打印 上一主題 下一主題
收起左側

李寧 1轉 轉 2轉教學 ☆慢

關閉 [複製鏈接]
咁都死兵= =仲話教人= =

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

又出左新教學啦 唔知你幾時有埋李寧二轉呢

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 炎ソ月 at 2006-6-5 23:24:
咁都死兵= =仲話教人= =

燕1 22lv冇 mp ar bao_37

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

整個教轉臣臣同伯伯的得嘛.........

回復 支持 反對

^^喂~~幾好喎~~出黎俾新手睇下~等佢地唔洗咁煩惱~~
出埋其他呀麻煩你

回復 支持 反對

出下打馬俑海神同守門個d ma
巫女無咩新意..............

回復 支持 反對

你其他兵高lv就話姐!!!
如果得十幾lv夠鬼打!!!!!!!!
仲有阿,你隻花打巫女個陣都好高lv啦!!!!!
我個隻得27lv,點打。
除左主角同隻花花之外,我其他兵得十幾lv,合共五千幾攻,唔夠打喎,點算><

回復 支持 反對

我枇問下你地臣1升臣2打咩升同點打好?

我7m8攻
商1:終極邪帝卍
昌2 98
許2 98
賽1 41 升緊
燕1 42
神1 81
仲有4隻80lv mp女

回復 支持 反對

Originally posted by 終極邪帝卍~ at 2006-6-22 22:07:
我枇問下你地臣1升臣2打咩升同點打好?

我7m8攻
商1:終極邪帝卍
昌2 98
許2 98
賽1 41 升緊
燕1 42
神1 81
仲有4隻80lv mp女

緊係打海神啦...

但你又冇清怪2轉,

打象要超高技術- -

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對