樂古Nakuz

標題: 玩對抗 最中2邊隻zombie? [打印本頁]

作者: a41200    時間: 1-1-2009 16:19
標題: 玩對抗 最中2邊隻zombie?
唔計tank既話
我最中2 witch  因為有witch倖存者注意力就會集中同避開佢 好容易伏到佢地
其次就係 smoker 唔知點解係樹林同屋企吊人感覺好正 又唔易死   係識響既車同witch 附近更可以特顯到佢既作用  

最唔中2就係bommer  同 hunter     bommer易死+嘔野冷結等好耐    hunter有10次6次都要用佢  雖然超高壓扣勁多 但都易死同要慢慢等時機
作者: Checkmate    時間: 1-1-2009 16:23
Hunter
Wall Jump, Long Range Pouncing而家玩到熟
係睇d隊友合唔合拍
著火雙倍攻又好玩
班生存者少血飛過去幾下搞掂一件
自殺式飛彈
不過著火冇得Wall Jump
作者: 幻之射神    時間: 1-1-2009 21:35
Boomer有時感得好爽
無神神走出黎嘔~
收得工.....
作者: 塵酷難    時間: 1-1-2009 22:01
一定答你係boomer

要俾survivers 重挫一定唔可以無boomer
作者: yathsing    時間: 1-1-2009 22:18
隻隻都咁鐘意=]
作者: 肥分    時間: 1-1-2009 23:59
等B玩BOOMER果下唔中都唔知有咩搞-.-"
作者: 樂古人渣    時間: 2-1-2009 00:04
哇..用boomer..
睇住自己死左
係咁協助人攻擊 .. 幾正
作者: 守衛~朗    時間: 2-1-2009 00:30
hunter 25hp ~.~
作者: ~黑~    時間: 4-1-2009 20:58
boomer啦   
嘔完即閃- -    有咩事走過去人地到自爆
作者: lkc1992    時間: 4-1-2009 21:06
Horde,
做smoker同boomer 果時可以分散survivor注意,又幫到你手
作者: 乂絕望乂    時間: 4-1-2009 21:10
除左smoker其他都ok...

smoker條利太易斷...

仲有做tank果時幾大壓力 囧
作者: jacky2600    時間: 9-1-2009 15:54
smoker  和  hunter

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2