查看: 5396|回復: 33
收起左側

[綜合討論] 支持傑大!!

關閉 [複製鏈接]
貓貓魔力真係笑死人,完全唔係魔力
玩魔力玩到咁玩黎做咩 升lv技易到咁,d任又on99,冇哂魔力既風格
魔力既原意係想大家付出精神同時間 去解下任 升下技咁
可能係悶係哂時間 我同意,但介意呢樣既未咪玩魔力囉 又要做又要嘈 唔通有人拎枝槍指住你叫你升技咩?
貓服 gm無疑係有誠意 ,對玩家付出 但係 魔力最好玩既野已經比佢破壞左,無哂意思 冇哂真實感 玩黎真係好無聊囉
對於傑大,如果大家覺得佢唔負責任既,未唔好同佢買點囉,唔鐘意佢既 未唔好玩囉 嘈咩姐 冇人迫你玩佢個服同比錢佢囉
個人對傑大係萬分支持 513既朋友請繼續支持傑大,我相信 黎玩魔力都係為樂趣 而唔係睇d好表面既lv同技能囉
辛苦得來的先係珍貴!
回復

樓主等比人插^^ .........
回復 支持 反對

1.我認為辛苦係現實
花時間讀好d書,做好份工
好過辛苦係魔力之上(個人認為)

2.支持傑大係一件事
你不可以踩低其他服
咁做非常之冇風度
回復 支持 反對

講得好 sup傑大
其他人收聲啦
回復 支持 反對

各有各玩
你太主觀啦        
回復 支持 反對

仲有...有冇人拎支槍對住你逼你玩喵喵先...

你唔玩唔好係度嘈...你唔玩大家都歡迎你走..

但係你唔好踩喵喵...都唔見得傑有幾好...

更新幾日就話一晚... 每次都張人地既希望粉碎...

而且超多昆9...d人又成日玩交易bug...真係玩黎都冇意思

同埋開得私服...就更係令自己舒服...

你咁中2升技咪自己整個0.1倍經既私服比自己玩law

so..唔好係度踩anything

回復 支持 反對

你既傑大唔知飛咗去邊囉[[bao_33]] [[bao_33]] [[bao_33]]

等佢果d..真係佢既忠實fans呀!!^^[[bao_33]] [[bao_33]]
回復 支持 反對

原帖由 jasson0428 於 1-8-2008 22:37 發表
仲有...有冇人拎支槍對住你逼你玩喵喵先...

你唔玩唔好係度嘈...你唔玩大家都歡迎你走..

但係你唔好踩喵喵...都唔見得傑有幾好...

更新幾日就話三晚... 每次都張人地既希望粉碎...

而且超多昆9...d人又成 ...

之前話3日係真係3日 但係開機事有錯誤
有人想?
意外發生就要去搵出答案
e家佢都搵緊啦 係度嘈嘈嘈 有咩好嘈姐
玩喵喵咪去玩囉
回復 支持 反對

咁你都唔好吵啦..好似係樓主想吵先啵
回復 支持 反對

原帖由 PUSSYnight 於 1-8-2008 22:41 發表
咁你都唔好吵啦..好似係樓主想吵先啵

應該要整返個版主係度先得!!!!
回復 支持 反對