樂古Nakuz

標題: [新年一年一度加倍]抽先字及其他金勳心得交流及打氣安慰區 [打印本頁]

作者: 倉井影    時間: 22-1-2014 00:07
標題: [新年一年一度加倍]抽先字及其他金勳心得交流及打氣安慰區

本帖既本意,
係希望可以幫助正面分擔一啲"而家抽緊槍、準備抽槍、想抽中,但抽極都抽唔到/抽到無錢再抽"既人的心理壓力。
透過大家互相分享自己的抽槍情況和心得,互相支持。

歡迎討論抽年字/隼雷/龍炮/其他金槍既境況和既心得(尤其是失敗的心得),例如:我抽左150個乜都唔中,得個銀T_T

歡迎報告抽解碼的數量。
報告了解碼器的數量 (要有一定的數量) 而唔中的會員,會以樂點作安慰。
請注意, 一定要有圖作証 (中獎圖/解碼數目圖) 才可以有樂點。

樂點會以impression marking 為準則,版主保留最終決定權。

注意,此帖謝絕任何曬命或出言直接/間接諷刺或。
點定義?
此帖是容許講關於"抽中"既心得和share點抽中,但態度必須謙虛。
留言回覆必須是善意。
不能謾罵/諷刺,或其他任何負面及無意義回覆(例如:黑橘,我抽左咁多都唔中,你呃錢!!!;我才不會花錢係呢啲咁既野上面;黑橘又呃錢;我才唔會咁蠢俾人呃;大家加油抽槍俾人呃;咁渣架你,我1個就中了 等等。)
倘若被版主看到有任何絲毫惡意,必定會扣分。嚴重者會作禁言處理。

請注意,本人嚴正呼籲:
抽槍請一定要量力而為。
花錢前,請先考慮自己的經濟能力。
中槍機率係人地set,無得怨邊個。解碼器是自己決定俾錢買的,無得話後悔。
始終cso是一個虛擬遊戲。請不要太認真。唔中唔駛死,千萬不要泥足深陷,千萬不要抽槍抽到自己不能自拔。

醒: (刻意保留馬版既字句, 以示紀念 ^_^)

決定你,除非高,否則
"貪買20算",因為20足以誘惑,盡t__t(受害者)
雖然突然衝出來加句說話在這帖好像不太好,可是也只是為提醒有限經濟能力的你

各人有各人的喜好。錢是自己的。
既然是自己的話, 就有自己 鍾意/選擇 用錢用在什麼地方的權利。旁人不應干涉。
而最重要的, 是互相尊重對方。(花錢又好,不花錢也好)
任何一方 都不應 看不起 另外一方(無論是什麼原因)

希望各位繼續享受這遊戲
作者: Charlie1012    時間: 22-1-2014 00:23

感想 前幾天求奇亂禁一個B解中左十字
今天抽左100個 1金3銀

(個人經歷) 70個跟抽 0金 2垃圾銀
30個連抽 中番1金眼鏡 1銀蛇吻

個人睇法 原本就儲到100萬POINT結果又抽到支強化手槍
又蝕左不少POINT 加上年刀? 對我並不實用,,,

我沒有的離子槍跟貝西 還沒有連到
作者: 倉井影    時間: 22-1-2014 00:33

[attach]1038682[/attach]

利申: 抽左大約70個....
估唔到會中呢個
跟抽中的 (但先前的20個係亂抽=.=)

好想抽中"先"字, 但竟然係俾呢把槍我......
坦白說, 有點失望
想要既時候, 點都唔俾我
唔想要既時候, 就俾我....
/ _ \
作者: 倉井影    時間: 22-1-2014 00:36
回復 2# Charlie1012

請問, 十字輪迴, 好用嗎?
係咪只適合用於一般模式?
作者: Charlie1012    時間: 22-1-2014 00:42
回復  Charlie1012

請問, 十字輪迴, 好用嗎?
係咪只適合用於一般模式?
倉井影 發表於 22-1-2014 00:36

打人應該係超級狗槍 跳射跑射都得

107M打中護甲人上半身都係即死
而且佢近攻果陣盲狙可以當手槍咁射 囧

打屍3就不及AS50 因為攻擊力低
AS50 +0傷害能打到986 十字只可以771左右

打災方面 唔算太實用 對大隻的BOSS靠洗槍可以少勝隼雷
但對安格拉雷阿比果種王 就沒辦法貼身洗槍 大輸隼雷

另外我想問你個上傳網洗唔洗會員登記?
我發覺自己個上傳網成日整到D圖好細
作者: 好人c    時間: 22-1-2014 03:03
抽左1780個B世代 100個A世代
4金N銀  十字輪迴  彩砲  闍月  黃金PKM   4字
所有金勳槍都已經中曬  都仲係抽唔到"先"字
作者: 好人c    時間: 22-1-2014 03:10

回復 5# Charlie1012

十字輪迴打阿比隆\雷比亞(線索)唔洗槍先少勝隼雷  如果再洗槍係大勝隼雷其餘王就.......

你測試個場地最遠係121M  
比張圖你睇[attach]1038683[/attach]
十字輪迴傷害完全同AWP(一般團死)  所以我無去測  
有心可以試下畫個準心   唔開鏡命中係99%

我知你唔係問我  但你放圖做咩唔用樂古附件
作者: Charlie1012    時間: 22-1-2014 03:53
回復  Charlie1012

十字輪迴打阿比隆\雷比亞(線索)唔洗槍先少勝隼雷  如果再洗槍係大勝隼雷其餘王就. ...
好人c 發表於 22-1-2014 03:10

我平時就係大勝 但考慮到我一定用bg11做開頭 其他人就一開始拎隼雷
我除番條數就覺得好似只係少勝
通常都係我打左250k 第2名隼雷打180k左右
除番bg11 我會覺得係少勝 不過可能你準確d 其他人都係信你比較好

另外因為我認為沒什麼地圖可以超過100m 所以只係測試101m外的射擊

樂古付件我無用過 唔知係咩
作者: 倉井影    時間: 22-1-2014 09:25
回復 6# 好人c

1780?!
你肯定無打錯數字?!?!
作者: UnLiMiTeD尐僑    時間: 22-1-2014 11:12
抽左40個都唔中野...........................
想中電鋸...
作者: 倉井影    時間: 22-1-2014 12:48
回復 10# UnLiMiTeD尐僑

請注意, 一定要有圖作証 (中獎圖/解碼數目圖) 才可以有樂點。
作者: 倉井影    時間: 22-1-2014 12:49
回復 6# 好人c

作者: terryasdq    時間: 22-1-2014 13:01

抽到先字之前,差唔多大部分時間都聽唔到聲,意思姐係話連銅/銀都無.......當我絕望個陣就出現先字..我都呆左...
所以仍有希望(解碼器)就唔好放棄!!同埋要慢慢抽....抽解最忌心急,希望人人有先字啦
作者: 好人c    時間: 22-1-2014 13:15

回復 12# 倉井影

一開波我就無影過相  本身就無諗過用黎"炫耀"中獎圖就無留  
但FB自動上傳就有  同儲值記錄

我本身就有940個B世代 100個A世代   今次再買850個(100抽完再買咁)  
所以應該係1790+100
[attach]1038685[/attach][attach]1038686[/attach]

[attach]1038690[/attach]
[attach]1038688[/attach][attach]1038689[/attach]

附件就係依個
[attach]1038687[/attach]
作者: 倉井影    時間: 22-1-2014 13:26
回復 13# terryasdq

你抽左幾多?
作者: z888888    時間: 22-1-2014 13:42
回復  倉井影

一開波我就無影過相  本身就無諗過用黎"炫耀"中獎圖就無留  
但FB自動上傳就有  同儲值 ...
好人c 發表於 22-1-2014 13:15

1780個解,即係幾多錢HKD$?
要1萬蚊嗎?
作者: w98f496d    時間: 22-1-2014 14:06
回復 16# z888888

8000幾
作者: z888888    時間: 22-1-2014 14:46
回復  z888888

8000幾
w98f496d 發表於 22-1-2014 14:06

你去7-11買點的嗎?如果係,咪有好多印花囉
作者: terryasdq    時間: 22-1-2014 17:02
回復 15# 倉井影

買左100個,大約抽左54個到就中
作者: koopsokoop    時間: 22-1-2014 19:31
[attach]1038702[/attach]

第一個就中金雞
當時我真系O左

感想:抽解一定唔可以心急,本人覺得跟抽比較好

作者: pkpk5e12    時間: 22-1-2014 19:32
我想問下而家係點樣買點?
買左又點入?
作者: raymond268    時間: 23-1-2014 16:58
囤積左咁多分身先中得4銀仲要全部4字
[attach]1038784[/attach][attach]1038785[/attach][attach]1038786[/attach][attach]1038787[/attach]
作者: furball111    時間: 24-1-2014 00:21
循例分享一下 抽左200幾個中 普通啦, 都係得2金, 賓果都未齊果款 跟抽9抽都試盡, 抽中都係亂禁 不過把獵魂槍有D廢, 唔知抽黎做乜
作者: 倉井影    時間: 24-1-2014 01:13
回復 23# furball111

邊2金???
作者: gary0723    時間: 24-1-2014 02:07

玩左咁多年燒左好多錢今日先終於比把隼我想喊出黎-.-..
可以提早收埋d錢過年先再諗把一馬當先槍ZZZZZZ

p.s:200抽全程9抽抽中2把咁岩都係狙槍..大約第170抽同190抽中
      我既9抽係電腦mon都冇望dum低頭一手玩電話一手無腦地click mouse-.-
      禁禁下聽到中金槍聲一望已wow..諗唔到係咁樣抽番黎...
作者: 好人c    時間: 24-1-2014 03:57

獵魂槍暫時係屍4\災厄最勁既槍   最需要技術既裝備武器
炸阿比隆一下可以去到成40K   屍4滿腎上腺接近4000

點打出咁高傷   你自己發掘下   唔識用就真係垃圾槍  
作者: s07440303    時間: 24-1-2014 10:14
原來真係有長期耐久
作者: 傻乂小風    時間: 24-1-2014 13:28
回復  furball111

獵魂槍暫時係屍4\災厄最勁既槍   最需要技術既裝備武器
炸阿比隆一下可以去到成40K ...
好人c 發表於 24-1-2014 03:57

好似係要支箭射中再引爆先高傷
如果射唔中就無用
作者: shingchengw0w    時間: 24-1-2014 14:38
原來可以甘架-.- 我3日之内 用左16000HKD 甘點算...
我想要把電鋸都甘難-.-
作者: shingchengw0w    時間: 24-1-2014 17:43
仲有冇咩方便可以比人家睇到我買左幾多錢?
作者: raymond268    時間: 25-1-2014 00:34
見生日咪買100個抽下點知中得一金兩銀
不過都係遇左架啦
[attach]1038880[/attach]
作者: 倉井影    時間: 25-1-2014 02:59

[attach]1038884[/attach]

[attach]1038885[/attach]

[attach]1038886[/attach]

[attach]1038888[/attach]

[attach]1038887[/attach]

一共抽左大約220解.....(其實仲中左古典, 但係因為我實在好唔鍾意呢把槍, 所以連相都無影到...
一共3金2-3銀)

中唔到十字輪迴, 依然是個遺憾....
好想要十字輪迴
作者: 傻乂小風    時間: 25-1-2014 09:45
一共抽左大約220解.....(其實仲中左古典, 但係因為我實在好唔鍾意呢把槍, 所以連相都無影到...
...
倉井影 發表於 25-1-2014 02:59

把十字真係打災勁過準雷??
作者: yam颯    時間: 25-1-2014 11:31
B BOX跟抽好像無咩用=_=
作者: 倉井影    時間: 25-1-2014 13:35
回復 33# 傻乂小風

唔知,我都好想知
作者: 好人c    時間: 25-1-2014 15:09

回復 32# 倉井影

十字輪迴你唔好太期待  只係準      無咩優點了

佢殭屍災厄都唔係特別勁  單純係打阿比隆最強武器

獵魂槍更新完已經成為CSO殭屍災厄最強武器  有左佢  你今年玩哂

我雖然中曬除左"先字"其餘金勳  但所有金勳都唔夠一把獵魂槍實用

所以我打算再抽多1000個

作者: gary0723    時間: 25-1-2014 16:50

回復 32# 倉井影

睇你頭像本身應該有Bass..而家整多把Violin儲一對唔好咩?

p.s 十年冇抽電解第一抽即中-.-..仲要係喱入商城裡面9抽
      haha我終於齊永久ak同m4..
      a解中隼雷都冇乜好抽..再抽都係抽電解&B解博枝天降M200....

作者: gary0723    時間: 25-1-2014 16:52
回復 36# 好人c

你CSO剩打C打災?
小弟前日抽中左十字把野拎黎玩團死真係好能屈機..尤其是跳住射
作者: yam颯    時間: 25-1-2014 17:04

對新槍無興趣= =只想中電鋸..大佬,比我中字羅果把咩咩弓EX都得掛=_=,玩準雷玩到悶..
作者: shingchengw0w    時間: 25-1-2014 17:18
回復 39# yam颯

我想要電鋸..我好多槍都有..唉準雷..龍炮..獵魂槍..乜都系有系無-.-電鋸
作者: yam颯    時間: 25-1-2014 17:27
回復  yam颯

我想要電鋸..我好多槍都有..唉準雷..龍炮..獵魂槍..乜都系有系無-.-電鋸 ...
shingchengw0w 發表於 25-1-2014 17:18

三神器 有2把就知足啦
作者: 好人c    時間: 25-1-2014 17:33
回復 38# gary0723

我主打屍同災  

打屍\災本來就係屈槍    其次係技術     最重要係玩得爽   唔注重輸贏

但一般團死靠屈槍  會使我更加注重輸贏      

因為屈槍    嬴係理所當然  無咩好高興

反而輸左會因用"勁槍都輸"(好似人地裸裝打羸你神裝)     只會令自己覺得自己好廢

所以一般團死勁既槍  我可有可無   唔會太期待
作者: gary0723    時間: 25-1-2014 18:10

回復 39# yam颯

鋸就話難抽..弓根本係洗番黎
作者: gary0723    時間: 25-1-2014 18:12
回復 42# 好人c

團死真正屈槍係MG36-.-
作者: 傻乂小風    時間: 25-1-2014 19:57
回復  好人c

團死真正屈槍係MG36-.-
gary0723 發表於 25-1-2014 18:12

我一支雷神 當沖峰都屈機啦-.-
作者: yam颯    時間: 25-1-2014 20:04
回復  yam颯

鋸就話難抽..弓根本係洗番黎
gary0723 發表於 25-1-2014 18:10

100抽都無咩希望=_=諗緊抽5抽 黑洞泥..洗中弓就收手
作者: 倉井影    時間: 26-1-2014 14:15

回復 37# gary0723

我有貝斯呀,
今次新年加倍我有古典...

但古典本身槍聲難聽.....所以我唔鍾意呢把槍

再加上, 本來我係想抽中十字輪迴 (and 先字?)
所以, 由於浪費左我本來可以中其他金槍既quota (因為中左古典)
那失望既心情, 令到我中左古典的那股熱情冷郤了......(係連影相都無影到)
作者: 倉井影    時間: 26-1-2014 14:33

回復 36# 好人c

今年既年槍, 係唔係玩哂, 我真係有點保留
我今日玩沉默, 去到45 和50關, 把獵槍無咩作為....=.=

我想請教一下, 十字輪迴, 除左打阿比, 在打災方面, 打其他王勁的嗎?? 打屍的話, 可否扣好多?
P.S. 抽槍記緊, 要量力而為.....小心損手爛腳>_<
作者: gary0723    時間: 26-1-2014 15:09

今日比多100抽都KO埋..終於可以收手了Orz
作者: 好人c    時間: 26-1-2014 17:00
回復  好人c

今年既年槍, 係唔係玩哂, 我真係有點保留
我今日玩沉默, 去到45 和50關, 把獵槍無咩作為... ...
倉井影 發表於 26-1-2014 14:33

把野係打王 拆牆用  你拎黎清怪當然唔夠好
十字就係玩團死\打阿比隆\雷比亞   無咩用途

另外有個台灣土豪夢想軍火商發現把年槍有BUG  每穿過一個隊友  傷害多一倍
你穿幾個隊友  咩屍都\咩王死都死     

作者: 史泰龍    時間: 27-1-2014 01:57
本來已經放棄左CSO,得閒上下就屠下D PUB SER神手

拎戰場補給兩個解抽到加農,而家可以拎黎打下屍4都幾開心

[attach]1039007[/attach]
作者: YoonaLim    時間: 27-1-2014 12:53

你地就好啦,抽到好野,我抽左唔多200個,最好都係得"4"字T__T
一個金勳都冇 銅勳同普通野就好多>.<"
反而上年抽到幾個金勳..
而且神器始終同我冇緣
抽到冇乜mood,剩返10幾個唔想抽了..........遲D先再抽
今次跟抽唔太work,可能綠頻洗得唔夠快
作者: 好人c    時間: 28-1-2014 11:24

[attach]1039064[/attach]
2400抽 學人跟抽左2099個 激鬼氣連抽就中左
份糧洗大左  已損手爛腳  今年唔再抽槍
作者: gary0723    時間: 28-1-2014 19:59

回復 53# 好人c

呢把我都係9抽抽中-.-
話說2400個點跟抽呀-.-跟成日都未抽完..快洗好過
作者: gary0723    時間: 28-1-2014 20:00
回復 51# 史泰龍

你就好...免費金槍
作者: 好人c    時間: 28-1-2014 20:36

回復 54# gary0723

AM8:00抽到PM10:00  抽到我眼訓又火爆
本身"全金勳"同"全永久銀勳"先最痛苦     

一直係到出銀勳槍組\AWP\芬蘭 30日
抽到20年都未到期  但倉庫300上限只有300  好阻位  所以分解曬  

研究左把槍一日   基本上打大部份災厄王都嬴隼雷

但打阿比隆同隼雷一樣   唔夠十字輪迴勁  

[attach]1039159[/attach]

作者: 倉井影    時間: 28-1-2014 21:28
回復 56# 好人c

"研究左把槍一日   基本上打大部份災厄王都嬴隼雷
但打阿比隆同隼雷一樣   唔夠十字輪迴勁 "

唔明, 幾時係隼雷贏十字? 幾時係十字贏隼雷??
作者: 好人c    時間: 28-1-2014 22:16

回復 57# 倉井影

打阿比隆\雷比亞(線索版)      十字>隼雷>獵魂     

但如果係新手  獵魂>隼雷>十字    這是角度和刷槍的問題

安哥拉\肯庫拉   [size=13.333333969116211px]隼雷>
[size=13.333333969116211px]獵魂      十字可以收X

[size=13.333333969116211px]其他災厄王    [size=13.333333969116211px]獵魂>[size=13.333333969116211px]隼雷      [size=13.333333969116211px]十字可以收X
作者: zenith710    時間: 29-1-2014 08:58
回復  倉井影

十字輪迴你唔好太期待  只係準  準  準  無咩優點了

佢殭屍災厄都唔係特別勁  單純係 ...
好人c 發表於 25-1-2014 15:09

1000個好多bor..三思啊!
作者: 史泰龍    時間: 29-1-2014 15:15
回復 55# gary0723

把野改到廢晒,送左俾FD拎去玩外掛
作者: raymond268    時間: 29-1-2014 19:24
回復  gary0723

AM8:00抽到PM10:00  抽到我眼訓又火爆
本身"全金勳"同"全永久銀勳"先最痛苦     

...
好人c 發表於 28-1-2014 20:36

你呢個月抽解有無抽左一萬蚊
作者: 好人c    時間: 29-1-2014 19:54
回復 61# raymond268

有多了  但有四分之一既解係橘子"送比我"  唔好問我點解[attach]1039232[/attach]
作者: raymond268    時間: 29-1-2014 21:04
回復  raymond268

有多了  但有四分之一既解係橘子"送比我"  唔好問我點解 ...
好人c 發表於 29-1-2014 19:54

我明你意思喇btw見你元氣大傷我都唔係好敢抽
作者: koopsokoop    時間: 30-1-2014 16:50

真系好呀有多兩次機會
[attach]1039272[/attach]
我一抽
[attach]1039273[/attach]
CSO呀我要中馬年槍,不是要免年槍

作者: smionchiu    時間: 30-1-2014 18:06
真系好呀有多兩次機會

我一抽

CSO呀我要中馬年槍,不是要免年槍
koopsokoop 發表於 30-1-2014 16:50

better than nothing
作者: kk1166    時間: 30-1-2014 18:16
我都係睇定d 先去燒錢抽
話說果果6000點送果果時裝又幾型

作者: y2k9394    時間: 1-2-2014 01:09
100個 抽到M200,電鋸同4字.

M200 係10左右就中左..
電鋸影唔切相=,=跟手賓果中左光束劍
作者: raymond268    時間: 1-2-2014 02:24
我都係睇定d 先去燒錢抽
話說果果6000點送果果時裝又幾型
kk1166 發表於 30-1-2014 18:16

乜唔係五千點咩
作者: 小宏凸v_v凸    時間: 1-2-2014 14:12

呢到解曬佢都幾係野,點睇
作者: 小希    時間: 1-2-2014 18:12
用好耐之前係戰場中既20個B解中左十字,但冇影相.
作者: `擁抱明天+    時間: 2-2-2014 11:50
1480hkd
中左弓,激光劍,爆能,4字,狂野戰翼,雷神,電光毒龍等等(計弓,光劍爆能就6金)

作者: kk1166    時間: 2-2-2014 14:23
300個中哂垃圾
唉sad
作者: gary0723    時間: 3-2-2014 04:06
回復 69# 小宏凸v_v凸

先生你仲未禁制:lol:
作者: gary0723    時間: 3-2-2014 04:09

心得:我想要M200:(
作者: johnlamb    時間: 3-2-2014 21:52

200抽中左十字輪迴 4字 黃金mg36 黃金疾風
賓果槍:幽能 光劍 EX 黃金暗影獵人

好想中龍炮同獵魂槍 但冇錢了
作者: Charlie1012    時間: 5-2-2014 19:31
抽多150個  4金 8銀   賓果全部中哂

感想 今次抽個時機已經幾好 但始終中金量唔高
b解中過12金 但永遠中唔到優月刀

今次大獎係我夢寐以求的世足版安娜 抽左幾百個終於中番次指定銀

作者: jackywonga6d33    時間: 6-2-2014 01:26

今次all in左HKD500去抽80個B解.
事實上一次金勳都冇中,銀勳得一個.
而賓果中了兩個(搞笑在於佢地都係最後10個先出現)
不過咁都已經值回票價(對於我依個無神器玩家).

感想:
中了弓真係excited
(因為我所有槍得SK4可以用去打王,而殭屍得M95,SK4,M60可以用)
而弓可以解決這個局面
另外中幽能更可解決無槍清怪的問題
(所有槍中得BG1,BG3可以勉強清怪)
總算有收獲
無後悔

影片:http://www.youtube.com/watch?v=z ... outube_gdata_player
作者: yam颯    時間: 6-2-2014 11:36
仲抽吾抽好 雖然我知BINGO 抽極都係1%中字機率 係大伏泥,抽左百幾個B BOX 伏泥,得2金 電鑽 煙花=_=跟抽堅係吾WORK
作者: ZoMble乂幻月    時間: 6-2-2014 19:16
回復 77# jackywonga6d33

你重係中得果2支都係打災神器
作者: w33442324    時間: 6-2-2014 19:32
你地多數抽電解/A解/B解多?
作者: johnlamb    時間: 6-2-2014 20:42
回復 80# w33442324

A解同B解各100個
作者: jackywonga6d33    時間: 6-2-2014 20:48
回復  jackywonga6d33

你重係中得果2支都係打災神器
ZoMble乂幻月 發表於 6-2-2014 19:16

我知
不過認真講句我個人打團死,殭屍多啲
災厄最多一week打2-5場
我連一個A包都冇呀
有咗佢地應該可以加快效率
作者: gary0723    時間: 6-2-2014 22:52
回復 78# yam颯

據小弟愚經..跟抽就大約係抽呢d槍..
咩隼呀鋸呀個類含金量高既金勳獎大部分要連抽(9抽)>跟抽
作者: yam颯    時間: 7-2-2014 00:00
回復  yam颯

據小弟愚經..跟抽就大約係抽呢d槍..
咩隼呀鋸呀個類含金量高既金勳獎大部分要連抽(9抽)>跟抽 ...
gary0723 發表於 6-2-2014 22:52

見人吾知按咩製可以一野抽哂十個=_=
作者: lagho123    時間: 7-2-2014 00:06

岩岩買左100個抽..結果1金3銀..
仲要1金係柯林永久...銀崔XX.SL8.4字..-------------------------------補賓果圖-----------------------------------
[attach]1039760[/attach]

打算抽多50個沒抽.
博唔博好
作者: lkh99    時間: 7-2-2014 00:36

100抽
[attach]1039691[/attach]
^第一金
200抽
[attach]1039690[/attach]
^第二金
300抽
[attach]1039692[/attach]
^無金....
400抽
[attach]1039700[/attach]
^第三金
500抽
[attach]1039687[/attach]
[attach]1039686[/attach]
[attach]1039685[/attach]
^第四五六金
心諗.....
100.200.300.400抽
無野好講 傻仔跟抽
500抽
火到黎 999咁樣抽
抽左4-5分鐘就抽完100個
咁先中到-.-

可以停手啦

作者: s98733657    時間: 7-2-2014 19:11
2400抽 學人跟抽左2099個 激鬼氣連抽就中左
份糧洗大左  已損手爛腳  今年唔再抽槍 ...
好人c 發表於 28-1-2014 11:24

用成萬幾蚊抽年槍?西利..
作者: l0kJaI520    時間: 9-2-2014 14:41
[attach]1039827[/attach][attach]1039829[/attach][attach]1039830[/attach]
新戰場補給連續7日登入既獎勵2個A解
琴晚我同我9點47分我同我女朋友講''電鋸我一定要中''
2分鐘之後當我禁第一個既時候   就好負碌咁中左....
第二個中左D無用既野
戈陣時我仲系一個病到訓唔到教既病人,真系開心到連自己病都唔記得
雖然只系分身  但都好開心!

Anyway希望咁多位唔好倒錢落海...留返d錢買d更加有用既野!!
希望您地都可以抽到您地心目中既神槍!!
作者: xdkeung0401    時間: 9-2-2014 15:40
新戰場補給連續7日登入既獎勵2個A解
琴晚我同我9點47分我同我女朋友講''電鋸我一定要中''
2分鐘之後當我禁 ...
l0kJaI520 發表於 2014/2/9 02:41 PM

此巫術極道有用
上個月買左10個併下a解(十字加倍果段)
基於我係差雷霆呢把紅色槍
我係大頻打左句 我要中雷霆
跟住⋯⋯⋯你明了

現在沒咩槍好抽
最想要都拎曬
作者: l0kJaI520    時間: 9-2-2014 20:21
此巫術極道有用
上個月買左10個併下a解(十字加倍果段)
基於我係差雷霆呢把紅色槍
我係大頻打左句 我要 ...
xdkeung0401 發表於 9-2-2014 15:40

l中左@V@!!!
作者: gary0723    時間: 9-2-2014 20:30

半夜入左200點買強化零件..突登淨番58點買2個B解博一博點知.....原來我咁有人品架

2抽2金OMG...呆到唔識講野....仲要有我想要好耐既加農砲...
深夜既力量有誰懂

作者: w98f496d    時間: 9-2-2014 21:22
回復 89# xdkeung0401

哈哈 以前都試過 賓果關刀差果個數字 跟住公頻打 上帝我要中X號 就中左
作者: 297`    時間: 10-2-2014 01:21
作者: lagho123    時間: 10-2-2014 17:18

岩岩又買左50個解抽...冇金...得果個背部裝飾補番之前100抽果D圖1金2銀.(柯林.崔智云.SL8...)馬刀加減用.
[attach]1039900[/attach]
[attach]1039898[/attach]
[attach]1039899[/attach]

賓果就差個55.....
第一次用左咁多錢'
賓果.果到都可以話值番哂...不過中係冇弓同金散..
作者: yam颯    時間: 10-2-2014 19:12

岩岩由30抽0金 加加埋埋200-300抽得2廢金 =_=抽到灰停玩啦~~ 岩岩補10個 都係咩都無,- -DEL左GAME啦~~哈哈
作者: abcdcece    時間: 11-2-2014 17:50

抽左200個B解>50個A解
抽左10個NO.之後移位....移左2次就中左幽能>之後中埋蒼穹EX
最後以為中唔到'先'字...點知最後50個到中左^^
以下中到的槍都係跟抽抽回來>亂抽中垃圾T.T其實重有抽到d銀>不過果D唔po啦@@
[attach]1040024[/attach]
[attach]1040025[/attach]
[attach]1040026[/attach]

[attach]1040027[/attach]

[attach]1040028[/attach]

[attach]1040029[/attach]

[attach]1040030[/attach]
作者: johnlamb    時間: 11-2-2014 21:03
回復 92# w98f496d

咁你人品真係好 舊年賓果真係抽到火 差一個99字就中到關刀 買左200個都唔中我差呢個字就全中哂賓果D野 想再抽但冇錢
作者: jackywonga6d33    時間: 12-2-2014 17:05
用login 7日個2A中...
玩具槍
作者: w98f496d    時間: 13-2-2014 20:57
200抽,閃0 sl8 賓果全中
作者: xdkeung0401    時間: 15-2-2014 14:31
琴日再度戰爭300 b解
夜晚沒跟抽
就算跟抽都吾知跟到幾點
一開始跟抽50個
跟到不耐煩一金沒中後來轉亂抽
250個瘋狂亂抽
中1金2銀
十字輪迴呀
今年目標達成左啦

現在返工中,圖今晚補

話說我真係經過上年教訓
抽完隼沒錢抽上年電鋸
今年醒目十字加倍果陣沒抽
留返新年抽
既然真係中了獵魂同十字

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2