打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 職業技能經驗心得(戰士篇)

-0- 繁體好難打,而且你地D語言我又冇去學過,系甘上下啦.大佬..

果個必加>.<  唔加下麵果D攻擊技能加唔到.
G-force 發表於 22-4-2009 14:50

我覺得好掂喇bor,我覺得係佢懶唔睇先真:handshake
回復 支持 反對

我覺得好掂喇bor,我覺得係佢懶唔睇先真:handshake
人渣二世 發表於 22-4-2009 15:41

-0-  反正有問題就問,隨時幫你解答..反正我而家幾得閒..好似裝備D問題,升級武器,打拼圖呢D都可以問.
回復 支持 反對

冇事,邊D加錯咗。比我睇睇幫你修修好。
雖然唔加憤怒功系低咗,不過我寧願用低攻2下去頂1下MISS好過,起碼都可以將怪物攻擊打斷啊。
憤怒加咗就加咗啦,冇事。去打D低級又多怪物D圖就得了。順便提醒一下陰森住宅 ...
G-force 發表於 22-4-2009 14:46

我而家打櫻花鬼女一下三百幾.....好似加錯左8點...我以前唔識,想雙修,加左三點落雙手劍到....
力量都唔應該加爆,加五點就夠,前後曬左8點
回復 支持 反對

但係我已經+左憤怒...咁點算=-=""
而且仲+爆左
回復 支持 反對

-0-  放心,最多加錯咗2點或者4點嘖..就響其它"果度.

而家米加其他住,先將武器果邊果個   "上級"技能加咗.

第一個要加就系加右邊果個技能先,再加左邊,再加"上級".因為你丟低太多點響其它果度啦.
而家先補翻攻擊果部份先..畢竟攻擊技能要多D先好用D,唔系太少你會覺得好煩..
修完滿級"上級"先囖```再捻住加"其它"..
回復 支持 反對