樂古Nakuz

標題: PVP變統系天下了 [打印本頁]

作者: 傲殺無心    時間: 9-9-2008 18:28
標題: PVP變統系天下了
1LV 可以用11LV兵

係石亭 50帶精銳兵  玩晒
係兗州 65 帶神兵 玩晒
係X冰洞 85 帶修羅兵 玩晒
係獨龍  120 帶巨神兵 玩晒  
我相信第時果度一定成班統系 係度耍白....猛將方士 吾洗打王..."   慘...雖然我玩統系..但系一定吾會耍白!! 大家去到PVP 小心
作者: tommy416    時間: 9-9-2008 19:59
我都無言左 真囧..比個服字佢 = =
作者: 無名方士    時間: 9-9-2008 21:35
為求賺錢.不擇手段。
作者: 98474499    時間: 10-9-2008 16:33
仲有呀~打2零戰場60lv岩岩用到鐵豹= ="
作者: 影X永恆    時間: 10-9-2008 18:28
我玩統既...不過冇邊到岩我= =..
作者: 串燒之王    時間: 10-9-2008 20:40
原帖由 98474499 於 10-9-2008 16:33 發表
仲有呀~打2零戰場60lv岩岩用到鐵豹= ="

戰場帶鐵豹冇咩用..
作者: manng1015    時間: 11-9-2008 17:01
標題: 回復 樓主 的帖子
你好似打錯左咁 1lv只係用到10lv兵  唔係用11lv兵
作者: 傲殺無心    時間: 11-9-2008 21:08
60戰場 帶吾到攻城武器,,," 得士兵 唔係係內官 就有人帶衝車了 唔洗玩- -"
作者: ken852456    時間: 12-9-2008 07:44
未必會玩哂ge....gf應該會整番方士同猛將勁d
作者: Ken168168    時間: 12-9-2008 20:21
猛將e+最廢

e+全部更新都係關帶兵事
作者: 傲殺無心    時間: 14-9-2008 09:37
但係猛將 出左戰鬼15 6階 出埋甘多神兵 妖化 成個汝南都系 又平 數值又好 大把收去點 都衝到把+11 12   我的D嫩豪 比人秒殺
作者: ∼血影∼    時間: 29-9-2008 19:11
我都唔夠統軍打
傷心死=.=
作者: Ken168168    時間: 22-10-2008 19:56
原帖由 傲殺無心 於 14-9-2008 09:37 AM 發表
但係猛將 出左戰鬼15 6階 出埋甘多神兵 妖化 成個汝南都系 又平 數值又好 大把收去點 都衝到把+11 12   我的D嫩豪 比人秒殺

戰鬼之心,鬼到嘔
妖化武器,全部紅等
衝武器,十衝九爆

但係練兵就唔同,練十隻,十隻成本唔會過億,除左騎兵弩兵
又有一定的回報
作者: tommy416    時間: 23-10-2008 18:37
標題: 回復 13# 的帖子
你講緊咩兵先-.-
弩騎定其他-.-?
作者: alexorz    時間: 23-10-2008 21:58
統又吾一定玩哂架-.-
我隻智軍99LV 血4000↑ 補2074  都巳經擋到5隻巨神啦(神弓騎-333-)
一隻射我6XX姐-.- 補一補 +個龍鳳補滿
要反殺既
開智軍補 反猛打  我隻反猛117 +10蒼龍 +10雷公 都反殺到D統囉-.-  拎弓連技7怒 雷雨+傘彈   秒殺
作者: Ayaka_    時間: 26-10-2008 03:36
= =免ser同我ser真係差得遠
我火鳳  d統軍統豪個個叫救命
求其出招霸道一擊降龍亂舞死一堆
[[bao_50]]

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2