

再按個wm就ok嫁啦??

[ Last edited by 我係new手 on 2006-8-13 at 10:25 AM ]
作者: cla991053    時間: 13-8-2006 10:36
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-13 10:23:

tony,.....點樣換 wm?? 唔識-口-
================
係唔係按果個﹒﹒﹒交換﹒﹒申

再按個wm就ok嫁啦??

[ Last edited by 我係new手 on 2006-8-13 at 10:25 AM ]

係呀
之後再有個咩1000point簡
禁個個1000point個行野再禁確定(類似的物體)
就得啦^^
唔制>_<
就算等完都係得500p
點買exp card>_<

[ Last edited by cla991053 on 2006-8-13 at 10:37 AM ]
作者: 我係new手    時間: 13-8-2006 12:30
Originally posted by cla991053 at 2006-8-13 10:36:

係呀
之後再有個咩1000point簡
禁個個1000point個行野再禁確定(類似的物體)
就得啦^^
唔制>_<
就算等完都係得500p
點買exp card>_<

[ Last edited by cla991053 on 2006-8-13 at 10:37 A ...

o矣﹒﹒﹒﹒我唔知有無按錯左壓
作者: siukaihong    時間: 13-8-2006 13:59
我想問下係寄卡號定網止ar?
作者: kazimierz    時間: 13-8-2006 14:36
我想問係唔係去廣告d網到禁無料or新規會員?申請左會員洗唔洗去信箱檢查有冇申請會員既信
仲有我想問申請左會員佢點知你有pointlink帳號??
作者: vw01    時間: 13-8-2006 14:36
Originally posted by siukaihong at 2006-8-13 13:59:
我想問下係寄卡號定網止ar?

總之換完最快等一日佢就會send個卡號去你個e-mail度
作者: [H]太白    時間: 14-8-2006 01:00
如果我即換完p(未比到我)之前就退會..d p仲比ng比到我= =
作者: NASH    時間: 14-8-2006 11:22
我重係唔知個收序Email or title係咩...

我星期5對返500點,到now都未寄來..............

有無人可以copy封信出來,比我們睇下,唔該
作者: Kardz    時間: 14-8-2006 14:00
更新了一張圖片 因為有玩家不知該按那個換點 - -
作者: dicky1247    時間: 14-8-2006 15:51
紹介ウギやスギズ300Point
れシパクグズ150PointкяК⑦Ьゆギウネエ。
le句係咩
作者: 我係new手    時間: 14-8-2006 16:44
Originally posted by NASH at 2006-8-14 11:22:
我重係唔知個收序Email or title係咩...

我星期5對返500點,到now都未寄來..............

有無人可以copy封信出來,比我們睇下,唔該

【ポイントリンク】ポイント交換(WebMoney)

封信個名
作者: cla991053    時間: 14-8-2006 16:45
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-14 16:44:

【ポイントリンク】ポイント交換(WebMoney)

封信個名

黑椒豬扒你有webmoney個code未?
我仲未有- -"
問下你有無先-.-
作者: 我係new手    時間: 14-8-2006 16:53
Originally posted by cla991053 at 2006-8-14 16:45:

黑椒豬扒你有webmoney個code未?
我仲未有- -"
問下你有無先-.-

有左= =唔係點整封信個名出黎
=====================
有就係有,但係我有左唔識用﹒﹒﹒﹒﹒Orz
作者: dicky1247    時間: 14-8-2006 16:57
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-14 16:53:

點這nexon儲值站
https://point.nexon.co.jp/web/login.asp

kick webmoney

[ Last edited by dicky1247 on 2006-8-15 at 06:30 AM ]
作者: cla991053    時間: 14-8-2006 16:58
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-14 16:53:

omg
你昨天send個1000pt去wm到?
點解你有我都仲未有-.-|||
你cap圖cap封信個名出尼post係樂古lor-3-
===========================
o岩o岩上左e-mail睇
_hit
終於比我webmoney入手!!
跳海感動中!!!bao_49 bao_49 bao_49 bao_49 bao_49
bao_49 bao_49 bao_49 bao_49 bao_49 bao_49 bao_49
bao_49 bao_49 bao_49 bao_49 bao_49 bao_49 bao_49
=========================================
封webmoney的標題
因為我部電腦異於常腦
所以我係咁的-.-(唔知其他電腦係咪一樣會係咁)

注意:信中除了有一大堆亂碼未之外
還會附贈網址幾個和文字型式的卡號一組

[ Last edited by cla991053 on 2006-8-14 at 05:11 PM ]
作者: 我係new手    時間: 14-8-2006 20:01
是打遊戲的ac還是nexon的ac?? 但我打了兩個都不肯--

是我按錯了藍色的﹒﹒﹒

原來是按藍色的﹒﹒﹒但我進不到去

入到了﹒﹒﹒那是nexon的ac,不是game內的~

我入不到這

按了之後到了第2到.....不懂按

k.o了,,不要打全數字的,打有英文字加數字的--

[ Last edited by 我係new手 on 2006-8-14 at 08:29 PM ]
作者: 絕食    時間: 14-8-2006 20:59
有d廣告要打咩携帯メールアドレス

要點打-0-
作者: dicky1247    時間: 14-8-2006 21:20
Originally posted by 絕食 at 2006-8-14 20:59:
有d廣告要打咩携帯фみюヤЭяЗ

要點打-0-

打852-1111-1111都可以
作者: Kardz    時間: 15-8-2006 00:47
DICKY給的是qud儲值 wm的方法大致相同 只是wm的是16碼
作者: 源囝    時間: 15-8-2006 05:39
··········································
作者: 源囝    時間: 15-8-2006 05:39
··········································
作者: 源囝    時間: 15-8-2006 05:40
··················································
作者: 源囝    時間: 15-8-2006 05:41
·······································
作者: 源囝    時間: 15-8-2006 05:42
·············································
作者: 源囝    時間: 15-8-2006 05:42
·····································
作者: 源囝    時間: 15-8-2006 05:43
··························
作者: [H]太白    時間: 15-8-2006 13:14
扣佢多d分啦= ="
p.s 一日做1次~大把p收=v=
作者: cla991053    時間: 15-8-2006 13:19
Originally posted by [H]太白 at 2006-8-15 13:14:
扣佢多d分啦= ="
p.s 一日做1次~大把p收=v=

1日2個ac已經足夠一張exp card-v-
作者: [H]gba2004    時間: 15-8-2006 13:29
Originally posted by cla991053 at 2006-8-15 13:19:

1日2個ac已經足夠一張exp card-v-

我唔識邊d廣告先有p,仲有入d廣告都唔知邊到申請會員?
作者: 我係new手    時間: 15-8-2006 14:09
Originally posted by [H]gba2004 at 2006-8-15 13:29:

我唔識邊d廣告先有p,仲有入d廣告都唔知邊到申請會員?

最未果1,2頁 好多都係是但填d野
作者: [H]gba2004    時間: 15-8-2006 15:47
另外我想問1000p換到幾多點??
作者: Kardz    時間: 15-8-2006 16:22
Originally posted by [H]gba2004 at 2006-8-15 07:47:
另外我想問1000p換到幾多點??

1000網頁點數=遊戲內500點 快的話半小時1000網頁點數 就是遊戲內500點 也=400-500萬$
作者: [H]gba2004    時間: 15-8-2006 16:23
Originally posted by Kardz at 2006-8-15 16:22:

1000網頁點數=遊戲內500點 快的話半小時1000網頁點數 就是遊戲內500點 也=400-500萬$

咁賣點俾日本人咪好困難??
作者: Kardz    時間: 15-8-2006 16:26
再加多3張換wm時的圖片
作者: never0927    時間: 15-8-2006 21:35
Originally posted by [H]gba2004 at 2006-8-15 08:23:

咁賣點俾日本人咪好困難??

多數賣俾華人架la
作者: Kardz    時間: 15-8-2006 22:05
8月15 把儲值教學也打上來了 因為有人第一次洗p 不會儲值 囧
作者: [H]gba2004    時間: 16-8-2006 18:34
我想問番號打d咩
作者: 絕食    時間: 16-8-2006 19:30
想問下申請完果d廣告之後...係米就會+p比你,,,

定要去e貓睇?
作者: Kardz    時間: 16-8-2006 23:36
好多廣告都需要你去E-MAIL收信 按LINK確認
所以一定要用E-MAIL收信去確認完先可以當完成一個申請流程
作者: Kardz    時間: 17-8-2006 18:21
提醒大家 有信用卡的話也不要申請要信用卡的廣告網站
因為那些網站通常很危險的 所以怎樣也不要申請那種 力一卜番號的網站
作者: 內輪佐助    時間: 18-8-2006 16:23
Originally posted by 絕食 at 2006-8-14 20:59:
有d廣告要打咩携帯メールアドレス

要點打-0-

我都係咁
唔明你講咩
作者: chiT    時間: 18-8-2006 19:47
我按完WebMoney之後...佢同我dl左個唔知乜野...
咁我點儲值呀....有冇人可以教下我呀..
作者: NASH    時間: 18-8-2006 19:54
Originally posted by chiT at 2006-8-18 19:47:
我按完WebMoney之後...佢同我dl左個唔知乜野...
咁我點儲值呀....有冇人可以教下我呀..

唔多明- -可唔可以上傳張圖cc  ??
作者: chiT    時間: 18-8-2006 20:07
Originally posted by NASH at 2006-8-18 19:54:

唔多明- -可唔可以上傳張圖cc  ??

而家係唔係要按WebMoney黎儲值先?
定係要按@QUO ?

[ Last edited by chiT on 2006-8-18 at 08:18 PM ]
作者: 我係new手    時間: 18-8-2006 20:41
按wm黎儲∼儲完會send個號碼去你電郵
作者: chiT    時間: 18-8-2006 20:45
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-18 20:41:
按wm黎儲∼儲完會send個號碼去你電郵

但係按完wm佢就幫我dl左樣野...個網頁就白色...咁即係點...
作者: 我係new手    時間: 18-8-2006 20:52
Originally posted by chiT at 2006-8-18 20:45:

但係按完wm佢就幫我dl左樣野...個網頁就白色...咁即係點...

可唔可以放圖上黎?

===
你真係肯定你跟樓主個程序?

============
你係唔係將wm轉點數果個程序??

按左之後會去到1個網頁,再將 序號 copy係果4個格度,再按就可

===
個網頁白色,係唔係有好多日文??(最好copy圖上黎)

[ Last edited by 我係new手 on 2006-8-18 at 08:54 PM ]
作者: chiT    時間: 18-8-2006 21:11
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-18 20:52:

可唔可以放圖上黎?

===
你真係肯定你跟樓主個程序?

============
你係唔係將wm轉點數果個程序??

按左之後會去到1個網頁,再將 序號 copy係果4個格度,再按就可 ...

首先我兩個確定都按晒..

之後..佢就自動同我dl個LE個野..

最後..睇返個網...就變成白色..

作者: 我係new手    時間: 18-8-2006 21:13
Originally posted by chiT at 2006-8-18 21:11:

首先我兩個確定都按晒..

之後..佢就自動同我dl個LE個野..

[img]http://i32.photobucket.com/albums/d8/chiTs_2005/02.jpg[/img ...

我無d咁既事喎,睇下樓主幫唔幫到你﹒﹒﹒﹒﹒
作者: chiT    時間: 18-8-2006 21:53
Originally posted by 我係new手 at 2006-8-18 21:13:

我無d咁既事喎,睇下樓主幫唔幫到你﹒﹒﹒﹒﹒

我裝完firefox就OK喇.. 終於有點數喇bao_49

[ Last edited by chiT on 2006-8-18 at 11:07 PM ]
作者: Kardz    時間: 19-8-2006 11:28
Originally posted by chiT at 2006-8-18 13:53:

我裝完firefox就OK喇.. 終於有點數喇bao_49

[ Last edited by chiT on 2006-8-18 at 11:07 PM ]

java script問題 改用firefox就解決到 你話下載野果度係因為佢有錯誤 佢下載左錯誤既頁面
作者: andytsang    時間: 19-8-2006 12:02
wtf i make two acc but i didn't recive any letter in email!!!1
作者: Kardz    時間: 19-8-2006 20:27
Originally posted by andytsang at 2006-8-19 04:02:
wtf i make two acc but i didn't recive any letter in email!!!1

你用咩野e-mai 有d強大既信箱會全部擋哂架
推薦用msn + hotmail 來洗p 一收到信即知道 即按完成 l
作者: andytsang    時間: 20-8-2006 08:46
Originally posted by Kardz at 2006-8-19 20:27:

你用咩野e-mai 有d強大既信箱會全部擋哂架
推薦用msn + hotmail 來洗p 一收到信即知道 即按完成 l

i mean the acc in pointlink wow...
作者: 艾迪普雷斯    時間: 20-8-2006 16:48
請問係咪星期日 點果d 廣告係唔會有pt @@?...
作者: Kardz    時間: 20-8-2006 21:35
Originally posted by andytsang at 2006-8-20 00:46:

i mean the acc in pointlink wow...

唔明你意思 咩叫 pointlink裡面既帳號收e-mail
pointlink 唔係信箱黎架啵=.=

Originally posted by 艾迪普雷斯 at 2006-8-20 08:48:
請問係咪星期日 點果d 廣告係唔會有pt @@?...

無詳細試過 但好似加唔多
作者: 艾迪普雷斯    時間: 21-8-2006 19:04
Originally posted by Kardz at 2006-8-20 13:35:

冏....今日再洗過...我發現好似第一頁好多都唔得(我係由多至少順序的),你地係咪都係咁@@?
作者: andytsang    時間: 23-8-2006 21:04
Originally posted by Kardz at 2006-8-20 21:35:

唔明你意思 咩叫 pointlink裡面既帳號收e-mail
pointlink 唔係信箱黎架啵=.=

i mean i can't get the email from pointlink ar! but now i use hotMAIL OK LA but don't know where is the log in ID and password in the letter ar > <
作者: Kardz    時間: 24-8-2006 10:36
Originally posted by andytsang at 2006-8-23 13:04:

i mean i can't get the email from pointlink ar! but now i use hotMAIL OK LA but don't know where is the log in ID and password in the letter ar > <

LOGIN用電郵同密碼  信箱=帳號 你有看我的圖片嗎(f24,)

[ Last edited by Kardz on 2006-8-24 at 01:48 PM ]
作者: Kardz    時間: 24-8-2006 21:48
Originally posted by 艾迪普雷斯 at 2006-8-21 11:04:

冏....今日再洗過...我發現好似第一頁好多都唔得(我係由多至少順序的),你地係咪都係咁@@?

我第一頁 240 同 1xx都係得既
作者: andy88nono    時間: 25-8-2006 16:46
嘩,痴痴地,申請左3粒鍾,先得果141點,十個有9個都昆人,有個出邊寫住80點
申請完,比1點我,頂佢
作者: hkopenc483242    時間: 25-8-2006 17:36
可唔可以貼d申請緊會員既相..仲有點check自己d點
作者: Kardz    時間: 25-8-2006 18:00
Originally posted by andy88nono at 2006-8-25 08:46:
嘩,痴痴地,申請左3粒鍾,先得果141點,十個有9個都昆人,有個出邊寫住80點
申請完,比1點我,頂佢

你要收信確認會員 如果唔係唔會俾點你 每個廣告網都係 填完資料要去信箱收信 一定唔可以亂寫信箱
我自己未試過80->1 = .=

Originally posted by hkopenc483242 at 2006-8-25 09:36:
可唔可以貼d申請緊會員既相..仲有點check自己d點

右面有寫自己有幾多點 申請緊會員既相? 你既意思係d廣告網申請會員既相?
廣告網太多 基本上
作者: hkopenc483242    時間: 25-8-2006 19:50
Originally posted by Kardz at 2006-8-25 18:00:

你要收信確認會員 如果唔係唔會俾點你 每個廣告網都係 填完資料要去信箱收信 一定唔可以亂寫信箱
我自己未試過80->1 = .=

右面有寫自己有幾多點 申請緊會員既相? 你既意思係d廣告網申請會員既相?
廣 ...

得左喇thx 1粒鐘有800p 真係有d網會只係俾1點你......=.=
作者: Kardz    時間: 26-8-2006 15:54
Originally posted by hkopenc483242 at 2006-8-25 11:50:

得左喇thx 1粒鐘有800p 真係有d網會只係俾1點你......=.=

1點應該係你按佢個廣告所以加1點  完成申請會員唔會得1點bao_50
作者: andy88nono    時間: 26-8-2006 17:24
Originally posted by Kardz at 2006-8-26 07:54:

1點應該係你按佢個廣告所以加1點  完成申請會員唔會得1點bao_50

我用hotmail登記的,全部記黎的都是亂瑪
我夠左1千點,去換,而家等送信黎
封信會點,我怕會亂瑪睇唔到卡號
作者: Kardz    時間: 26-8-2006 19:12
Originally posted by andy88nono at 2006-8-26 09:24:

我用hotmail登記的,全部記黎的都是亂瑪
我夠左1千點,去換,而家等送信黎
封信會點,我怕會亂瑪睇唔到卡號

個信寄件好明顯叫 info@pointlink.jp 唔使驚
作者: andy88nono    時間: 26-8-2006 22:51
Originally posted by Kardz at 2006-8-26 11:12:

個信寄件好明顯叫 info@pointlink.jp 唔使驚

入邊d內容呢@@?
作者: andy88nono    時間: 27-8-2006 09:45
info@w-point.jp,係咪呢個?
死啦,入邊d內容係亂瑪=.=睇唔到卡號
作者: Kardz    時間: 27-8-2006 15:10
Originally posted by andy88nono at 2006-8-27 01:45:
info@w-point.jp,係咪呢個?
死啦,入邊d內容係亂瑪=.=睇唔到卡號

麻煩 睇下我講野... 俎email]Yinfo@pointlink.jp[/email] 唔係你果個 你係睇唔到定唔識睇bao_50
作者: never0927    時間: 30-8-2006 21:59
但係我想問點解我有d廣告網會收唔到信?
作者: hkopenc483242    時間: 30-8-2006 22:03
換到卡號喇..-v- thx Kardz..咁好既文應該加多d分俾佢la
P.S. 我換左wm之後唔知做咩好..打算可能送點俾人= =
作者: 猿渡明    時間: 31-8-2006 01:11
我都唔知點加p
我得303p之后加黎加去都加唔到...
請加到1000p的比d心得...
謝謝
作者: Kardz    時間: 31-8-2006 10:25
Originally posted by 猿渡明 at 2006-8-30 17:11:
我都唔知點加p
我得303p之后加黎加去都加唔到...
請加到1000p的比d心得...
謝謝

心得就係全部廣告網都去申請會員
申請完去信箱收信 按確認連結
其實大部份拎唔到既人都係唔按連結
有d廣告網話即時加 其實都係要一日
洗哂所有網之後 聽日再登入就見到加左
作者: yueca    時間: 31-8-2006 21:11
>3<要幾耐先有點數寄來呀~???
作者: yueca    時間: 31-8-2006 21:34
看到了~要3天...=_=我等
作者: 猿渡明    時間: 31-8-2006 21:47
都仲係303點. . . .
有邊幾個網介紹番?
高手們謝謝>﹏<
作者: Kardz    時間: 5-9-2006 17:44
Originally posted by 猿渡明 at 2006-8-31 13:47:
都仲係303點. . . .
有邊幾個網介紹番?
高手們謝謝>﹏<

你好確定自己有按條link確認
作者: ︴奧米加Ex〞    時間: 5-9-2006 18:08
作者: ︴奧米加Ex〞    時間: 5-9-2006 18:08
作者: jack19921214    時間: 5-9-2006 18:13
講下換點後既心得先~~

如果你用 yahoo! e-mail 既話

你係唔洗每一封睇佢D e-mail既寄件人嫁!!

cus  點卡既e-mail 個度既寄件人(無論出面睇標題同入面一封e-mail) 都係
info@pointlink.jp   嫁!!

所以只要搵個英文既寄件人就ok~
作者: Kardz    時間: 6-9-2006 16:29
Originally posted by jack19921214 at 2006-9-5 10:13:
講下換點後既心得先~~

如果你用 yahoo! e-mail 既話

你係唔洗每一封睇佢D e-mail既寄件人嫁!!

cus  點卡既e-mail 個度既寄件人(無論出面睇標題同入面一封e-mail) 都係
[email]info ...

直接用搜尋咪得bao_50
作者: ︴奧米加Ex〞    時間: 6-9-2006 18:10
作者: Kardz    時間: 7-9-2006 17:09
Originally posted by ︴奧米加Ex〞 at 2006-9-6 10:10:
咩係exp卡呀?係唔係用左有多exp個d野?

EXP CARD即係係某時間內 得到經驗*2
作者: never0927    時間: 10-9-2006 01:15
Originally posted by ︴奧米加Ex〞 at 2006-9-5 10:08:
唔係呀,我1日就收到wm個序號,好易有p嫁,係咩都申請做會員就好多有p

1-3日呀 人陣人地以為一日收到你就害左人
作者: ︴奧米加Ex〞    時間: 10-9-2006 09:17
作者: never0927    時間: 14-9-2006 18:58
Originally posted by ︴奧米加Ex〞 at 2006-9-10 01:17:
我係話我自己1日說收到,冇話你可以1日收到wo

(:/.\ 睇錯 sor
作者: Kardz    時間: 24-9-2006 16:39
自己推自己 - -v
其實板主可唔可以整什麼置頂類既野
作者: [S]ロЯ座ソタろ    時間: 30-9-2006 18:48
點解我26號果晚換左2000p..
到而家都仲收唔到既-_-?...唔係3日咩..
反而我24號果晚換...25號就收到...
作者: ︱百___【奇】    時間: 13-10-2006 23:31
我唔知收左未,又有n咁多封郵件,好難搵,有無人可以幫我搵,想幫msn add 我(dieselxdiesel@hotmail.com)

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2