查看: 13077|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 用乜做同伴好?

順手發表下la![[bao_33]]
單選投票, 共有 30 人參與投票
6.67% (2)
10.00% (3)
83.33% (25)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

加埋公主ar-.-
回復

其實3職用同伴都有優缺既..(唔計冒險家!o!)
咒,用哼吧,因為咒少血,用寵/同伴 頂怪既._.(哼最高血),又有回血技<<<重點
弓,用雷登,因為弓手要打帶跑,要搵隻速度快既同伴(其實同伴全部速一樣,只不過雷登遠攻,做成一種錯覺吧,未計同伴裝的...),但弓手不適合用物克/哼,因為頂隻怪黎,都要扣血架,弓手又冇回血技,886哼&物克,而櫻花,只要雷登有同伴裝同櫻花比,都係雷登win
劍,都係哼,因為哼係2格攻擊,劍大部份技都係1格攻擊(除了某d技&5轉),so 哼唔洗點頂怪,不過拖怪方面,難免有d損傷,拖怪既話,用遠攻/魔攻既同伴,d怪會聚集哂去最後隻野度(人/寵/同伴),加上佢地血又唔多,so,唔用

不過係中後期,弓手&劍都唔係好常用同伴吧?!!!(寵都好似係,多數用豬/夢古)
咒就唔清楚lu~~~

冒險家可能都係有人玩既,同伴同寵其實就係幫助冒險家既主力,呢d唔提喇=](都係少人用冒險家升到咁高嘛..)
http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... A=41318&tnum=22
由一位台版玩家<<專玩冒險家既人,佢玩冒險家心得=]]
注:記住係台版,有d要普通話先讀得順的,同埋d名係台架

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
sai6606 + 10 內容精彩

查看全部評分

回復

3.  亨
多血=]''
回復

不用

因為寵守守唔到同伴.......

我拖怪都係用夢古擋就算
回復

本人由60lv開始就冇用伴了...
到目前84lv(咒)都冇用...
(其一原因係我費事升姐- -")
如樓上...
本人都係用夢古頂怪...
因為有寵守呢樣野...
死左都算係識番生...
但同伴唔得...
有"伴守"就可能考慮下用伴a_a
回復

亨..多血+高lv..正
回復

本人由60lv開始就冇用伴了...
到目前84lv(咒)都冇用...
(其一原因係我費事升姐- -")
如樓上...
本人都係用夢古頂怪...
因為有寵守呢樣野...
死左都算係識番生...
但同伴唔得...
有"伴守"就可能考慮下用伴a_a ...
*迪” 發表於 12-1-2009 16:50

到時候經濟壓力又要加重了XD
回復

到時候經濟壓力又要加重了XD
風之古路羅亞 發表於 12-1-2009 19:50

冇錯xD
不過唔用佢頂怪咪唔洗晒錢lo...-v-+
回復

9# *迪”
到時哂的是面子和種子囧

某意義上的確好省錢......
回復