打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 各位團長

有冇團可以收我呀我! id:遙遠的那方
                             職業:大前
                             勝%:48
                             平板:6.9頭1000位(e+場場十幾個板,因為 彈由72升到104 板由65)                              4月籃版:千幾個(頭500位)
                             lv    :26
                             彈   :105
                             板   66
                            平蓋:0.9-1
                         大部分星期6,日 會上4,5個鐘
                           1-5 最少2個鐘
msn:tong1997819@hotmail.com
有咩想問請pm
唔該晒師兄!!!!!

戰績

戰績

回復

毛百萬愛吃屎 團歡迎你
回復 支持 反對

影相功能係F12格離個個Print screen.影左既相會係FS既file既snapshot
回復 支持 反對

wa 場場10幾個板喎 咁強勁?
唔知你平均火鍋又有幾多呢?
回復 支持 反對

係mj區咁既能力 正常食晒d板
回復 支持 反對

回復 5# 小小傻

係呀!好正 上到AS都唔知點
回復 支持 反對

26LV就105彈...你知唔知上限能力99架...
同埋你哂左D裝備
回復 支持 反對

+6姐,商店有得買啦,點會晒
回復 支持 反對

籃板值得66以26lv來講似乎少左d.105彈高到..將d彈比過去籃板值度就差唔多,正
回復 支持 反對

計我話加扑臭仲好  大前彈90夠哂 一係加速一係加中投一係加block
回復 支持 反對