查看: 24081|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

投訴版主WiNDS*自由之風

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

例子1 . 剩係個主題已經寫明歷屆
例子2 . 發表者主要想討論樂古既拍賣, 重點唔係個孫子, 如果係個巨商玩家係聊廣問孫子有咩用既話一定移題
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

走冰跟飲食相關性

走冰跟飲食的相關性和我沒關係, 我是指你的post討論點是某特定食店, 在PM已重申N多次是食店不是飲食
第2同上
第3 . 沒專版指定討論奧運, 只有是次奧運的專版
08 二字的確不重要, 重要是該專版的作用只是討論是次專版(我也感到自己有點囉唆了?)

另外! 你咩態度我咩態度,
咪剩係識話人唔識話自己

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

短片區/貼圖區亦有一些[m記]有關的post,相信相關性更加比走冰大,不見得有其他版主跟你一樣轉到飲食區,版規也沒有列明這就要扣分及一定要移到飲食區

那就看那堆post重點是否M記, 如果像你給我那個所謂例子 :
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3252355&highlight=%AD%B9
當然是與M記有關, 但重點真的是在M記嗎?
另外,版規的確有寫, 請閣下看清楚才來投訴
http://www2.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3250266&extra=page%3D1
http://www2.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3250275&extra=page%3D1

最後, 我唔用=]唔通爆你粗?

你這個 post , 100%要轉到飲食區  就這樣
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

那請問我的重點又在於m記嗎?還說100%要到飲食區?你問問其他人看看他們同不同意?

重點不是M記那你跟我說重點是什麼?
標準不一,偏私,對會員態度差

你對版主態度很好嗎?
標準不一? 你所說的其他犯規post我已全部解釋過給你聽, 是閣下理解不到而己
哪裡偏私? 我認識的會員不多啊
錯區就是錯區, 別說那麼多廢話
不是=]不一定要爆粗, 但以=]來表示對你的不滿還是可以接受的, 對, 你沒看錯, 我就是很不滿你,不爽你
因為向你解釋了整天你也不理解而不爽你
因為你死也不認錯而不爽你
因為你覺得你對人態度差就可以,別人對你態度差就不可以而不爽你
請問是否因為自己錯了而且證據確實所以令你神智不清?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

就算會員對你侮辱,你唔可以回敬對方

我而家就係唔同意E條規例

你自己親口認奧運2字比08年重要了,那照你批判我文章的角度那理所當然是錯區文章吧?
一個POST有冇錯區係睇佢個重點PLS

你不明白我再舉多一個例,以下是一般貼圖區的,內容比我的更加配合及跟m記相關,又不見該版版主會轉區?因為你比其他版主獨特?
你喜歡各自為政? 你敢說我的post跟閒聊毫不相關?

一般貼圖區同聊廣係咪同一個版主? 唔同人既標準唔多唔少都總會有出入
況且你比我個「例子」重點係D女仔靚/唔靚  重點係討論食店咩?
飲食區有話唔比閒聊? 既然有專用既版點解唔去果個版閒聊? 你個POST既重點係討論間食店丫嘛
只是你多次又多次迴避問題

如果你話我迴避我就係迴避咁仲有咩好講?
你最叻舉例架啦, 舉個例子我幾時迴避你既問題
回復 支持 反對