標題: 知唔知邊隊係 [P]s team? [打印本頁]

作者: Eminem*    時間:
標題: 知唔知邊隊係 [P]s team?
唔知大家有冇同佢地got5呢
未打就話人cheat 好野:handshake
之後打左10分鐘 我地7:0
佢地打打下全部m6 唔知做咩-3-"
作者: kingman    時間:
._. 咁可愛?~~佢地剛剛打..唔好怪佢地- O -
原帖由 kingman 於 2-1-2008 13:11 發表
._. 咁可愛?~~佢地剛剛打..唔好怪佢地- O -

唔係怪佢地
不過開口唔埋口就話人cheat 咁一樣俾人個feel唔係咁好呀 @_@"
作者: 小麟仔    時間:
冇出色的team:funk:
作者: firzen95412    時間:
標題: 回復 4# 的帖子
我地係都係第一次打match姐...
新手一名...咁你好出色咩???
又冇品又話人?(冇串人成份)
而我地係拍片team,想拍多d好片俾大家!!!
咁都叫冇出色???(雖然拍左好小片),但係唔該話人之前諗下先啦!!!
又冇品...淨係得個講字!!!
睇完淨係識話人冇出色...

原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 15:14 發表
我地係都係第一次打match姐...
新手一名...咁你好出色咩???
又冇品又話人?(冇串人成份)
而我地係拍片team,想拍多d好片俾大家!!!
咁都叫冇出色???(雖然拍左好小片),但係唔該話人之前諗下先啦!!!
又冇品...淨係得 ...

唔係bor
你個隊個MzJ 話你地打match好勁 一定抄我地(之前係我地ser咁講)
咁講呀~_~"

加上我地唔係話你拍片
我地係話你地打match個陣呀 未打就話人cheat @_@"
標題: 回復 6# 的帖子
咁我地ps team係度道歉!!!因為我地都係第一次打match!!!
但係個個小麟仔是否你team的人???
你既態度俾佢好好多,如果真係你地team人的話,
就要處理一下你地team member既態度問題!!!
一開口就話人冇出色,咁人人都有第一次,需要慢慢探索!!!
咁即係新手唔可以係cs立足???即係代表cs只有高手沒有新手,算甚麼呢???
我地都俾人試過話cheat...佢地都係打打下走人...
咁我地都要上樂古話俾人聽???我想你地好好諗下!!!
雖然我當時唔在場,但係我都想同我既team member講公道說話!!!
你可以隨便彈我地!!!但係唔好講d"武肉"性既說話唔該!!!

同埋我想問MzJ幾時話抄你地好勁???呢度我有d唔明!!!

作者: chan3131    時間:
[P]s team
= Penis Short team??
標題: 回復 8# 的帖子
哈哈!!!你真係好笑!!
同埋觸犯版規啦!!!
12.發放色情內容 -40 分
發放色情內容 定義
主題或回覆含色情內容.
原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 16:55 發表
咁我地ps team係度道歉!!!因為我地都係第一次打match!!!
但係個個小麟仔是否你team的人???
你既態度俾佢好好多,如果真係你地team人的話,
就要處理一下你地team member既態度問題!!!
一開口就話人冇出色,咁人人都 ...

唔好意思
打錯
係MzJ係我地個ser話你地team個L好勁 match一定炒我地 :handshake
標題: 回復 10# 的帖子
o...係咁...
咁都係佢阻嚇一下你地...(唔知係唔係我覺得佢係咁)
(講句唔好聽都係驕傲既問題)
作者: star@hk    時間:

lol.....
原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 17:10 發表
o...係咁...
咁都係佢阻嚇一下你地...(唔知係唔係我覺得佢係咁)
(講句唔好聽都係驕傲既問題)

可能係啦
佢又係我地個ser到講晒粗口咁...唔知想點 又爆咪:handshake
我地係都係第一次打match姐

2句矛盾喎,,又話第一次打,又話同人地打,打打下走人:L

第一次還第一次喎,走埸同打得差係2回事,希望你明白,仲有唔好話我唔好態度^^我又唔係爆哂粗咁,都話我唔好態度= =

仲有呢到係團隊討論喎,咁樣都唔討論咁呢到開咩post?
全部開哂話人地個team勁?

標題: 回復 14# 的帖子
本來Eminem*既post係好既!!!
佢可以彈我地!!!我可以接受!!!
但你話"冇出色的team"???雖然你唔係爆粗...
但係冇指明唔爆粗唔等於有態度喎!!!
你係講句"冇出色"先令我咁樣話你!!!
仲有chan3131應該係你地既人...
佢可以咁講我地team個名???哈哈...唔知邊個講"武肉"性既說話先呢可???
仲有我睇過你其他post既回覆...雖然你真係冇爆粗...
但係我覺得你字面上既意思有好大問題...
你都話呢度係team既討論啦!!!
chan3131既說話唔似係度討論囉!!!
係改我地team既花名囉!!!
所以最大都係你地既態度問題令到我咁樣話你!!!
但係你以上只係回應左我1個問題^^
下..呢到一定係要討論?
改你地team既花名???
你地唔係Penis Short team咩?
咁係咩
仲有呢到係團隊討論喎,咁樣都唔討論咁呢到開咩post?---答左
全部開哂話人地個team勁?
可以既...
不過最好你唔好咁話人...
俾人覺得你冇態度...
個個又刷...呢個又刷...
同埋唔想再嘈!!!
呢度就完!!!
最後同你地道歉...不過你地既態度問題要一定要改!!!
如果唔係會俾人話你冇品
okok u win
fd?
標題: 回復 17# 的帖子
哈哈...你真係令我好笑...
話明呢度係"CS 團隊討論及約戰"...
你好明顯唔係討論啦!!!
講埋d 18+野...版主唔扣你分就好笑!!!
我地team名點解???你自己諗下啦!!!
如果唔係你會諗到個個解釋!!!

oh你又話唔想再嘈!!!
E+又嘈?.?
我地係都係第一次打match姐

2句矛盾喎,,又話第一次打,又話同人地打,打打下走人

好假
標題: 回復 22# 的帖子
咁你有冇見過人地講我地打match呀?
咪得你地個team囉!!!好假???
你咪自己去搵搵囉

扣飽佢囉= =我多的是 d分都冇用既
真係無奈 句句都係扣分  

我係話你未答

洗唔洗開個香港cs team積分榜出黎@@
點搵?.?

標題: 回復 24# 的帖子
我答左啦!!!
係你睇唔到姐...
跟本係你地既態度問題
改我地team名???我改你地team名得唔得?
你都火啦???話我未答你問題...
你地team人唔會咁既話...
你洗唔洗問我咁多問題呀...
咪又係自己攞黎既

仲有你自己冇分既話...
好可能代表你成日俾人扣分...
禁左你ip啦...
你邊有可能同我講野啦

原帖由 小麟仔 於 2-1-2008 10:16 發表

洗唔洗開個香港cs team積分榜出黎@@
點搵?.?

你可以開既...仲有...
你連我地個team名都串錯喎...
唔係個team既聲譽大哂既咩???
如果你地個team緊張team既聲譽既話...
你地分明唔尊重我地個team啦!!!

我自己認為
你地既隊員自己影衰自己個team lo
打打下match話人camp9
m6完問佢地做咩m6
之後個個話唔想同外掛打 , 玩cs用外掛咁打cs做咩
我想問: 呢d係咪老屈?
標題: 回復 26# 的帖子
如果你想影衰我地個team...
你就已經影衰左啦!!!如果唔係會點開post...
加上我已經道歉...
我而家係講你地team既人既態度問題!!!
唔該...
加上俾人話camp9...個個都試過啦...
講真...你有冇話人camp9先?
有冇話人cheater?如果我地team得罪左你地...
我係度道歉...
仲有係要人尊重你地...唔該尊重一下你地自己!!!
一係話冇出色...跟住改我地team名!!!
要人尊重你...你自己諗下啦!!!

打match唔team talk?.?
原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 19:23 發表
如果你想影衰我地個team...
你就已經影衰左啦!!!如果唔係會點開post...
加上我已經道歉...
我而家係講你地team既人既態度問題!!!
唔該...
加上俾人話camp9...個個都試過啦...
講真...你有冇話人camp9先?
有冇 ...

幾時有影衰你地team?
你自己講嫁炸
唔好屈我:handshake
加上我唔係你個team點影衰
如果係衰都係唱衰:handshake

我有話人camp9呀 但係冇試過係match 講lo 仲要唔team say:handshake
標題: 回復 29# 的帖子
請唔好"差"開話題!!!
我而家講緊既係你地team人既態度問題呀!!!
同埋我都道左歉啦!!!
你點樣話下你地個team人呀?
改我地team名???加話我地冇出色???
反番過黎...好似係你個team人影衰緊你個team掛???
態度又差???仲要冇品???咁我洗唔洗唱衰你地話冇品...
加上冇態度呀???
你有話人camp9,雖然係話人camp9...
但係你會唔會改名...唔用team名話人先???
係match我都唔會講啦...
如果係我既team人問題...我道左歉好奈!!!
我淨係想問你個team人點解可以"武肉"人地個team呢?
仲要係改我team個花名...講得唔好聽咪即係口臭囉!!!
我本來係講緊你個team既問題...你仲要"差"開
係唔係心虛???想回避問題???
原帖由 firzen95412 於 2-1-2008 20:56 發表
請唔好"差"開話題!!!
我而家講緊既係你地team人既態度問題呀!!!
同埋我都道左歉啦!!!
你點樣話下你地個team人呀?
改我地team名???加話我地冇出色???
反番過黎...好似係你個team人影衰緊你個team掛???
態度又差 ...

我幾時有差開話題?
我一直係講你地既隊員問題:handshake

仲有我冇回避問題:handshake
作者: cwsshing    時間:
原帖由 Eminem* 於 2-1-2008 21:28 發表

我幾時有差開話題?
我一直係講你地既隊員問題:handshake

仲有我冇回避問題:handshake

我係到講sing sorry are you ok?

我地non-steam仔無知,就當算左建事ok?
原帖由 cwsshing 於 2-1-2008 22:22 發表

我係到講sing sorry are you ok?

我地non-steam仔無知,就當算左建事ok?

咁又唔使咁講:handshake

不過個個MzJ , 你地真係要叫佢改下啦 :handshake
作者: star@hk    時間:
omfg[[bao_15]]

原帖由 star@hk 於 3-1-2008 10:45 發表
算啦~
我代表LEAF say sorry 啦~_~
其實大家都有錯
點解大家都唔接納大家o既錯誤?
與其係度鬥
不如玩多D CS
算啦~_~呢件事大事化小,小事化無啦
but
以後打match真係唔好吋人
有咩打完先算啦
大家都係向WCG ...

@_@"
講得好呀star =D
WCG AvA
擦鞋.____________.哈哈
anyway講得好
原帖由 chan3131 於 3-1-2008 13:41 發表
擦鞋.____________.哈哈
anyway講得好

你夠係啦._."
話我:handshake
作者: beelegion    時間:
標題: 回復 34# 的帖子
Star哥..我係呀Bee...X-Ray隊隊長
呢件事又關你事??

Star係咪打got5??
我呢個月中好得閒
鬼唔g你係X-Ray隊隊長咩
咁出名^^ban cheater = re ser
gd ser^^
原帖由 beelegion 於 3-1-2008 22:38 發表
Star哥..我係呀Bee...X-Ray隊隊長
呢件事又關你事??

Star係咪打got5??
我呢個月中好得閒

omg!
見到阿bee大王~_~

我地日日got5 :handshake
作者: s0415024    時間:
係牙我係話MZ團唔係話[P]S團
原帖由 s0415024 於 4-1-2008 16:06 發表
係牙我係話MZ團唔係話[P]S團

你有2個團嫁:handshake ?
真係勁:handshake

歡迎光臨 (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz!