查看: 35194|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

關於2012世界未日的真相

http://spy888.blogspot.com/2008/12/2012-movie-trailer-2012.html
自己睇下
好似係電影黎架BO

其實呢個世界點會有咁多未日架.....一時又話1999年,一時又話2012年....不如講聽日個六合彩號碼出黎
等大家開心下仲好啦.
地球都經曆左咁多年lo,無端端又話個咩咩未日,好好玩咩?
唔見你係1998年個時唔話1999唔係未日,2012年先係未日?

有人出黎話過2012年係未日咩?邊個咁肯定啊?有冇佢真人d資料啊?冇就唔係係度散播d遙言,令d人咁
驚啦.

以上內容只係個人意見

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
守衛~朗 + 3 感想

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

講末日唔一定係嚇人既.
只係俾人一個準備.
地球溫度咁升上去.
頂唔到好耐既姐.
如果2012年唔係末日既話,
咁我地咪會有一個心理安定落黎.
可能可以更放心咁做野.
令經濟/社會方面回復/上升得更快! ...
還是小孩子 發表於 31-8-2009 21:09

即使2012並非真實[[onion_62]]
接踵而來的會是更精采的
隨著地球日子的轉動漂流
滅亡的日子亦將稍近
回復 支持 反對

講末日唔一定係嚇人既.
只係俾人一個準備.
地球溫度咁升上去.
頂唔到好耐既姐.
如果2012年唔係末日既話,
咁我地咪會有一個心理安定落黎.
可能可以更放心咁做野.
令經濟/社會方面回復/上升得更快!
回復 支持 反對

其實2012已並非預言這麼簡單[[onion_62]]
經已有科學家 物理學家等等高學識人士精密計算
可想2012將面臨巨大威脅
回復 支持 反對

唉.....d人為左錢...咩都做得出架[[onion_50]]
回復 支持 反對

就如天災人猧[[onion_62]]
會喚醒更多人慈悲善良的心
令更多人有同情之心
捐助有需要的人
減少摩擦

或許2012是人類更和平共處的新世代吧
但我還是堅持地球將會被毀滅的可能性
有預言+科學計算
這是事實
就如1+1=2
回復 支持 反對

D人為左名利整埋曬D危險野:1.人工腦(唔係真係想整末來戰士呀=-=)  
                                      2.SSC(Superconducting Super Collider)超導超級對撞器,即係粒子加速器
                                                   3.LHC(Large Hardron Collider)大型強子對撞器   可制出反物質 4分1公克=五千噸TNT化學炸藥
                            當然仲有D咩核彈/原子彈/氫彈果D
                    所以末日有D成份係人類做成,整穿左大氣層/大量工業廢氣排出/全球暖化等等
(上述為個人意見,有錯勿插...)
回復 支持 反對

電影唔係作??  末日只係時間問題
如果再係咁呀  末日唔來都唔得啦   討論末日唔係只係怕死?
回復 支持 反對

睇唔到,就算2012未日
可能因為人類日日放左咁多黑氣令空氣唔好因此會令人類死亡'

好釆e家d人令少d膠代,唔係地球死得仲快呀''
回復 支持 反對