查看: 3802|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] [[白蛇傳說]]舉手區+個人觀後感+主题曲[[許諾]]

***白蛇傳說舉手區***有睇白蛇傳說請係下面留一留言,唔該

如果你有睇[白蛇傳說]/覺得[白蛇傳說]好睇,
請留言/禁支持!

個人觀後感:
個人睇預告就以經覺得幾感動,我係一個男仔,一向睇電視/電影都唔會點感動(可能你會話好做人冇乜感情),
旦係呢套電影的確好令我感覺到可憐,我不禁一邊睇一邊流淚!
我一開始以為自己睇錯-.-林峰= =??點知真係....林峰係呢套電影做得唔錯.....
旦個人覺得演技/感情等等女主角(黃聖依)做得好D,感情好好,劇情冇得頂,
估唔到法海泥捉素素(白蛇-->黃聖依)嘅時候,許仙(林峰)竟然親手張把刀插入素素嘅蛇身,
後味佢知道左之後不甘到雷峰塔偷仙草~.~
睇到最後我哭了,好感動....特別係睇到最後,估唔到林峰一直係門口等,有眼睇,睇到D花草由好短生到好長了,可能以經過左幾耐下!

《許諾》MV正式完整版:

[size=0.9166em]白蛇傳說 (粵語版預告):           <--------推薦[size=0.9166em]

《白蛇傳說》國語版預告片:

睇粵語版預告啦!!!

[許諾]下載:
迅6下載

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
sohoipan2009 + 20 內容精彩

查看全部評分

回復

我如果想睇依個電影都係因為李連杰....
回復 支持 反對

好正個主题曲..
回復 支持 反對

回復 3# e69030688

因為方便你地,我上載左了,可以下載.....
回復 支持 反對

回復 2# 天堂@呀昆

點可以嫁-.-緊係睇戲同女主嫁啦
回復 支持 反對

呢套戲真係正到冇得頂呀 個黃聖依真係做得超好呀
回復 支持 反對

回復 6# ~昇哥~

C兄你有睇??
回復 支持 反對

回復 7# hong2019

有呀 今日先睇完 個結局真係好感人
回復 支持 反對