樂古Nakuz

標題: HK和平ser放放放放ac [打印本頁]

作者: ip2    時間: 2-10-2010 19:23
標題: HK和平ser放放放放ac
男 85lv(仲up緊)
主力副身
裝分4千幾 11件+12(差護符就12件)
武器 80lv斧+12 頂力有星力有5lv石
有c子有雙人騎
食左一個小行囊一

女81lv(仲up緊)
主經副根
4件+12(包括武器) 有騎

結左仙侶 親密值有千幾

兩個收哂送倉庫 有30日世頻水..(就用完)
有2xx紅利 有60lv+12斧(連5lv石)

有意add ip-2@live.com
價錢你出..岩價即放..
作者: ip2    時間: 3-10-2010 19:39
男 85lv(仲up緊)
主力副身
裝分4千幾 11件+12(差護符就12件)
武器 80lv斧+12 頂力有星力有5lv石
有c子有雙人騎
食左一個小行囊一

女81lv(仲up緊)
主經副根
4件+12(包括武器) 有騎

結左仙侶 親密值有千幾

兩個收哂送倉庫 有30日世頻水..(就用完)
有2xx紅利 有60lv+12斧(連5lv石)

有意add ip-2@live.com
價錢你出..岩價即放..
作者: 淡忘的承諾    時間: 12-10-2010 17:28
隻GAME  都無咩人玩了`!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 淡忘的承諾    時間: 12-10-2010 17:28
我投資左3000蚊.  賣番出去 350蚊.
作者: ewq321234    時間: 3-11-2010 17:18
我投資左3000蚊.  賣番出去 350蚊.
淡忘的承諾 發表於 12-10-2010 17:28

你亂用點.個ac先會咁唔直錢.你用3000尼沖+12.點都直800$ 啦
作者: 淡忘的承諾    時間: 3-11-2010 17:33
你亂用點.個ac先會咁唔直錢.你用3000尼沖+12.點都直800$ 啦
ewq321234 發表於 3-11-2010 17:18

我ac 都唔廢嫁bo  入面野值700蚊我急放先350

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2