查看: 20207|回復: 245
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [韓服]香港公會ElsKnight因韓鎖ip而關閉

公會己倒閉!!!!!
反對Nexon!!!!!!!!!
回復

D影片 好閃-_-
3765411 發表於 30-12-2009 11:40

本人就此問題致歉,但遊戲中好像沒有關掉打擊時閃光之功能
回復 支持 反對

希望貴公會能夠招到更多友好的香港玩家為伍
以及貴公會可以日漸壯大,在韓服可以更著名
最後
相信貴公會與本會不會有任何衝突

副會長FinX翠琰在此祝賀

好,講完書面講返中文,如果貴公會係港服有"扎根"的話
邀請貴公 ...
玩完啦 發表於 30-12-2009 17:01

本公會不會在港服成立, 理由甚多.
本公會也以和平遊戲作準則,故不會與他人發生衝究
對於閣下之祝賀,本人實在感激不盡
回復 支持 反對

你俾你msn我,我send手動更新俾你
回復 支持 反對

太嘔心的北極帽了wwww
沒選進階成北極熊帽果然是對的

但我已入某某個好中意心心人的外國人公會以小學一年級的英文交流了ww
只加好友得嘛?
CODE-GEASS 發表於 31-12-2009 02:35

Sure you can add me in-game, but what is your name in-game? It is good that you can find an English speaking club. About the polar bear hat, just about what you think about it, someone think it is ugly someone think it is cute. Different flower will be appreciated by different people(各花入各眼)
回復 支持 反對

想玩韓服嗰D要自己加我msn
回復 支持 反對

add me in your msn... for address see the page 1
回復 支持 反對

有D人冇禮貌仲要人地俾
回復 支持 反對

怎才算是呢?
ZXAvent 發表於 3-1-2010 08:16

較早前,有人已經很囂張地在msn說."我要韓服更新檔",因本人不喜歡在msn中打中文字,所以我就打英文.該名人仕便立刻說:"唔好同我講英文",因當時是副會長負責處理account,副會長私底下跟我說:" I think he is very impolite, he didnt say any please or...." (+分鐘談話之後)副會長便跟我說:"唔鬼幫佢,懶係野咁" 於是我和副會長便一起封鎖了他
回復 支持 反對

應該要加返觀看前 請帶墨鏡字眼
[]

任務睇唔明說明先係最大問題
kennylam25 發表於 3-1-2010 10:12

任務其實好易睇得明
回復 支持 反對