樓主: timchung1116
打印 上一主題 下一主題

[影圖分享] share

樓主| timchung1116 發表於 | 顯示全部樓層
#1 算數啦你-.- 你sm我 ok當係 比你開心下
#4  你想我溝你 你下世啦
你地班叻叻 ==  好野
有乜好笑 ==
#15 你post囉~_~ 我無話自己勁   我相信 全hk sg 戰積無我好 z_z
你咁勁既你咪貼你自己 可必要入黎
#17 你都膠~_~  你平均 唔好咁on9 唔該-.-
#19 關你撚事咩-.-  就算無朋友你可以見得有呀
just a gmae game無點呀 我唔撚介意z_z
#35 貼出黎 無話自己勁  只係share  廢又點~_~你貼你果個囉
#38 貼啦on9 貼你出黎果個睇下zzz
#46 咪撚係度講廢話啦 鬼唔知你阿媽係女人咩
#52 貼啦on9 等你呀 和記仔A_A
我個hkbn都就到期 可能都要用和記- -
99蚊係要你介紹人地用 仲要成功簽約安裝 你先有架==
快速回復 返回頂部 返回列表