樂古Nakuz

標題: 比人昆左440$= = [打印本頁]

作者: adrian539859    時間: 18-2-2011 17:56
標題: 比人昆左440$= =
比人昆左440$= =
比一個自稱係 火龍果* 的人昆左= =
佢話比 1200GASH x3  & 800GASH x1 佢
之後佢off左msn 仲有Del左連絡人- -
我本來同佢收1e....
點知比人昆左

佢的msn
咩east west@hotmail.com <<<好似
作者: 〝*啊☆羽﹏    時間: 18-2-2011 17:59
報左警未呀 440唔小野
作者: 子謙x0x    時間: 18-2-2011 18:01
自稱系姐系唔系喇- -
作者: adrian539859    時間: 18-2-2011 18:32
我都唔知...最慘我冇msn記錄
作者: 少夜    時間: 18-2-2011 18:53
adrian539859 10370
用成$2k6買點 $440 小兒科啦
作者: 恨星    時間: 18-2-2011 22:10
我記得火豬龍好似唔用MSN交易
adrian539859 10370
用成$2k6買點 $440 小兒科啦
少夜 發表於 18-2-2011 18:53

認同
作者: ★藍波大人    時間: 18-2-2011 22:22
輪哥wow..唔係好有信譽好多人識架咩..咁都要比人先..說好的很有信譽呢?
作者: 恨星    時間: 18-2-2011 22:29
輪哥wow..唔係好有信譽好多人識架咩..咁都要比人先..說好的很有信譽呢?
★藍波大人 發表於 18-2-2011 22:22

有錢仔係唔同D架la
作者: 小小笨豬    時間: 19-2-2011 17:15
★藍波大人 發表於 18-2-2011 22:22

有信譽都無用啦,膠楓咁好信譽,都昆啦,昆左310
作者: ★藍波大人    時間: 19-2-2011 19:14
有信譽都無用啦,膠楓咁好信譽,都昆啦,昆左310
小小笨豬 發表於 19-2-2011 17:15

睇黎你唔明我講緊乜
我既意思係指
佢開信譽post個時話自己咁有信譽
佢點解唔叫人地比先呢?
作者: ●火之龍仔仔●    時間: 19-2-2011 19:54
比人昆左440$= =
比一個自稱係 火龍果* 的人昆左= =
佢話比 1200GASH x3  & 800GASH x1 佢
之後佢off左msn ...
adrian539859 發表於 18/2/2011 05:56 PM

咁係你比人昆左啦!我哩幾日都好小on

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2