樂古Nakuz

標題: 頭先同kcystar got完1既入,唔該.(傑爺x)(kylinl麒麟)等人見字入 [打印本頁]

作者: VanDarkholme    時間: 8-10-2011 01:18
標題: 頭先同kcystar got完1既入,唔該.(傑爺x)(kylinl麒麟)等人見字入

片就up左,你地既demo呢?頭先唔係屈到出面既咩?我都廢事人地話用demo錄睇唔到外掛,我用我部機錄,你地而家呢?係邊?人地玩得好少少,你地就係鍾意屈下人,好喇,做完洛克人喇,上到黎人呢?又話開post,又話吹團雞....真係好好笑。我條片150幾mb up左我30幾min重未見你地既post。潛夠喇.....

事源係咁,我今日玩玩下CSO,條個場度比我好彩地做到T1,咁對面ct就開始VOTEBAN我....話我WALLHACK....AIMBOT等等(一輪誨辱....­)咁有個CT(好似係CT1)玩家話要GOT1(即係1ON1),咁我問STEAM度GOT好唔好,咁佢就係都要係CSO度GOT(我想STEAM GOT係因為冇CHEAT用,ATLEAST 我信冇...),而呢段片,就係我同佢got既時候拍下.
雖然畫質差,希望足夠證明清白.......
玩STEAM,唔一定係勁人。

我等佢地放demo...
http://www.youtube.com/watch?v=wWX2D3HDUZw
[youtube]wWX2D3HDUZw[/youtube]

DEMO已補發,在12樓
作者: a507845363    時間: 8-10-2011 11:00
咁都叫demo?
[youtube]wWX2D3HDUZw[/youtube]
作者: VanDarkholme    時間: 8-10-2011 11:07
我等班神屈放上黎,一間補,係咁比人屈係好唔爽,好喇,同佢地got喇,got完又潛晒水A_A上面條片主要係証明無外掛...
作者: fung9811    時間: 8-10-2011 18:42
係邊個贏呢=]?
作者: VanDarkholme    時間: 8-10-2011 18:46
我贏,你睇到尾就會見到我kill完之後就完.(仲潛水?.......)
作者: [JoKeR]_健    時間: 8-10-2011 19:17
請問一下係唔係傑爺x屈你掛.?
作者: VanDarkholme    時間: 8-10-2011 19:24
係,一堆喇....
作者: [JoKeR]_健    時間: 8-10-2011 19:31
回復 7# VanDarkholme
傑爺x係xRevEnGe  我係E到代傑爺x道歉..為你帶來麻煩真係不好意思,E排團中副團都去哂玩1.6.本團由部份團員管理,所以管理情況較差,而就今次事件,我會同傑爺x講返..叫佢檢討一下..真係唔好意思...
作者: VanDarkholme    時間: 8-10-2011 19:58
可唔可以叫佢比一比demo我,我都想睇下洗唔洗檢討下我d打法,廢事比人屈掛,唔該。
作者: VanDarkholme    時間: 8-10-2011 20:00
我已經搵到晒佢d msn同facebook
send比我好方便,叫佢pm我就得。
作者: [JoKeR]_健    時間: 8-10-2011 20:02
回復 10# VanDarkholme
佢ON左之後我會同佢講.
作者: VanDarkholme    時間: 9-10-2011 01:16
標題: RE: 頭先同kcystar got完1既入,唔該.(傑爺x)已補發replay
http://www.sendspace.com/file/0f3ye3

上面係個DEMO既download link,大家可唔可以幫下眼睇下有乜咁外掛,點解佢地會咁口臭
作者: fll0401212    時間: 9-10-2011 08:44
回復 9# VanDarkholme

你係人地回覆下方有回覆同埋引用可以用
作者: nok0431004    時間: 9-10-2011 09:18
你打mid定full呀-_-
作者: b19981031    時間: 9-10-2011 10:14
我想講呢-.-你用錄影機錄唔係由第一rd開始錄ge=v=..咁點知你有冇開過掛?
作者: a507845363    時間: 9-10-2011 11:51
建議樓主將#12既demo放上去#1,如果吾係會當錯誤分類處理
thx
作者: b19981031    時間: 9-10-2011 12:16
nice a_a樓主,又話比完demo關post?講完唔算數?明想唱我地姐,
作者: Smile達    時間: 9-10-2011 12:17
你打mid定full呀-_-
nok0431004 發表於 9-10-2011 09:18

full lor~~~~
作者: chun強    時間: 9-10-2011 12:21
高清+3D
作者: b19981031    時間: 9-10-2011 12:27
你話我潛lo,笑鬼死,我話你似掛就要post demo?如果真係咁多le d人-.-咁樂古咪比人洗版?
作者: VanDarkholme    時間: 9-10-2011 22:05

一開波我係咁死,影唔影無謂,我要開都之後開.....重有,係阿kylin哥話佢會係樂古開post先同post demo)
我見咁耐都冇影,咪我開post囉.....點知重有人未到
briantang哥 ,你唔只係話我似,你已經係一口咬定左我係掛(詳見demo對話),玩得好少少叫掛,got1個時廢又話掛,你想我點樣?
而家佢地要潛,我咪等佢地囉....
升中學架喇,記得講野前要思考下...我冇話唱邊個,我只係遵守我got完1之後既承諾。
你團長唔係話會管理下你既咩?我絕對相信xrevenge係一個好好既團,但係你...有少少算係佢地既污點.樂古既小學雞問題嚴重,睇黎係未解決..
我冇諗過要出post,不過人地叫到,咪逢陪下;P

啊係,其實我唔係要追究d乜,我只係想要番晒d demo,檢討下點樣先自可以打得唔似外掛。That's all.
作者: a507845363    時間: 9-10-2011 22:25
會員個人問題 demo已post 此帖已完 故關帖

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2