霧雨gogogo係邊個

查看數: 11085 | 評論數: 16 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 12-10-2009 17:24

正文摘要:

佢有無入m群=D 我知道佢用外掛=D

回復

choika777 發表於 17-10-2009 12:10:48
那個外掛老早就收費了 仲用? 大把更神的外掛都要收費 玩外掛果d用番自己的技術玩吧
battlesunx 發表於 17-10-2009 03:59:56
大家都唔好嘈了= =
搞到我又要浮上來=v="

本人覺得玩網遊用外掛是不好的行為
雖然講你pvp不用就不會影響到其他人
不過就算刷圖用也真的令到遊戲的平衡破壞
所以我玩dnf既時候真係知道邊度有外掛dl...都無用過...(玩了2年多dnf也沒有用)
所以我是不提倡外掛的...
大家也不要就外掛的問題講下去了

不然我每一個都計罵戰扣分哦!=v="
霧雨gogogo 發表於 17-10-2009 02:38:34
我無證據點會無啦啦話你
準備成世俾人話外掛狗啦
dnf-_- 發表於 16-10-2009 23:41

你肯定呢個係我!?
我可以好肯定同你講我會上既外掛網得「外掛聯xx」
其他標榜外掛既網站我都唔會上
另外想問你呢個乖仔一個問題「點解你會上果個網!?」
不過其實都心裡有數...
好明顯你係想搵我既犯罪證據啦
唔通你會上外掛網dl外掛黎用咩
olewiso 發表於 17-10-2009 00:09:19
唉~~人地用外掛甘又點先?????~~~
5係PK用就得啦~~~~~
同埋有免費外掛會有幾多人5會用先~~~~~[[onion_18]]
賊學之毒 發表於 16-10-2009 15:55
你又知一定會用?
zz
人地用外掛又點先真係好問題
!終明白點解台版咁多掛,你鍾意用外掛就用飽佢
賊學之毒 發表於 16-10-2009 23:55:06
我無證據點會無啦啦話你
準備成世俾人話外掛狗啦
dnf-_- 發表於 16-10-2009 23:41

唉~~人地用外掛甘又點先?????~~~
5係PK用就得啦~~~~~
同埋有免費外掛會有幾多人5會用先~~~~~[[onion_18]]
olewiso 發表於 16-10-2009 09:11:54
清者自清 如果你真係冇用洗咩咁好火?咪等佢講飽佢囉
你而家咁回法更顯得你係用外掛 只係沒證據
霧雨gogogo 發表於 16-10-2009 01:22:19
有就打出黎呀  你係唔係真係冇腦咖
e.g 有補充 (之後打補充內容)
冇內容支持就叫做空口講白話 通俗d就係老作
用你果個星球既語言就係 9up
最憎同d幼稚園小朋友溝通
舉個例你出街買野拎個錢包出黎唔等於你俾左錢
你要由個錢包拎d錢出黎俾人先叫俾左錢呀
dnf-_- 發表於 15-10-2009 17:52:38
據我所知呢
佢冇入m群
外掛係封測期間有dl過某個24小時試用 之後都冇用
主玩既角色有2個  放縱乂(鬼泣)  自我乂(聖騎)
呢排主玩緊巨商同神來也麻雀  夜晚都會上下DNF
閣下有冇補充-﹏-
快速回復 返回頂部 返回列表