樂古Nakuz

標題: 【 國服問題集中帖 ▏▎▍ 另開帖會被刪 】 [打印本頁]

作者: 蘭鈴    時間: 17-12-2015 19:45
標題: 【 國服問題集中帖 ▏▎▍ 另開帖會被刪 】
如題。
作者: chunchun131    時間: 23-12-2015 02:51
冇大陸電話,點開AC...
作者: 小鬼長大了    時間: 23-12-2015 11:49
想追貼國服資訊  緊貼最新玩法  打造方式  花邊八卦  可以上  國服天龍 最大貼吧
http://tieba.baidu.com/f?ie=utf- ... 9%E7%BD%91%E6%B8%B8
關注: 592,966
貼子: 58,548,337
作者: chunchun131    時間: 27-12-2015 03:04
搵唔到點開AC..冇大陸電話...
作者: 小鬼長大了    時間: 28-12-2015 22:44
回復 4# chunchun131
去便利店  買一張 1卡2號既電話卡  好似50蚊  唔知有無記錯  
張卡會有一個香港電話 一個大陸電話
要你填電話個陣  你就填個大陸電話  跟住禁認證  係香港都收到信息
就算你唔用個電話號碼  好似都要半年幫佢續50蚊  一直KEEP住個號碼
同埋 好似每月扣6蚊行政費
------------------------------------------------------------------------------
申請AC既姓名同身份證   可以係網上生產番黎  但自己一定要抄底個身份證號碼  
因為改PW  改乜改物  綁乜綁物  全部都要你先填身份證  無左身份證  甘好麻煩
-------------------------------------------------------------------------------
如果上唔到國服  話連線超時 或者上到  但好LAG  
就要DOWN個加速器  ''迅游加速器''
之后申請帳號  好似40蚊3個月  再用加速器開國服天龍  就WORK
--------------------------------------------------------------------------------
買掛  最好買  天龍如意/天龍莫愁  
好似40蚊1個月  依2個掛比較有保證  
基本40蚊一個係公價  10幾20蚊 咩永久任用  基本9成9係病毒 或者fake
--------------------------------------------------------------------------------
買加速器  買掛  都係開支付寶AC  再係淘寶買
支付寶帳號  如果唔係實名認證  好似5千蚊人仔以上會被凍結  5千留下就唔會
可以去7仔 或者網上搵代充
太耐無玩國服  唔知D野有無變到  但基本上係甘上下
作者: chunchun131    時間: 29-12-2015 01:39
回復 5# 小鬼長大了

哇,唔該哂
作者: carbon159    時間: 2-1-2016 21:44
有冇大大玩過國服但係依家冇玩,可以比/借個account給我,想同fd玩但係我冇ac。。。
我一定唔會玩你玩開果區,同埋如果你要番可以比番你

有嘅麻煩PM我呀唔該
作者: ☆★可惜↗    時間: 9-2-2016 21:04
我想問下,可唔可以比個詳細d買ac既付款方法
作者: 蘭鈴    時間: 11-2-2016 18:01
我想問下,可唔可以比個詳細d買ac既付款方法
☆★可惜↗ 發表於 9-2-2016 21:04

有邊到唔明?
作者: ws6a19    時間: 26-2-2016 15:10
入完張一卡兩號用唔到 佢話要打左第一個電話先啟用到
但係打電話 佢又係咁話超出服務範圍 點啟用?
作者: 蘭鈴    時間: 26-2-2016 18:03
入完張一卡兩號用唔到 佢話要打左第一個電話先啟用到
但係打電話 佢又係咁話超出服務範圍 點啟用? ...
ws6a19 發表於 26-2-2016 15:10

#0。玩國服要準備什麼?
1.一卡雙號電話卡【現在需要內地手機號,並回覆信息驗證才可以申請帳號。】
【只有內地手機號可回覆信息驗證,有意長玩者請先準備一個一卡雙號來找我,我可以幫忙驗證,驗證成功後會綁回你的手機,放心。
    QQ(2573837639)。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://wwq.micro-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2