樂古Nakuz

標題: xHkzlAcEmEi Movie [打印本頁]

作者: 米線仔仔v_v    時間: 6-2-2014 17:58
標題: xHkzlAcEmEi Movie

[youtube]L1Hcb0u6ia4[/youtube]

#1 投犒影片
Counter Strike Online Player-xHkzlAcEmEi Movie

cso team:InSoMniAlAnGeL   
cso game name:xHkzlAcEmEi   (米線)
Play for 10mix/5mix
Movie Demo from:5mix;10mix;Pub;More just for fun to play movie
新手整片;希望大家不喜勿插
我都係因為心血來潮突然之間想整片;有d唔令;
但都想大家欣賞,將全條片睇到尾啦thx;!
背景音樂:bob-nothing on you

Hey guys!hope u will support this movie;!
作者: chunting123    時間: 6-2-2014 18:04
支持自己友
作者: climbz07708    時間: 6-2-2014 18:20
唔錯 整片技術有改善,支持!!!
越整越好,祝你地個團搞得有聲有色.發揚光大!!!
作者: 米線仔仔v_v    時間: 6-2-2014 19:01
回復 3# climbz07708

多謝你支持!!
作者: chikin1997    時間: 6-2-2014 19:01
支持米線加油
作者: 米線仔仔v_v    時間: 6-2-2014 19:21
回復 5# chikin1997

多謝你HOI AU !!
作者: 傻乂小風    時間: 6-2-2014 22:03
中段開始好PRO
但係整片方面太誇張了
導致有點傷眼
中間KILL既時候白左睇唔清楚就SHOW唔到你個技術了
建議下次整片唔好咁模糊
附支持1個
作者: 米線仔仔v_v    時間: 6-2-2014 22:40
回復 7# 傻乂小風

多謝你支持同提點;!下次我會改善!
作者: don1996ex    時間: 10-2-2014 19:41
米線加油!!支持你!!整得唔錯!!!我想入團呀!!你個團好似好勁咁~~
作者: chunting123    時間: 14-2-2014 10:53
我地歡迎你加入
作者: vaz    時間: 14-2-2014 17:16
勁.
作者: 紅色;D    時間: 15-2-2014 18:13
作者: iRokEy    時間: 17-2-2014 00:09
技術唔錯~~支持一下!!
但剪片就要努力努力啦
作者: 297`    時間: 17-2-2014 13:19
作者: 米線仔仔v_v    時間: 17-2-2014 14:21
回復 13# iRokEy

多謝支持!!
作者: 米線仔仔v_v    時間: 17-2-2014 14:22
回復 14# 297`

HA;我覺得有feel d@@
作者: 297`    時間: 18-2-2014 01:31

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2