樓主: rogerkitkit
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機評攻略] 評論系列----c機熱潮

如果係c機的話.....包最強當然係cr陸戰型吉姆啦!追蹤彈的強大,加上通訊指揮,範圍型大技

c機如果有help團技就係好勁,

拳機堆cr力奇,突擊指揮,6圍高

吉姆特裝型,冇咩人用...不過...有gun會心技+防禦指揮

渣古戈個cr玩狙唔錯,又有指揮

渣古1(指揮)開2種指揮,勁

其實有好多c機好勁....只係冇咩人去玩
回復 支持 反對

不知大家對強4的高渣古特裝型感覺如何?
攻擊力也算不錯喔(俺拿了去強化4攻,攻擊很高,but,防禦力就悲劇了點=w="
回復 支持 反對

不錯的文章a__a..
不話好老實..如果出s機...c機生存機率..
真係一場比一場低...
唔講其他就講天意...天意牛油炮+2槍...太空坦克真係面對住秒殺既命運=.=
天意自己35%下必殺加強...fullc機都有比秒既危機=.=...
唔係講笑....s機真係c機既克星=.=....s機打死鬥都有兩條命....分分鍾你爆晒4條...佢都未死第一條=.=
回復 支持 反對

仲有..
c機電錢又少
玩得又爽
唔打c機佢又煩你
打c機又冇肉食
我都係玩開強4太坦
回復 支持 反對

93# 小燐
所謂一物治一物

s機的代價好像是5分?

這樣的話就成了團戰的考慮因素話
回復 支持 反對

字海,,,吾想ccc

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
神探飛機頭 -10 全區禁止連貼,推貼,洗版,回覆離題,使用hide ...

查看全部評分

回復 支持 反對

當今C機最強者,我認為有4,CR狗,CR渣古1﹑浮筒達加﹑陸戰形吉姆(CU)
因為C機佔分少,所以衝出去被大殺是很OK的,不過一TEAM唔好多過一隻,因為輸出低,所以識執雞的隊友會很重要,因為C機被打時所拖延的時間足夠去後面慢慢執
渣古是用來推倒的
回復 支持 反對

好呀....推下先.... ..?..?
回復 支持 反對

偉論,西利,西利
回復 支持 反對

支持支持[[onion_10]] gd ar
回復 支持 反對