樓主: lawrence9651
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創影片] 牙略-銀刃沙拉技術片02

我真係睇唔到邊度有技術,片頭見到佢玩哂偷刀真係冇哂心機睇落去.

補充:唔想見到d小學雞個個好似you ...
運命之炎厄 發表於 1-11-2011 14:12

唔應我呀?叫你show下咩係銀刀流呀,幾下偷刀=偷刀片?你有病?
e+冇人同你嘈wo,做咩叫人做小學雞呀=]又想言語攻擊呀~_~
ps:好多字打錯左;P
回復 支持 反對

好勁呀...
回復 支持 反對

好勁呀...
LT199651 發表於 1-11-2011 20:16

THX=]
回復 支持 反對

我真係睇唔到邊度有技術,片頭見到佢玩哂偷刀真係冇哂心機睇落去.

補充:唔想見到d小學雞個個好似you ...
運命之炎厄 發表於 1-11-2011 14:12

睇你話人話偷刀片@_@,你都係冇睇哂架?
回復 支持 反對

根本係偷刀流.........條片睇唔到技術何處出現...
運命之炎厄 發表於 31-10-2011 18:17

以偏蓋全
回復 支持 反對

以偏蓋全
warmanwai 發表於 2-11-2011 10:52

我認為佢冇睇哂條片~_~
回復 支持 反對

我認為佢冇睇哂條片~_~
lawrence9651 發表於 2-11-2011 16:32

原來你發帖比人評就係要插人架啦?.____. SO SAD....原來有人未訓醒.算啦...我會體諒下你小學雞既心情,又要叫人評,又要插返人地?!算啦`唔想你再煩我,回你D提醒哂我時間.
回復 支持 反對

原來你發帖比人評就係要插人架啦?.____. SO SAD....原來有人未訓醒.算啦...我會體諒下你小學雞既心 ...
運命之炎厄 發表於 2-11-2011 18:53

我有插你咩@_@,就算我有插,你個個回復都係度插人la=]
你話人成條片係偷刀ma,e+我叫你show下咩係銀刀流,你又唔應,玩野?,係你曬我d時間呀sd仔
我都唔明點解係偷刀片,根本係以偏蓋全既說法,得頭個度有偷刀同後面有少少,好明顯你係冇睇哂
你又講唔出,又show唔到咩係真正既銀刀流,咁我就送您一句:慳d啦,靚仔 : o )
回復 支持 反對

我有插你咩@_@,就算我有插,你個個回復都係度插人la=]
你話人成條片係偷刀ma,e+我叫你show下咩係銀刀 ...
lawrence9651 發表於 2-11-2011 19:14

算喇,唔想同D又要發片,又要唔肯比人評既人咁講落去,唔該唔好再煩膠我OK?
回復 支持 反對

算喇,唔想同D又要發片,又要唔肯比人評既人咁講落去,唔該唔好再煩膠我OK? ...
運命之炎厄 發表於 2-11-2011 19:16

你要評,你點評都得,但係俾有reason,你講話成條片係偷刀片已經係唔合理,我係認多偷刀,但點會任冇技術可言呢?連跳都唔係技術,下下2m都唔係技術?ok,我算,咁你都俾d改善既野黎啦,show下咩先係銀刀流啦?
好似佢咁
講評一下@@

首先 你的連跳 可以在空中 AD加速  會比較快  也比較不容易被打到  幅度大一點的話 比較好 也 ...
a948sux84 發表於 29-10-2011 09:40

佢講得出,我都知衰,我都受教架.點會好似你咁hea,俾埋d無意義既野出黎?only講:
根本係偷刀流.........條片睇唔到技術何處出現...
運命之炎厄 發表於 31-10-2011 18:17

記住評語唔係only俾好定唔好架,俾埋reason同improvement
你淨係係度講,你又唔係出名,睇你d帖子得個d sd gundam個d野,冇人會服你lo
回復 支持 反對