收起左側

拳術討論區

唔該 我想問下野球 少林暈人大約幾耐架  
回復 支持 反對

原帖由 hoplam 於 2007-6-21 06:52 發表
明生 有d野想問下你

e家法師就改到咁屈機啦....又一擊又真咁  感覺上完全有得打喎...

見到地咁勁都幾無奈......其實e家拳手仲有冇得同法師打- -

d法師血又多護又多 就算云到佢  ...

好同意你既講法 = =  法師又高防又多血 拳又要低攻 根本就唔夠mp打 = =
另外我想問 如果我想拳法雙修 2力2血2心 好唔好 = =
回復 支持 反對

我想問 我而家個拳本來一開始想拳法雙修 但係加d點唔係好岩 搞到而家28lv力唔夠多 心又少 咁我應該點加點 = =  另外果日見到明少你出火真技 想知你點配點同咩裝 令到拳又勁 法又勁 = = 仲有 想問下 戒指對內功大唔大影響?
回復 支持 反對

原帖由 明智傑 於 2007-7-3 13:21 發表

回: ^ _ ^,你好!

o下! 你見過我??
你叫什麼名(遊戲內)??

我的裝備就是 ----> 用34LV火介2只,加水頸項1個,介子對內功影響可以話差100-200 HP。
故此我覺得被動技層和心脈,影響會 ...

你既配點其實係唔係法師型配點? @o@
回復 支持 反對

原帖由 來去無蹤KY~ 於 2007-7-16 20:42 發表
多謝版主大大的回答,囧
那我想問問,大大係咪只係玩死拳架==?

"難度升完拳被動完後,改行用 刀 用 槍??
用刀用槍時,你又咪係要用技點,又咪係要慢慢將刀招槍招 升上去。"

那大大有冇用個拳手玩其他 " ...

如果咁玩 咁就要用法師配點 買d高攻拳 高攻護手黎幫補攻擊力 咁就可以做過拳法雙修
回復 支持 反對

原帖由 iNOnAt_0iC 於 30-7-2007 22:50 發表
咁如果我唔想洗點玩拳法既話3力2體1心一路點點到夠心用就停3力3體好5好?

我玩埋小小法係因為拳d單體技唔夠所以想+雷系3技

拳我只要如封野球同分根..因為闖少打唔得遠,,摧心又冇乜用

咁樣好唔好呢??

...

如果你只係想玩埋金3就唔駛加咁多心la 金3都係要黎暈人 唔係要黎打人
回復 支持 反對

原帖由 iNOnAt_0iC 於 31-7-2007 20:33 發表
我既意思係金系3技全部

因為天雷高攻又型,,風雷又可當遠程闖少用,,真氣又可以+攻

睇你到底想主玩法定拳 主玩邊樣 就加咩點 如果3力2睇一心咁加會樣樣都唔掂 =.=
回復 支持 反對