查看: 160853|回復: 787
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] :::新 手 發 問 專 區 - 貳 (+2)

新手職業再問:
1.戰士,係勁,但會唔會悶左d?仲有,佢招map技唔多勁= =
2.法師,係唔係只有mp係問題,到底有咩好咩唔好?
3.箭,點解咁少人講...唔好玩??
4.賊,要好多錢架?
回復 支持 反對

各有各好? 我係新手,玩鏢賊咁點?用好多錢咩?普通鏢500蚊,補250蚊,咁都貴?_?
唔知點,不如講升lv咩職好同搵錢咩職好
4隻職講晒,左至右 勁至差咁-口-''謝!

回復 支持 反對

我想問一下如果玩賊,成本要幾多?
咁d成本點搵好呢? 開咩職搵錢玩鏢賊?
(鏢賊定刀賊勁..?玩刀賊不如玩戰士?技能唔同ja喎??)

順便問埋, 2轉後係唔係多數打怪都好少用map技?係唔係通常都一隻隻咁打/秒?

回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

咁如果唔係第一隻開賊呢? 想玩賊咁用咩職搵錢?
開法師得?如果得咁開永雷火毒定僧?
唔開法師開咩??2轉前可以夠錢?

賊要咁多錢到底做咩..?買裝定鏢先?

打怪快用賊嗎?我真係唔知用咩職打怪會快...
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

照你咁講,我應該開咩職搵錢玩鏢? (工地手套幾lv任黎?點做?個個都話好??好正?)
咁沖錢法好似唔係好掂...如果想殺怪快咁用咩?唔用有錢賊有咩?
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

哦,咁唔玩賊了..要咁有錢= =咁仲有咩職殺怪快?
回復 支持 反對

回復 19# 的帖子

正是問這個...我明有冇錢的分別..但我想知冇錢咁玩咩殺怪快?
你講到差咁遠都唔緊要,唔係同人鬥,係我自己殺怪要快..咁就問
冇錢的話咩職殺怪快呀..?
回復 支持 反對

回復 22# 的帖子

沒錯,正是這個啦,我上學期初教左= =殺怪慢悶,冇咩樂趣
升lv慢唔緊要...我玩星夢都係吹水多..
回復 支持 反對

咩職係唔駛錢都殺怪快?姐係新手用咩職殺怪快??
回復 支持 反對

回復 27# 的帖子

我唔知,可以教我= =??點玩?
回復 支持 反對