打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] 我對呢度D人好失望。

關閉 [複製鏈接]
知情的人都知道誰在用QQ
點都好,都多謝你帶我洗左5,6百場
回復 支持 反對

心0,你真係笑大人個口,
乜野個人主義,乜野對人失望,
你企系人地立場諗下拉, 邊個對邊個失望呀?
當你fd戈陣,你就擺晒架子,把口又要臭,又要人就, 你估你邊位?,
家陣反左面又話對人失望, 每個人係有缺點,係要人就,呢個大家都清楚,但你根本就係得吋盡尺,
冇人話你,你把口就無銀敵, 有人話你就話對某人失望又盛,
你自己數下拉!, 之前我+生哥+你, 每次打親波,郁親就嘈呢個嘈戈個,
我同你咁耐,你把口臭足咁耐,我同生哥吾出聲,你就食住上,
你估大圍好想嘈你? 我 耀 翼 花洛 其他人等等玩針對?
好地地做乜要嘈你? 有無原因你知我知大家知!
講真戈句, 你改FS人物改乜名都好, 呢D根本吾關事,
你性格一日吾改, 你就算去邊度都係咁, 更何況系隻GAME度?
回復 支持 反對

你算數啦,我同光頭仔咁多年都仲係好地地,到今時今日都仲有聯繫,偶爾關心下對方,而我同你反左面幾多年?你有q資格講野咩,你同花洛d理論都一q樣既,我出聲=口臭,我唔講野又係口臭,根本無能敵既。

由頭到尾都係好簡單一樣野,你唔滿意我打法,可以永遠唔搵我,至於所謂口臭,我除左會同台仔講幾句,對住你地根本冇野可講,所以我打波唔出聲會口臭,太耐唔講野會口臭,呢個就真係笑輪大人個口

仲有你話咩野就我,係有呀,同樣地我都有就過佢地,每個人都有佢既脾氣,以前做朋友時,會出聲吊,同樣都係雙方互吊,唔好急住話冇,諗一諗再講野。
到有隔膜後,盲 算組埋一齊,大家都開始沉默,之後打法問題,大家散隊,中間冇嘈任何野,咁樣都可以比D小人拎黎話口臭吊隊友,笑
回復 支持 反對

但係你而家有出聲囉
回復 支持 反對

腦補完未 唔出聲代表你唔口臭
但係你而家有出聲囉 個時比人踢左出RC

就係度話人孤兒乜乜物物 呢D ...
花洛 發表於 16-4-2012 15:43

終於認啦?小人Z
係後面搞D小動作,最後咪又係要認~_~做男人做到咁都好失敗下
個傻仔文又會信到十足以為我狂吊隊友QQ
至於我話毛百萬果度唔關你事囉,因為你乜7都唔清楚,係佢踢之前我已經同佢斷左交,你懂個鳥?
無啦啦比個好似"文"咁既人踢,唔扯火吊7佢就有鬼,對待仇家吊到佢死盡都唔過份,用下你個腦諗啦,唔好成日用屎忽諗野
依家佢話唔知我之前已經話左斷交,OK,佢唔係報復既,我道個歉囉,關你隻護主7事

FF少D啦,成日係度FF人地吊隊友吊你,你到底係覺得自己打得唔好定有少少幻想症?
回復 支持 反對

終於認啦?小人Z
係後面搞D小動作,最後咪又係要認~_~做男人做到咁都好失敗下
個傻仔文又會信到十足 ...
毛主席萬歲 發表於 16-4-2012 19:27

但係你而家有出聲囉 有問題個D就唔敢認 ? lol
回復 支持 反對

但係你而家有出聲囉 有問題個D就唔敢認 ? lol
花洛 發表於 16-4-2012 20:07

可惜冇你FF既果D吊隊友,去嘈人,唯一有既就係對仇人既報復,SO?爆點在那裡?
回復 支持 反對