樂古Nakuz

標題: [片]玩真人技術,唔用外掛..e d先係真功夫! [打印本頁]

作者: nikejanice    時間: 6-7-2007 00:06
作者: 桂花田    時間: 6-7-2007 07:10
超外掛FEEL囉= =
好似電影咁= =

POSTED
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

作者: bat147201    時間: 7-7-2007 19:09
播到去3:33佢冇打唒上下左右就可以打空格鏈
作者: mp1oy1hn1od1    時間: 22-7-2007 16:08
我第一眼就覺得佢係外掛lo,玩勁舞有32個連p ga機會係100000個人先有1個人會(我自己認為,有錯請講),又或者佢係尼100000人入邊ga戈一個啦!!
作者: lalana    時間: 22-7-2007 20:02
明顯外掛na...有幾個7lv未禁完,,就p

作者: 小超仔仔    時間: 22-7-2007 23:28
樓上..唔好亂講野..你玩自由..save左佢..有時係咁嫁=.=
佢6,7,8lv練得熟..正係9lv唔熟..
唔好話佢外掛..佢9lv同f都按得慢d=.=
作者: └°放肆。聰'*    時間: 22-7-2007 23:51
佢係9 LV個度頭2 RD 9LV既舞步係一樣但係係第3rd既9 lv就同之前2 rd既舞步唔同= =
有d怪...可能佢係有咁既習慣......
作者: ︴笨﹏\蛋    時間: 23-7-2007 13:36
原帖由 lalana 於 2007-7-22 20:02 發表
明顯外掛na...有幾個7lv未禁完,,就p

成日都系甘嫁啦 lag機就會甘嫁啦
作者: 21036    時間: 27-7-2007 00:22
唉 好心大家做唔到就唔好侮辱人啦
我信有d咁勁既神級玩家
我有個fd玩188c8 無miss無bad少cool
跳到個cf就比人話外掛 玩到無哂mood
同埋korean出左勁舞好耐 有d人可能玩左幾年
玩慣 記得步法同埋 熟能生巧既姐~
我相信大家將來玩到好似片入面既人咁勁 比人話你係外掛你地都唔會開心囉
所以 自己做唔到 就唔好話人係外掛 到將來自己做到比人話就會感受到個感覺~
作者:  小郁x)    時間: 31-7-2007 17:38
一定係外掛'
佢3分34秒既時候有一半無禁
都可以p
作者: 傻墨水仔    時間: 1-8-2007 16:28
睇rp 係咁=.=+
好神囧 第一次 f 左 第2次 唔跳9 lv 彈返去7 lv-.-
外掛 變得咁聰明=.=+要留意下先得
作者: ㊣華仔㊣    時間: 1-8-2007 17:46
原帖由  小郁x) 於 31-7-2007 09:38 發表
一定係外掛'
都可以p

呢位呀生,你唔識野咪嘈啦- -...係咁架,唔信你自己試一次- -!!!!咪成日係到話人外掛啦- -你地廢姐,咪係到話人
咁神的玩家就話外掛,呢個世界無神手嗎???
作者: kElvIN~    時間: 2-8-2007 00:57
十成十係外掛啦..唉
作者: plkw2005    時間: 2-8-2007 01:01
我想講 我錄過片 我打左10幾個原全冇出key 都有great 同p 個d
作者: 笨【銘】    時間: 2-8-2007 03:00
實係外掛Na...

3:15果度禁左三粒Only...
作者: CCCKA    時間: 2-8-2007 12:11
全場有3個冇按哂就p左

但係我覺得佢lag唔係外掛囉

佢9lv有d打左6 7個呆一呆再打,但係d p嚇死人
作者: yer0p    時間: 2-8-2007 18:15
一定唔係外掛囉- -
外掛係唔會有great架- -
作者: 雁男    時間: 3-8-2007 14:29
如果5係外掛o既話  佢應該勁出名p神!!!
作者: 愷沙    時間: 4-8-2007 00:45
果位好似係韓國人黎架~出名都未到香港啦~係韓版勁舞~唔係HK
作者: 傑少.    時間: 5-8-2007 23:28
有冇d真人表演,見到個人按我先會信佢唔係外掛...唔係十成9外掛佬
作者: HOB    時間: 6-8-2007 07:49
比著我用外掛 我就會全首歌連p哂去^^

而且吾會玩玩下 吾記得舞步^^

而且呢首歌 都吾系好快^^

相信有背舞步都噤到 ,, ;P

再者佢連p 32 之野great左再連p

如果要外掛我都刪左去^^幫我連連下無拿拿斷左都有

=====================================================

韓國大把呢d勁人

未見過吾代表無 少亦都吾代表你見吾到

用寬容和學習的眼光來擴闊自己既眼光

別要把別人的成功 自己做不到的事情加於批評*

不喜別插 =]

作者: 冰糖    時間: 6-8-2007 12:06
如果唔係外掛咁都真係幾強
作者: HeBe!!    時間: 6-8-2007 13:19
唔洗講,我都知係cheat
=,="
作者: SIU貓喵    時間: 6-8-2007 13:28
果個人真係好鬼勁..."~
作者: 當明尼克    時間: 6-8-2007 14:56
一定係外掛!!!
2分24秒果下佢未禁哂都p到!!!!!
作者: 無人駕駛    時間: 8-8-2007 02:54
呢b bug好難睇得出~更何況唔係佢真人禁俾你睇~你唔可以一口咬定佢係技術定外掛
作者: a10698007    時間: 10-8-2007 18:17
絕對唔係外掛

1.打舞步出黎,自由係咁上下啦,我都會咁啦,熟呀嗎
2.F打出黎係疾的,而且152 8KF 打到都唔出奇
3.RP睇出黎,有D舞步未打完都跳到,唔洗見奇,呢D野成日發生
作者: to123ko123    時間: 11-8-2007 07:44
點解d人成日話佢唔係外掛"
係咪因為d人成日用外掛!?先咁熟!?
依家d外掛可以俾你選功能"
佢點解係外掛!?
一開頭x9"之後就g一次"再x3"再g三次"佢差唔多平均p幾次先g"再x30幾"
其實佢想成首歌都連p"外掛支援唔到"
我諗佢個舞王都係外掛升返黎"
韓國係大把勁人"勁人唔識用外掛咩"
人地x100你都玩佢唔係外掛!?
話佢神手~"~!?
佢唔俾韓國GM查到"都算偷笑啦"
作者: ′||..YinG×°    時間: 11-8-2007 08:36
呢個檔係韓國一個玩家玩的 ,,
    你地話好有外掛Feel ,, 點解 ?
只因係自由 ,, 唔係同步(記熟晒可以一次打出來)

而且你地話中途會無禁都可以P到
(呢個應該係Bug黎  我自己錄過片都有咁既情況)

所以見怪不怪 ,, 個Post已經好耐有人Post過了
情大家不要因此對罵
(不明白香港人會有這顆心去判決別人)
作者: kahllee567    時間: 12-8-2007 01:42
32連P  - -||
太神了!!
作者: 阿泰    時間: 12-8-2007 01:58
好勁~"~
係咪真係真人技術~"~
作者: to123ko123    時間: 12-8-2007 11:39
原帖由 ′||..YinG×° 於 11-8-2007 08:36 發表
呢個檔係韓國一個玩家玩的 ,,
    你地話好有外掛Feel ,, 點解 ?
只因係自由 ,, 唔係同步(記熟晒可以一次打出來)

而且你地話中途會無禁都可以P到
(呢個應該係Bug黎  我自己錄過片都有咁既情況)

所以見 ...

版主"都說了"不是禁方向制的問題"是連p的問題"
沒說他禁方向外掛"是連p"
如果不想罵戰"可以刪此貼"~"~同埋之前都有嫁啦"
作者: 銀河列車    時間: 13-8-2007 18:04
原帖由  小郁x) 於 31-7-2007 17:38 發表
一定係外掛'
都可以p

yes∼佢打錯左,重打都錯,第2次重打,打左幾粒,就P左∼
普通外掛做唔到,要大陸出品果d先做到,
佢地的外掛直接send封包去勁舞ser,話比佢地知已經打完同P左~
作者: 笨猴子    時間: 13-8-2007 18:38
條友好鬼變態呀~咁鬼多p~
作者: sam24991234    時間: 22-8-2007 01:37
十幾∼廿幾個p我都信 我個fd玩到 34個p仲要有d lag到甘都p到外掛定唔知咩 lag到甘都p比部95佢玩都得
作者: tsoi3523    時間: 22-8-2007 09:57
原帖由 bat147201 於 7-7-2007 19:09 發表
播到去3:33佢冇打唒上下左右就可以打空格鏈

我話你聽..佢未打完禁到既原因唔係外掛...
我有個fd試過放片..
佢打果個f係手動既..但係放左上網到..就發覺佢冇打就禁到空白..
e個完全係一個上全片既網bug..唔關外唔外掛事...

原帖由  小郁x) 於 31-7-2007 17:38 發表
一定係外掛'
都可以p

外掛外掛..你地第一眼就話係外掛...
係唔係你地成日用外掛先話人用外掛..
大佬果個人係韓國人黎架..韓國既人既技術高出我地幾多倍牙..
你又知?...我相信韓國人既技術一定高出我地香港人勁多倍..
好心你地話人之前..就諗下搞清楚未...未搞清楚..好心你唔好係到講野..懂?
唔係最後自己樣衰...

作者: 乂幻想=]    時間: 22-8-2007 14:59
人頭保證..一定係「外掛』
作者: kenltytw    時間: 23-8-2007 00:42
=.=你話唔係外掛我就唔信啦~有2次以上都未打完就p.....
作者: 11011010    時間: 23-8-2007 06:45
十年叮睇過................
外掛你有咩話佢外掛
你想知係唔係外掛自己去韓勁舞睇下

仲有上面個位小朋友唔好推d咁舊既野上黎

作者: darktony514    時間: 24-8-2007 18:32
原帖由 乂幻想=] 於 22-8-2007 14:59 發表
人頭保證..一定係「外掛』

咁你準備無人頭= =+
放片會lag...
你自己玩下自由再睇返...
人地p得多就玩外掛= =+...
:lol
作者: tsoi3523    時間: 24-8-2007 21:14
原帖由 darktony514 於 24-8-2007 18:32 發表

咁你準備無人頭= =+
放片會lag...
你自己玩下自由再睇返...
人地p得多就玩外掛= =+...
:lol

講黎都冇用=.=
佢地都認定哂係外掛-.-''
作者: 口愛阿俊    時間: 25-8-2007 05:09
一定唔係外掛囉!!!
你地唔好以為港版d人好勁
韓版d人有實力既,,真係可以做到咁樣
外掛既話佢就按得勁快啦
同埋有一半冇按果d係個Replay Lag咋
作者: anson30122    時間: 25-8-2007 12:45
外掛 有一半無禁  
作者: ∼阿權    時間: 29-8-2007 17:44
勁無奈又係黎dpost..韓國連30點解唔得???仲要152!
佢一半冇禁係lag機!!!成班唔識既成日話外掛??你地真係未見過神手!
作者: 大佬賢    時間: 30-8-2007 10:43
照我睇,應該唔係外掛
佢9lv同f個到好明顯係禁慢左
而7lv個到係lag先會咁
作者: to123ko123    時間: 30-8-2007 11:02
你地又話唔係外掛!?
你跳次300幾百萬出黎"
你用技術跳"睇下跳唔跳到"
跳唔到就唔好出聲話佢唔係外掛啦"
lag"lag"lag你個頭"人地卡步渣"條片放出黎係咁嫁"
好心你地啦"成日話佢係神手"係勁人呀"外掛就外掛啦"
你講出去大陸"大陸d人一定話硬你pk呀"傻仔"大陸d人仲夠勁啦"
佢咁勁晨早出左去參賽啦"呢條片係大陸已經俾人踢爆左啦"

作者: 寂寞★檸檬    時間: 30-8-2007 11:49
應該係外掛黎架喇....佢咁多P...唔好做人喇~~做神喇
作者: tsoi3523    時間: 31-8-2007 20:26
我好心淡.....雖然我之前話佢唔係外掛...
但係e家再諗...點解我地因為甘小事而係到口戰...
我地都冇咩權話佢係唔係外掛...
你叫我地跳...我地係跳唔到..但係我地跳唔到又唔=人地跳唔到...
大陸d人係勁...但都唔=韓國人做唔到..明唔明...你就甘睇佢有d冇跳..
我只可話你知我fd真係試過放片...個f明明係打左..但係冇跳到...
就係甘...我地根本就唔知佢係唔係卡步同lag...都唔知佢係唔係外掛..點解我地仲要嘈?
我想講既野就係甘多..希望大家玩勁舞既人..都唔好再因為d甘小事既野嘈嚕..

作者: `◆..BABE.CM】    時間: 1-9-2007 10:48
真係好勁呀!!我都想好似佢咁勁.......
作者: wokka    時間: 2-9-2007 13:13
原帖由 to123ko123 於 30-8-2007 11:02 發表
你地又話唔係外掛!?
你跳次300幾百萬出黎"
你用技術跳"睇下跳唔跳到"
跳唔到就唔好出聲話佢唔係外掛啦"
lag"lag"lag你個頭"人地卡步渣"條片放出黎係咁嫁"
好心你地啦"成日話佢係神手"係勁人呀"外掛就外掛啦 ...

現時大部分港人既心態就係咁``見人勁就=外掛   你自己跳唔到就=人地跳唔到?
人地勁就=一定要去參加比賽?!  大陸先多外掛呀   唔好坐住個腦啦
人地會唔會為左一隻game去晒時間 金錢去參加比賽? 你家下嬴硬架咩?
我諗人地都無信心次次可以做出呢個水準囉   
無錯 外掛可以調教禁既速度
但係套片 明顯係 6-7lv玩到比較熟  8-9lv已經按得慢左  
而且仲有唔記得步既情況出現  試問外掛點可以 控制 6-7lv按得快D 8-9LV又按得慢D咁?
我地依家係香港咋  真正既勁人可能少見 或者有人未見過 係咪要你自己親眼睇住人玩先信?
D人玩得勁少少就話外掛  其實係唔係你自己唔抵得人地玩到咁勁呢?!
你自己諗下啦   

仲有 自由係有bug 你地見佢未禁晒就p左 呢個係bug 唔識既人唔好扮晒野
作者: 21036    時間: 3-9-2007 21:25
你地睇呢D錄影係咁架LA LAG一LAG就話人外掛
你地係咪未出院架 隻GAME韓國出架 玩都人地玩先啦井底之蛙
同埋呢首係152 你地就話外掛了 咁188 你地咪唔睇都話外掛
PS:188都唔係好快架咋!
作者: ′||..YinG×°    時間: 4-9-2007 06:37
d人見到倒油翁都可能稱他為外掛佬

Ps ,, 嚴禁罵戰

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2