打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個國最多勁人 ?

無錯,魔塚係時時殺人,我都比他殺好多次,我係蜀國,我打不死對方,比人殺是很正常,當我強了,可殺死人時,我咪殺人狂魔,如果怕死,當日我不會入國,入了國就不要怕死
回復 支持 反對

我個人對魔塚冇咩好感
特別係亂殺人
日日係度阻住人做任
你地唔覺得煩既咩?
我唔否認蜀國果邊都有唔岩既地方
不過相對之下魔塚連同國既都殺我就接受唔到
我都知道魔塚比較上係好戰d
不過你地可唔可以站係比你地殺既人既角度諗下
換轉係你而你又冇能力報仇既感覺係點?
仲有就係要打就堂堂正正咁開決鬥
唔洗開紅搞咁多野
我要講既係咁多
回復 支持 反對

唔同國好難定對錯,比人殺我都好痛苦,我見到吳國都會殺他們,我是對是錯,只好說先下手為強,慢下手只有瓜柴,所以不好說比人殺是錯,因為我地都有殺人,我要練強一點,殺殺殺
回復 支持 反對

同國既我都對佢地無好感-.-"
因為佢地仲係蜀既時候都比佢地殺過-.-""
回復 支持 反對

人地魔塚在蜀國時,立埸堅定,早以說了,不是以國家行頭,是公會行頭,點解人地會這樣,最大問題蜀國,有人玩野.
早期玩家都知蜀國是三個國中最細,後期魔塚幫蜀國打起個名,有d人眼紅,說仁義道德,又說為了國家,人地魔塚
在蜀國時,打國戰你估真係無人幫,係魔塚說明不用蜀國幫,點解會這樣,攪野的人心知,蜀國的一些狗賊,說人地係殺人狂,蜀都+鳳舞這兩個會,為了學魔塚有名,(兩個星期內不停在14條線內狂殺人,吳魏很多人都知),魔塚的人係好戰,但蜀都&鳳舞只係滿口仁義道德的垃圾,講一套做一套.
回復 支持 反對

人地魔塚在蜀國時,立埸堅定,早以說了,不是以國家行頭,是公會行頭,點解人地會這樣,最大問題蜀國,有人玩野.
早期玩家都知蜀國是三個國中最細,後期魔塚幫蜀國打起個名,有d人眼紅,說仁義道德,又說為了國家,人地魔塚
在蜀 ...
夜月星光 發表於 12-1-2009 01:03

你好搞笑, 我地蜀俾人清左成2week, 人地咁做, 我地照返一樣清返吳國, 有咩特別?
你俾人打左邊面, 唔通俾人打埋右邊面? 難道你係耶穌?
回復 支持 反對

係你地有d公會o n9,唔同國就打很正常,又要同敵國玩朋友,又邊個團唔打這個團唔打,最後玩死晒d傻仔,魏吳做晒傻仔
回復 支持 反對

係你地有d公會o n9,唔同國就打很正常,又要同敵國玩朋友,又邊個團唔打這個團唔打,最後玩死晒d傻仔,魏吳做晒傻仔
夜月星光 發表於 12-1-2009 03:17

請你組織好d句子先表逹, 完全唔明你想講乜, 小學都有教重組句子, 難道你無學過定無讀過書?
回復 支持 反對

其實早期蜀國有一些團好on9,又要同敵國扮朋友,又邊個團唔打得,這個團唔打得,唔同國就打很正常,最後魏吳做晒傻仔,到現在魏國最後比人食,都是蜀國攪出來
回復 支持 反對

魏,一團支撐
蜀,人多勢眾
吳,魔虫天下
回復 支持 反對