收起左側

[討論] 聽日睇L最後的廿三天,比D意見=]

咁岩我呀媽買左個新電話,送左3張戲非,打算遲小小去睇
回復 支持 反對

原帖由 傲飛 於 16-2-2008 23:36 發表

最出奇的地方就是竟然唔出奇?!(逃)

我都唔記得有出過月-_-乜個流程唔係:一開波就南空直美同L開始調查奇拿→寫自己名→F88→渡88→L自閉→F1225→.........................................
有月嗎-_-我忘 ...

[[onion_78]]
有月的,我都仲記得
開場無耐果幕,2個對望(月,L)
回復 支持 反對

原帖由 黑色﹏眼睛 於 16-2-2008 23:57 發表

[[onion_78]]
有月的,我都仲記得
開場無耐果幕,2個對望(月,L)

然後便一起擁吻[[onion_14]] ........(再逃........
回復 支持 反對

樓上個位兄台.. 你離題啦 囧"   你今日食(藥)左未呀 ? 登.登.登.登~[[bao_27]]

其實我諗佢可能會再出續集但可能性唔高,不過我諗個主角唔會係L = = '' 係N  佢智慧都好高
係L垂死掙扎23日入便最後個慕係個個國際孤兒院入便個花園 L幫個個泰國仔改名叫NEIL[尼爾]名好似係咁串..[[bao_27]]  尼爾係動畫入便係承繼左L既位置 繼續緝捕奇拿,所以我覺得都有一定既可能性會拍第4集既[[bao_46]]
回復 支持 反對

原帖由 RAV 於 17-2-2008 12:47 發表
樓上個位兄台.. 你離題啦 囧"   你今日食(藥)左未呀 ? 登.登.登.登~[]

其實我諗佢可能會再出續集但可能性唔高,不過我諗個主角唔會係L = = '' 係N  佢智慧都好高
係L垂死掙扎23日入便最後個慕係個個國際孤兒院入 ...

對對對,我夠鍾食藥了(胃完糖~養陰院~好似太陽咁溫暖.....)
我比較想看月變成了死神XD
是維美斯之家喇-_-還有,是near
回復 支持 反對

哈哈,,,  原來個名係NEAR(尼亞)
例句:NEAR IS NEAR ME [[bao_33]] [[bao_33]]
XDDDD
養陰院 ? 專門比D虧佬住既醫院喔  @.@?

係囉  其實我都想知係咪用完筆記既人類死後都會變死神... 如果依照呢個講法 咁就可以講得通  個班死神既由來[[bao_31]]
回復 支持 反對

原帖由 RAV 於 17-2-2008 13:11 發表
哈哈,,,  原來個名係NEAR(尼亞)
例句:NEAR IS NEAR ME [] []
XDDDD
養陰院 ? 專門比D虧佬住既醫院喔  @.@?

係囉  其實我都想知係咪用完筆記既人類死後都會變死神... 如果依照呢個講法 咁就可以講得通  個班死 ...

錯了,是陰莖太...(不說了,再說下去會變18+囧)

照你咁講L都會變死神-_-陀背死神........
好想見下死神大王
回復 支持 反對

你地甘講搞到我勁想睇,
L最尾死左?
回復 支持 反對

原帖由 ×戀花_月緣}'` 於 17-2-2008 18:18 發表
你地甘講搞到我勁想睇,
L最尾死左?

L沒死
耶穌打救了L
回復 支持 反對

我本人就唔太中意睇-.-''
所以唔知囧
回復 支持 反對