打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] del

關閉 [複製鏈接]
我憎你多D咼~~
自己知自己事~~
ulrich 發表於 26-12-2009 17:08

你收皮啦~嘈嘈嘈!
勁憎你呀 唔好再同我嘈
你睇下你個衰樣先講野啦 打飛機都冇力 死廢柴

對你友好d 你都唔領情
回復 支持 反對

你收啦~我係中意嘈呀~
勁多人憎你啦~
依家同你好fd呀~~懶係fd咁~
成日掛住打飛機,小心打5出呀~
回復 支持 反對

你收啦~我係中意嘈呀~
勁多人憎你啦~
依家同你好fd呀~~懶係fd咁~
成日掛住打飛機,小心打5出呀~
ulrich 發表於 26-12-2009 19:16

我冇講過我打飛機
更加唔知邊個憎我
我唔知邊個憎我好正常
不過你更加唔知有邊個人憎你
我冇懶好fd~ 我都冇再搵你 野都冇講 你自己上樂古 唔知搞咩飛機~
如果你真係想同我隻抽 你小心你會*流血*
你知道你 小小受傷都 we哇鬼叫

另外~上左中3 你咁冷淡
e加我都唔理你
你又唔知痴咩線 自己黎嘈~

(ps 你變左好多@@ 係網到串我 唔知見你真人串我? 怕真人俾我打?)
回復 支持 反對

你係冇講過你自己打~~
但係你叫一個有男朋友既女仔幫你打呢~  
你緊係唔知人地好憎你啦~~  
包括我都唔知架~~  
唔通人地走到去你面前~  話""我好憎你呀""~~  
你都傻ga~~  你都唔會咁做啦~~  係唔係呀??  
由頭到尾~  我都唔鼓吹暴力~~  
所以我係唔會同你打交ge~~
同埋,你既身形咁""嬌小玲瓏""~~  
同你打交廢時俾人話大蝦細啦~可~~  
又要用更多既時間同人解釋~~  
你絕對唔係一個咁值得俾我花咁多時間喺你身上既人~~
回復 支持 反對

你係冇講過你自己打~~
但係你叫一個有男朋友既女仔幫你打呢~  
你緊係唔知人地好憎你啦~~  
包括我都唔知架~~  
唔通人地走到去你面前~  話""我好憎你呀""~~  
你都傻ga~~  你都唔會咁做啦~~  係唔係呀??  
由頭到尾 ...
ulrich 發表於 26-12-2009 21:39

唔值得晒時間 咁你又黎樂古 搵交嗌?
我同佢得閒 吹下水 你又當真?
仲有 打交 唔怕大複細 最緊要打win
鬥串 唔係學校鬥?
真人扮cool ?
溝女?  我都廢事理你 你又黎嘈我?
你有病? 要唔要同你條 "女"講聲呀
下  吹下水當真@v@??
回復 支持 反對

緊係唔係搵交嗌啦~~
第一~~我想提醒下你e位入世未深既小朋友~~
              唔好再講e d 咁下流同賤格既野啫~~
              吹下水吹到開性派對~~好開放下bor你~~小朋友~~
              講到咁大~~緊係當真啦~~
              你媽咪生日果日~~不如我同佢講幫佢開個性派對丫~~
               一定好好玩啫~~睇下你有咩感受~~
第二~~我都知打交最緊要贏~~但係............人地可能唔係咁諗呢~~
              打交都要有道德~~大蝦細真係唔應該~~
第三~~強調一次~~我真係唔係鼓吹暴力~~
             我真係唔係同你鬥串~~況且........你又唔夠我串~~
第四~~同埋e + 放緊假~~請問點樣喺學校串呀~~
             你講野咁唔make sense ge..... 廢解中....................
第五~~扮cool~~cool唔洗扮~~你係cool就cool ga 啦~~
             扮黎都冇意思~~對唔對~~
第六~~多謝哂你唔理我先.......冇侵犯我既自由~~
              我都唔想嘈你......但係你講野實在太過份~~
第七~~唔洗同我女朋友講我e排感冒~~佢知左好耐~~
最後...吹水真係唔洗當真€~但係唔好咁過份
回復 支持 反對

緊係唔係搵交嗌啦~~
第一~~我想提醒下你e位入世未深既小朋友~~
              唔好再講e d 咁下流同賤格既野啫~~
              吹下水吹到開性派對~~好開放下bor你~~小朋友~~
              講到咁大~~緊係當真啦~ ...
ulrich 發表於 26-12-2009 23:32

1.
sor~ 一時玩下姐 你又當真~
你上黎都係想要我道歉姐~
finE! sor囉~
我永遠唔好接近 你 & 你條女
2.
我冇同你鬥過串,係跟本唔想同你鬥,我冇同你鬥過 你又知你串過我?
我F2到E加 一直當你好朋友 保持友好狀態
唔想串你, 所以你都唔好   得寸進尺
回復 支持 反對