樂古Nakuz

標題: 香港?團結? [打印本頁]

作者: 毛主席萬歲    時間: 20-1-2012 00:02
標題: 香港?團結?
唔係唔想自己香港人圍一團,而係好多都質數太差,人品好既實力弱,實力唔錯既又口臭沒品,有d更加係口臭又冇料。我改名做默言不語就係因為對呢d已經麻木晒,講都其實廢時講,我野團都可以一樣打波,仲可以練好技術1打2、1打3。
就算以前我地有個小圈子,但都只係以前,依家只有我睇你唔順超你睇我唔順超。呢個就係現實,召集?算把啦師弟。
作者: 丫文-_-    時間: 20-1-2012 00:10
希望你真係可以做到你個名咁
作者: jimson2046    時間: 20-1-2012 00:22
其實我真係覺得唔明點解可能有一d人實力比你差既可能.
或者可能廢既. 可能唔識玩既..
佢地肯出黎開團 入團.  你地唔加入.ok.因為佢地唔夠你勁. 不過點解要打擊人既士氣呢.?
點解係都要係都要去打擊人地既士氣 或者決心.
點解你知道香港唔團結? 點解你覺得香港唔團結.?
咁我同你講我覺得我地HK.Power 入面好團結.
依個都係事實. ! 唔該.! 我知你係老手. 我地團一定尊重你.
我都唔知個post 係講咩人咩團咩事情都好.!
不過我想講既係. 香港人香港fs 係團結.ok?
作者: gouse進    時間: 20-1-2012 00:25
看來只有等待毛百萬個rc 畢竟版主更有號召力
這團新手的確多 但可慢慢帶
只於小圈子 就要睇你地帶頭的大佬會否願意接納新玩家
作者: 毛百萬    時間: 20-1-2012 01:42
看來只有等待毛百萬個rc 畢竟版主更有號召力
這團新手的確多 但可慢慢帶
只於小圈子 就要睇你地帶頭的大佬 ...
gouse進 發表於 20-1-2012 00:25

要我帶無問題
作者: 花洛    時間: 20-1-2012 02:24
佢地肯出黎開團 入團. ...
jimson2046 發表於 20-1-2012 00:22

咪就係321
作者: 毛主席萬歲    時間: 20-1-2012 07:47
我做唔做到默言不語係我自己既事,我記得好多年前我已經和你割袍了吧?

至於個新團,唔係唔想入,係個名令人卻步
作者: 毛主席萬歲    時間: 20-1-2012 08:00
其實上一個rc我都充滿熱誠,雖然話唔算教過好多人,但都算係有指點一二,最後呢?咪又係一個個消失?我依家混左入一個台灣小團,人地人數得40幾人,但係夜晚上線竟然可以保持一頁,以前綠帽200幾300人都未必做到
香港玩家的確係缺少恆心
作者: jimson2046    時間: 20-1-2012 10:16
個名真係好難聽.? 我地個團名.
作者: 毛百萬    時間: 20-1-2012 11:55
要我搞無問題但係前題我想知有幾多人先
作者: 宇智波鼬    時間: 20-1-2012 17:05
要我搞無問題但係前題我想知有幾多人先
毛百萬 發表於 20-1-2012 11:55

我~:lol
作者: holandsms    時間: 21-1-2012 01:01
讚._.
作者: 丫文-_-    時間: 21-1-2012 14:49
我做唔做到默言不語係我自己既事,我記得好多年前我已經和你割袍了吧?

至於個新團,唔係唔想入,係個名令 ...
毛主席萬歲 發表於 20-1-2012 07:47

係吾關我事, 你講到又默言又6年又盛,
我咪隨口支持下你 祝你成功囉,
作者: 毛主席萬歲    時間: 21-1-2012 14:51
係吾關我事, 你講到又默言又6年又盛,
我咪隨口支持下你 祝你成功囉,
丫文-_- 發表於 21-1-2012 14:49

噢,謝謝,不需要
作者: sky1122336699    時間: 23-1-2012 12:14
佢地肯出黎開團 入團. ...
jimson2046 發表於 2012-1-20 12:22 AM

聽說琴日兩隊打友誼...我地等左好_耐wo....團結?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2