樂古Nakuz

標題: 強大的遊俠----------王者刀游 [打印本頁]

作者: 記住我名字    時間: 10-10-2009 18:35
標題: 強大的遊俠----------王者刀游

刀游 優點:技能連貫 迴避高 防禦是三種遊俠中最高(多個盾嘛)

缺點:攻擊力低

如果是單刷的話,刀游絕對是所有職業中最強!

技能方面:

匕首遊俠是100%雙修的

其他欄:幸運10/10              武器欄:熟練短劍(初級)5/5  
                迴避10/10                           熟練短劍(中級)10/10
                非常逃脫1/1                        熟練短劍(上級)10/10
                鷹眼10/10                           雙連斬3/3
                老虎腳爪5/5                        小李飛刀 3/3
                                                            幻影斬3/3
                                                            飛刀奪命3/3
                                                            實體飛影3/3
                                                            漫天花雨3/3
                                                            無影飛雪3/3
                                                            爆裂飛刀3/3  
  此技能加法 絕對牛得沒話說...

再說裝備方面:

力量對遊俠來說根本沒用,匕首遊俠最重要的是幸運+體力,所以裝

備最好是+幸運和體力的,手套+命中和暴擊,鞋子和盾牌+迴避。

武器絕對是忍者飛刀,此武器絕對牛,盾牌,我個人選擇的是玄武盾,

+6%的防禦力,真的很不錯,再配合上稱號,防禦變得很可觀。

此攻略是小弟原創,如有雷同,算我抄你。

作者: bxstar520    時間: 10-10-2009 18:38
刀遊的確係幾好用 不過我都係鐘意弩遊
作者: kr69    時間: 10-10-2009 18:38
如有雷同,算我抄你。
gag 0v0

刀唔係高攻過弓咩=口=?

作者: 罪`-    時間: 10-10-2009 18:38
謝分享.
作者: 月影+__+    時間: 10-10-2009 20:47

匕首遊俠是100%雙修的...真係好笑..你要咁多技.你有幾多手出呀..不如單修留點升技好過..攻擊力低..- - 人地下下爆千幾..例如鬼子..識打就唔低!

不過如果你係新手我唔會怪你

作者: alphenlai    時間: 10-10-2009 20:52
2轉職業係絕對100%單修的-,-

100%雙修?夠位放招嗎?去你的
作者: MISAKO:)    時間: 10-10-2009 20:52
2轉職業係絕對100%單修的-,-

100%雙修?夠位放招嗎?去你的
alphenlai 發表於 10-10-2009 20:52

1234 asdf
作者: alphenlai    時間: 10-10-2009 21:17
1234 asdf
MISAKO 發表於 10-10-2009 20:52

2轉雙修有16招

+埋藥水,操控技能,輔助技能,輔助藥水

根本冇位擺
作者: 月影+__+    時間: 10-10-2009 21:19
2轉雙修有16招

+埋藥水,操控技能,輔助技能,輔助藥水

根本冇位擺
alphenlai 發表於 10-10-2009 21:17

冇錯...

________1期正式開始________"".{六合彩}
作者: Mr小源    時間: 10-10-2009 21:57

你錯了,刀寶的真正點法不是這樣,睇黎你唔知道上級扣命中,
攻擊力低<呢點極不認同,我91LV都暴到2千2,
命中差我倒認同
作者: terrypang    時間: 10-10-2009 23:30
其他我唔知
不過依句'如果是單刷的話,刀游絕對是所有職業中最強!"
夠雙槍快?夠督軍快?夠雙刀快?
定係你個'最強'係另有所指?
作者: 小袁=]    時間: 11-10-2009 03:59
玄武盾+6%盾前期係好有用
但係芭比盾會(發動集體防禦力)
我冇睇錯GA話係加左200防~300防
個人見意2轉單修飛刀
8招技夠用 16招技你有幾多隻手囧
不過可以1~80lv技唔用全玩2轉技-。-
作者: winghing1995    時間: 11-10-2009 04:02
同2樓上講法 玄盾無用的+6%
不如攪個雙屬8比仲勁-.-
作者: 小袁=]    時間: 11-10-2009 04:04
我本人玩刀寶學技加法
http://latale.playbbs.tw/#h80.E152a3a8393a3b3g1.G152a3a.H1a
高手門唔好踩我:p
作者: 不屈乂豆丁    時間: 11-10-2009 11:04
由100%雙修開始就知有問題
作者: 宇智啵佐助    時間: 11-10-2009 13:29
刀遊命中低 應該+多d命中
作者: yiuhotin    時間: 13-10-2009 23:46
算la!!!下次5好la!!
我help 你一次
作者: 「孤雁」    時間: 13-10-2009 23:57
最強的刀遊是 雙修「熟練技能」 唔明既自己用腦。
作者: 雪貓    時間: 14-10-2009 00:01
睇黎樓主係咁俾人踩-.-"

算吧,都話做人唔好事事都計到100%架啦 XD

100%單修 100%雙修 <- 兩個講法其實都錯
有人玩單, 有人玩雙
單, 雙修弓寶都有啦,
(單修既片短大多數網站都有, 以下係162lv雙修既)
http://www.youtube.com/watch?v=0c7AS12c08Q&feature=related
作者: kkoo@    時間: 14-10-2009 00:03
支持原創
好正呀你最尾果句
作者: somomo285    時間: 14-10-2009 04:20
刀"遊"定刀"寶"?
遊係1轉寶係2轉..你話2轉咁樣點我都冇野講..因為我唔識刀寶
但係如果係1轉絕對不夠點-V-
作者: 小袁=]    時間: 14-10-2009 04:22
呵=.= 小櫻係到踩樓主
作者: somomo285    時間: 14-10-2009 04:28
冇踩..我解釋俾佢聽1轉冇可能點到E個模式-V-!
作者: 小袁=]    時間: 14-10-2009 04:36
知你叻啦大姐-.-
作者: somomo285    時間: 14-10-2009 04:39
呵呵呵呵呵!!!!!!!!!!!!!!大姐無敵~敏敏呢@@?
作者: 小袁=]    時間: 14-10-2009 04:41
哦-.-敏敏岩岩先訓左
作者: wongshingfung    時間: 14-10-2009 16:31
- -我劍戰78LV爆左3000幾
作者: 雪貓    時間: 14-10-2009 23:59
刀"遊"定刀"寶"?
遊係1轉寶係2轉..你話2轉咁樣點我都冇野講..因為我唔識刀寶
但係如果係1轉絕對不夠點-V-
somomo285 發表於 14-10-2009 04:20

你咁樣一講,又好似係講緊"遊"喎... XD

不過計返樓主d技能點,一共85點 -.-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2