樂古Nakuz

標題: 巨型物體正急速飛向地球! [打印本頁]

作者: 傑乂達_達    時間: 26-12-2010 15:29
標題: 巨型物體正急速飛向地球!
作者/譯者:James Huang
日期:2010/12/9 下午 02:47:22

12/8國外網站Examiner. Com報導,在太空中的三個巨大的飛行物體正急速飛
向地球!SETI(Search for Extraterrestrial Intelligence;外星智慧搜尋計劃)的
天體物理學家可雷格‧卡斯諾夫(Craig Kasnov)已經宣布這個信息。

這個飛行物體的長度有數十公里,根據科學家的計算,登陸時間應在2012年
12月中旬,日期與瑪雅曆法的終結時間不謀而合。

可雷格‧卡斯諾夫說:有非常巨大的飛行體正急速的接近地球,如果不相信他的
話,您可以自己去求證,他建議您到以下的網址查詢,輸入這些巨型物體的座標:

http://www.sky-map.org/

19 25 12 -89 46 03 第一個巨型物體

16 19 35 -88 43 10 圓柱的物體

02 26 39 -89 43 13 像圓圈的物體

計劃參與者都已經確定,這些都是真實的,但是美國NASA正試圖掩蓋這些重
要的訊息。這些物體不會在北半球看到,它們正從南半球深空飛過來。
可雷格‧卡斯諾夫說,在任何情況下現在我們唯一可以做的事就是等待它,很快
的,望遠鏡就可以看得到。

感想:又係2012發生ge事 唔知大家點睇呢?
作者: ﹢小×淚ζ    時間: 1-1-2011 21:11
世界末日了...............等死吧
作者: 天堂@呀昆    時間: 28-1-2011 02:48
嘩~~如係係真既~~就同瑪雅2012未日有相關~~
作者: ckyanson    時間: 29-1-2011 21:40
我真係搵到 -.-
的確有d藍色野 但係唔係向住地球飛過來先
作者: hifdhifd    時間: 1-2-2011 22:42
瑪雅文明 個末日論~好似講2012年12月12日~"~
作者: 傑乂達_達    時間: 1-2-2011 23:26
瑪雅文明 個末日論~好似講2012年12月12日~"~
hifdhifd 發表於 2011-2-1 10:42 PM

係21日~
作者: ckyanson    時間: 10-2-2011 22:39
我搵到一個藍色物體啦
19 25 28.02 +61 45 17.5 試過 ok的  
放大就見到
作者: 瘋狂大貨櫃    時間: 25-3-2011 10:11
我覺得e d野都系假噶lor
作者: 暗戀未遂    時間: 26-3-2011 12:14
會唔會系外星人
作者: green_day    時間: 31-3-2011 14:55
系真唔系啊
作者: nounfair    時間: 2-4-2011 01:00
世界末日~
應該生存既人就會生存~~應該死亡既人就會死亡~~~
生死各安天命~~~~
作者: 走到最後    時間: 10-4-2011 22:01
大家一齊等死啦
作者: NakazlxKMo    時間: 10-4-2011 22:25
外星人踩場!
作者: 說謊蛋糕    時間: 11-4-2011 19:36
唔係向住地球飛過來
作者: ╭☆7x★╯    時間: 12-4-2011 00:41
係就拿拿淋啦=.= XD

以我所知將來最少會有兩粒野撞正地球, 係唔係呢3粒既其中就唔知
作者: 說謊蛋糕    時間: 26-4-2011 20:31
100%假lo!
作者: a200114211    時間: 11-5-2011 19:20
死喇死喇
咁快世界未日-3-
作者: enengg    時間: 7-6-2011 19:07
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: fat1fat2    時間: 19-6-2011 01:29
唔洗理會e d野係唔係真既.只要做好自己,就得啦,就算真世界末日.都唔係自己既事,e個係全世界既問題,就算係真既,又有d咩好怕,我地就等下戈一日,睇下係咪真係有世界末日.
作者: kaiserw0w    時間: 30-1-2020 14:30
Photoshop??

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2