打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 正系識得公佈?

某些人太「聰明」可能不明白...
你應該指他的語氣吧
sohoipan2009 發表於 15-2-2012 18:29

佢不斷開post都係冇用嫁
都唔會收到
直接搵bb頭先係解決方法
回復 支持 反對

佢不斷開post都係冇用嫁
都唔會收到
直接搵bb頭先係解決方法
愛恨交纏 發表於 15-2-2012 18:59

所言甚是:handshake
回復 支持 反對

笑左...

收唔到飛原因如下
1.遟了將地址pm給 ivan_bb  
2.你SEND錯地址pm給 ivan_bb ...
sohoipan2009 發表於 14-2-2012 19:46

真係冇睇又點扣分-.-

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
sohoipan2009 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

真係冇睇又點扣分-.-
longpeter 發表於 15-2-2012 20:59

隨時笑死人:lol...==
回復 支持 反對

隨時笑死人...==
sohoipan2009 發表於 15-2-2012 21:01

一開始我都睇唔倒,睇你留言先知-.-
回復 支持 反對

關於會員投訴寄失戲飛問題
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4324743&extra=page%3D1
    首先本人好重視每一位會員 ^^ 亦不會推御責任,更信任會員所講之情況為事實之全部,希望ltlboyxx 明白 nakuz.com如欺騙會員,沒有送戲飛的話,相信會有好多會員出post投訴,而不是只有ltlboyxx 投訴,現作出以下回應。

1. 本人可証實ltlboyxx 確實是在限期前pm
2. 亦相信不會寄失﹙因本人有提供回郵地址﹚

答案似乎有2個可能
1.由於ltlboyxx 沒提供收件人姓名,郵件有可能給其他家人拿了或當宣傳信件掉了。
2.本人可能寄漏了給ltlboyxx 。

總結及善後 :
1.希望會員p.m地址必須提供收件人姓名
2.由於《黑金速遞》已落畫,本人將補送出另一套電影戲票給ltlboyxx ,3天內仍未收到請再post主題。

今日剛寄出戲飛

回復 支持 反對

回復 1# ltlboyxx

我每次中都好準時pm, 試過幾次都收吾倒,補番會收到,
金次中《滅口佈局》優先場戲飛,又收吾倒, 問佢寄左未,系FB留言又吾覆。。 ><
回復 支持 反對

回復  ltlboyxx

我每次中都好準時pm, 試過幾次都收吾倒,補番會收到,
金次中《滅口佈局》優先場戲飛 ...
weenmui 發表於 20-2-2012 11:17

有人話搵bb wo.搵到就唔洗發帖la.一開始就系度抱住懷疑態度黎對待會員.我發帖系見bb冇回先發,又唔系尊登.發個帖好似得罪左佢咁.有飛仲發e d帖?有飛睇完打影評la.仲打e d帖咩,其他會員講話不是就加分認同,我打既語氣詞就扣分回應,而家先知系粗口黎.
回復 支持 反對