樂古Nakuz

標題: 歷史系點配點 [打印本頁]

作者: timqqq    時間: 16-2-2008 16:25
標題: 歷史系點配點
如題
同埋打咩怪練
作者: 火炎爆炸器    時間: 16-2-2008 17:39
只要你唔怕死 就5智啦:lol
作者: timqqq    時間: 17-2-2008 00:26
原帖由 火炎爆炸器 於 16-2-2008 05:39 PM 發表
只要你唔怕死 就5智啦:lol

裝唔到d裝-口-
作者: 浩哥    時間: 17-2-2008 00:31
好多人問過了-,-下次請爬文
建議4智1敏
作者: 阿星    時間: 17-2-2008 12:29
我本來就一開始4智1力 不過 到左30之後 我發覺太廢了
食力量還完劑 還完之前既力量:lol
作者: 搞搞野    時間: 17-2-2008 20:15
4智1敏都ok 嫁~~~~~~~~~~~~~
作者: 虛偽天使    時間: 17-2-2008 20:28
原帖由 阿星 於 17-2-2008 12:29 發表
我本來就一開始4智1力 不過 到左30之後 我發覺太廢了
食力量還完劑 還完之前既力量:lol

我現家係全+智,好難著裝,比怪打到痛死><..........

歷史系d裝好多時都要加力,但如果+4智1力d人又話廢= =

現家又話+敏= =",咁我想問+敏有冇用 ?
作者: timqqq    時間: 17-2-2008 23:41
係囉,裝唔到裝!
作者: 82171314    時間: 19-2-2008 14:09
唔洗lvlv都+力,得閒+1力就9著裝
作者: 海榮仔仔    時間: 20-2-2008 20:27
我本人覺得最好配點係全智(不喜物插)
因為後期洗49LV貓...你秒唔到怪即比人踢=.="你最好升個三味5-7級...
又有人話唔夠力用智裝...我覺得唔應該有意去加力..
怕低防可以買隻體寵幫你護...
作者: king11934    時間: 20-2-2008 21:28
全智la
後期秒殺怪,勁到......
仲有寵護住
唔使驚
作者: game07    時間: 22-2-2008 17:53
5智超勁~~~不過易死開頭~~
你過到開頭之後就會好勁
作者: 135790    時間: 23-2-2008 23:31
全智,可以打d高lv怪,只限物攻怪,同有ec,因為物攻怪冇咩魔防,
但係你又秒唔到,所以要有個ec
作者: 衝擊之藍    時間: 26-2-2008 14:02
我起初 都係4魔1敏
但到左洗卡人時 比起全智法  攻擊力 真係差好多
重點轉全智後
依加 都好好打下 建議係裝上下多小小工夫
介指 多谷血 因血小真係好難升
升隻血寵 護主 比較實際!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2