打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]
會架咩?玩左咁耐又真係唔知屍暴走受兩倍傷架wo
fongkapan 發表於 7-4-2013 07:36 PM

你自己試下啦..順便試埋沙啦隱身係唔係兩倍傷
回復 支持 反對

回復 1# avanialty

就係因為e個世界有好多人思想同你一樣,先會咁唔和諧,樓主自己思考下我講d咩
回復 支持 反對

回復 9# avanialty

咩都關大陸人事?傻亻子嗎?9唔搭8,on狗狗
回復 支持 反對

非常唔尊重免費玩家,一隻free game梗係會有好多免費玩家,以TF2為例,依隻game研發成本比cso高好多,free to play之前,所人都係付費玩家,但玩的人都比較小,free to play 之後多左好多免費玩家,令隻game變到非常人氣,所以你試想下cso如果冇晒免費玩家後果係點
回復 支持 反對

樓主根本就唔明場名話禁9槍真正定義,正係用自己角度去講個問題
你認為有錢買槍但係比人禁用心情不爽我明,但禁9槍正真義思係巴槍破壞在cs本身遊戲性
Cs係一個講究技術遊戲,如果你用一把不講究技術槍殺人你久以久知就會正係用一d不講究技術以你本身都會無咩技術,cs係一隻技術遊戲如果你唔需要技術,禁樣就會失去遊戲本身娛樂性
最後禁9槍真正意思係唔想一d不講究技術人用不講究技術槍殺人以破壞在cs本身遊戲性,
請樓主反去細心諗下場主禁9槍完因唔係因佢地無錢係想唔想破壞在cs本身遊戲性。
回復 支持 反對

呢片文有一種無論睇左幾多次都可以令我笑到XX嘅魔力
回復 支持 反對

A_A最多咪比人踢  唔驚
回復 支持 反對

回復 177# 乂夕陽乂

成日係機甲埸用加農既後果
回復 支持 反對

支持支持,好by你講既野。
回復 支持 反對

今天突然我想起一個人

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 6962&from=favorites

這個帖子的樓主,他的語氣某程度像那位自稱為在海外工作的「高級人士」

表面好像很了不起,可惜邏輯上有嚴重錯誤,更可笑的是還要為自已的道理辯護

雖然我不同意樓主的看法,不過私下佩服樓主的勇氣

但是還是一句:下次發表意見前,先看一看自已的論點有什麼缺陷?

CSO場主的定義,普遍是指開啟房間的人而已

老實說,即使你是鑽石豆會員,也是遵守房間的規矩(規矩是指房間名稱所設立的規則)

請樓主看一看支持和反對的聲音,就知道你的道理是否得到大部分人的認同

還有樓主應該慶幸樂古的會員手下留情,如果你在巴哈發表這種文章,早已經被巴友炮轟(另加至少30BP)
樓主,你潛水了?為什麼不出來辯護?
回復 支持 反對