打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 第三次辯論大會(改機)

關閉 [複製鏈接]
It is sad that many people do not know self displine, use 改機 in PVP. Otherwise, 改機 is a good tool to save lots time.
回復

g1幾衰都好,改機絕對係破壞遊戲平衡的野,而破壞遊戲平衡的野絕對係對遊戲不利.你地已經唔想玩?
回復

不在對戰用就影響唔到ge~個人覺得
回復

(如有任何誤解題目請指出)
你刷任會影響你正正常常對戰嗎?
刷任跟對戰有關系嗎?
G幣的貧富懸殊對你而言很重要嗎?
你仇富嗎?

若以上問題答案是否,恭喜你,可以Close file
若以上問題答案是Yes,恭喜你,請往下看

你刷任會影響你正正常常對戰嗎?
沒有,刷任的目的可能是升機,刷G
那你對戰是完全公正的,沒改機
那你管那麼多幹嘛
G幣的多少會影響戰果?
Oc的點數大不了差一/兩槍,你確認你只會開高級機體出來對戰嗎?
你確認你不是一名新手,而你沒有一台Oc機嗎?
你確認現今港服的oc機率能讓刷任的人的OC機比你多很多嗎?
你確認你沒有參與改機刷任的場嗎?

刷任跟對戰有關系嗎?
沒有,頻道是分開的,戰果是分開的

G幣的貧富懸殊對你而言很重要嗎?
我有二百萬G幣,我拿去買S機設計圖的數量有變嗎?

你仇富嗎?
人家的G幣多少跟你有神馬關系
人家李家誠有錢與你有神馬關系

以上言論如有得罪,抱歉,我是為辯論而來的(誤
別介意
回復

就算升機都可以刷任7..
唔一定用改機......
十人竹 發表於 5-11-2011 19:52

但係而家d人唔係咁諗
真係好奇怪,唔知幾時開始改機升機先係正確
回復

當seed故事中一個小兵秒爆晒主角,你話點(得一集
回復

有好有壞喇
對戰唔洗講一定係唔好,比人一野kill左經都無,場次數又無

而任務
改機可以快升快賺G,不過主要都要有第二個玩家幫手,你幫我升機:我幫你做跑手,互相幫助(有朋友幫可以無視)
同時令到好多人好快升到OC5(無打對戰去到OC5已經好好)
所以G1出熾天使同骷髏X1設計圖時變了5萬2(改機打任賺咁多G,好應該要加價)
不過在10月出的新安洲變回4萬2,原因可能是G1已經唔想有改機存在,所以先減價
但係到11月頭都係有咁多改機,所以先會採取行動(此為個人認為)
但其他服的人是怎麼賺錢,咪只係得慢慢打任
所以改機賺錢對其他服唔公平

但如果任務改機是影響平衡,但為什麼在之前所封的AC,以數量來計應該是打對戰才封的
而任務到現在也是咁多人,所以GM才去BD場封人
回復

冇左改機麵唔會甘快有oc機啦下哇?.?
回復

你睇下其他服有冇封改機就知港服根本就唔應該有呢個問題
回復

改機用尼打任我應為係十分之好的
回復