查看: 19265|回復: 421
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 只求沉POST(再嘈落去無好處)

關閉 [複製鏈接]
咦 0.0影左啵真係 好勁唷=]
死ai子 個個打寶硬係開寵喇 低能 影左又點 冇寵係度嘈 個個轉ser打有咩問題?
哥哥 識唔識咩叫吸~? 吸指唔打怪係度掛吸物品咯
我有吸咩=]?我打緊怪架傻仔 睇眼科醫生na 好冇?
傻既 唔倨咪買寵咯 邊個話個場係你=]?
大家有權打怪既係果度 你有帶升咩??唔見啵!
姐係你問題 not me~~~~
唔撚夠串開po?! 好驚/_\
回復 支持 反對

我笑左v_v 有朋友又點 呢d叫團結 似得你?!
你咪搵fd咯 我未驚過
挑 我打親都有人打啦 唔通我郁d放樂古開po?
哇 好得閒=[
好心啦 唔想俾人搶既 你咪同gm講 叫佢開個場專屬你咯威威
回復 支持 反對

喂同志 番去訓覺啦
我有打架唔該 影d唔影d 唔識影咪影啦 火龍x戰士x]]
低能 搶有咩問題 無論低; 中; 高都會架啦
大佬 今日出寶呀 醒小小幫幫忙啦
回復 支持 反對

笑蛋左v_v 你叫我轉ser之前咩態度?~
你d死人態度叫我我會理你先算
你係我邊位呀?!咁同我講野
d人叫我唔好搶 都係叫 唔好搶啦~
你?! 唔覺邊忽好禮貌~
又冇寵又學人打寶/_\
好驚/_\ 係人入4ser都死 大家 以後奪寶果陣見到佢 唔好搶佢場喔=$
回復 支持 反對

好心你啦 睇清楚d我打咩好冇? 眼殘 唉
copy埋俾你na
笑蛋左v_v 你叫我轉ser之前咩態度?~
回復 支持 反對

你咁威威咯=[
咪用你既權威同gm講開個ser專屬你咯~~~~~~~~
回復 支持 反對

好驚喔 我講野唔經大腦?
叫大家睇下我個po打咩咯 硬膠
係個場又話影左相樂古見 玩到好大啵@@
好玩上癮=[ 陪我玩na傻仔
回復 支持 反對

矢 搶場預我 不過搶d高lv怪引死佢 爽皮
回復 支持 反對

唔買寵唔代表無錢買=]<-
姐係你唔買 咁更加抵死v_v
回復 支持 反對

轉ser係人地自由..唔係你叫佢會轉..同埋..冇pet..唔係唔可以玩...不過比人吸係你問題~.~ ...
alanalan922 發表於 5-12-2010 14:05

alanalan922  我同意你0w0
回復 支持 反對