打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]
樓主潛水都係好事
等佢反省下

所謂既正常消費者
回復 支持 反對

但樓主得一樣野係高過我.就係低智商
1113233 發表於 2-4-2013 13:39

我想吐槽你依句  雖然明你講咩  但係好怪
建議你將個高字改成勁字
回復 支持 反對

樓主潛水都係好事
等佢反省下

所謂既正常消費者
紙醉xbabY 發表於 2-4-2013 17:13

只怕樓主講極都唔明淨係識得以自我為中心
堅持自己係岩
眾人皆錯我獨對咁就麻煩啦
回復 支持 反對

樓主潛水都係好事
等佢反省下

所謂既正常消費者
紙醉xbabY 發表於 2-4-2013 17:13

有用咩.樓主之前潛完水今日又黎多次
回復 支持 反對

我想吐槽你依句  雖然明你講咩  但係好怪
建議你將個高字改成勁字
好人c 發表於 2-4-2013 17:16

簡單d講句.姐係-,-?
回復 支持 反對

睇完覺得樓主太主觀,言論偏激,字眼粗俗

首先你既觀點係:我係一個正常既消費者,我買左咩野我就有權使用
唔理你咩野規舉,呢句野已經可以解釋到你全篇文既意思

雖然,就算場名寫住禁咩野都好,但係都唔會強制令你用唔到件野
同埋我覺得如果樓主見住人地個場名打住禁______
而你仲入場買場主禁既槍,之後同人講我係消費者,我有權使用
我諗全場都冇人會支持你,換來既就係一堆人砲你然後踢走你

所以我絕對唔認同樓主既觀點
回復 支持 反對

簡單一件事,唔明點解要搞到咁複雜
大家打機都係求開心姐,點解係都要搞到大家玩唔到先安樂?
樓主似乎太過執著於"消費者"同"室長有冇權禁槍"呢2件事到

第一,人地特登走去開個禁槍場,你唔入IS OK
冇必要搞到人地玩唔到既同時,你又要俾人插/被踢
我唔明你呢D係咩心態,我都唔明你點解要咁做
可能你中意咁啦~我唔理
但係你又要入又唔守規矩,
入到場俾人_冇人會可憐你

第二,的確隻GAME既設計上係冇禁槍呢樣野先會俾樓主有機可乘打一大篇膠論出黎俾人插
從你"消費者"既角度黎講,你係可以咁做
但係人地亦有權將你呢D唔守房規既人踢出遊戲室
人地都係消費者,人地用pt買番黎既踢卷中意點用就點用,唔到你管
以你消費者既講法,人地用自己買番黎既踢卷,中意踢邊個就踢邊個,有乜問題姐?
(就係因為有呢D人,CSO先會俾人叫做一隻小學雞GAME)

要講既野係得咁多,樓主你明就明唔明就算
只係想講樓主你認為有錢大哂既諗法,係錯既

最後,俾多張圖你

回復 支持 反對

樓主你d論點真係實屬小學
自己入人地個間搞破壞仲講到理所當然
仲夠膽話冇比錢玩既免費玩家係阻礙server
免 ...
紙醉xbabY 發表於 2-4-2013 11:19 AM

睇得出閣下對樓主個帖既內容極度反感
    導致你要多次發帖回應去表達你既不滿
回復 支持 反對

係嘅係嘅如果無消費玩家cso就一早就執左
但唔代表免費玩家要受氣
免費玩家都有權利去玩、享受呢一隻game
開一個場去限制人地使用嘅槍械、道具有乜問題
就係因為自己係消費玩家
所以可以入場去破壞人地氣氛?
咩道理黎嫁
咁多不滿你可以自己開場玩
唔一定要入人地場玩
唔洗講咁多歪理
回復 支持 反對

正如明明場名寫左禁狗槍.
你入到場硬係要用狗槍既smionchiu 發表於 2-4-2013 11:49

最憎呢d 場,一係寫到明禁咩槍
禁狗槍,所謂嘅狗槍定義?屈機?點為之屈?
今日見到有把炎殺黑龍上d 守位,單挑10幾條屍守成2分鐘都死唔去
把槍係咪要禁先?- -d 散彈槍守跳位,機槍連狙守水路,d 槍又狗唔狗先?
e 家面對成街都血腥瑪利(首月登入送)
我就認為電鋸1 d 都唔狗
我自己拎電鋸嘅,比佢殺左不知幾多次,見到佢仲要掉頭走tim
自己用瑪利亦都破左唔少用鋸嘅人,咁樣講法,電鋸仲會唔會係屈晒機先?又算唔算狗槍先?
回復 支持 反對