查看: 14753|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

書版會考後的網聚投票

關閉 [複製鏈接]
如題啦~
大家要揀4樣。

如:
我想唱k,13/5得閒,要參加
咁就click「唱k」「12/5-18/5」「星期四」「參加」

不參加者只需click「不參加」就行了

未決定者也可click4項

如無所謂的話,
不要選該項就行了。
如:
我唔介意唱k定BBQ,13/5得閒,要參加
咁就click「12/5-18/5」「星期四」「參加」

如果兩個以上的選擇,
如:我想唱k,13/5,14/5得閒,要參加
咁就click「唱k」「12/5-18/5」「星期四」「參加」
之後要pm我
同我講14/5都可以
咁我就會知道。

二樓是投票最新情況,
一切結果以二樓為準。

如有搞事者,
定扣樂點!
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 12 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

7.69% (2)
7.69% (2)
7.69% (2)
11.54% (3)
11.54% (3)
3.85% (1)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
0.00% (0)
3.85% (1)
0.00% (0)
19.23% (5)
11.54% (3)
15.38% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

最新投票結果

唱k:siu 芷,某〞 雨,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
        BBQ:siu 芷,alex3334,maxycy,菜蘭嘆世界,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
12/5-18/5:siu 芷,maxycy,菜蘭嘆世界,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
19/5-26/5:siu 芷,某〞 雨,alex3334,maxycy,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
27/5-31/5:siu 芷,某〞 雨,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
      星期日:siu 芷,某〞 雨,alex3334,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
      星期一:siu 芷,某〞 雨,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
      星期二:siu 芷,某〞 雨,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
      星期三:siu 芷,某〞 雨,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
      星期四:siu 芷,某〞 雨,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
      星期五:siu 芷,某〞 雨,maxycy,菜蘭嘆世界,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
      星期六:siu 芷,某〞 雨,maxycy,dodo10278,淚之約﹏狼,andyyimcf,manhoyan1908
         參加:siu 芷,某〞 雨,alex3334,maxycy,菜蘭嘆世界
      不參加:wong87,limingyin,曖在鬼瑪★
      未決定:淚之約﹏狼,andyyimcf,dodo10278,manhoyan1908

BY 201005130758
回復

回復 3# siu芷
唔禁投票咪就係指投哂囉=口=''
(唔洗改)
回復 4# ShiNG_SeR
我也是=]
回復 5# 淚之約﹏狼
唔一定要唱架-3-
回復 6# 'LEAH迷囝
冇可能啦=口=''
回復 8# alex3334
投左去Join唔Join係自己既選擇,但希望投左去既就去啦
回復 9# limingyin
唔洗驚架=口=
(話說我本來不想有女生去的說.__.)
回復

請去網聚的人
幫我影mary相@@
wong87 發表於 9-5-2010 23:30

你咁樣做既原因係!?
回復

另外加工..之後大貼
淚之約﹏狼 發表於 10-5-2010 02:09

網聚=版主被出賣(?)
回復

我想問下係唔係咩會員都去得-_->?
(小第好愛樂古,因為樂古係中學階段陪伴我成長,但因為應付會考無乜上到) ...
leungmk2 發表於 12-5-2010 21:00

沒差的啦=]
歡迎你呀
但投票完左-3-
你pm我同我講啦
回復