打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 最憎啲人唔睇雷達) 你又睇唔睇?

關閉 [複製鏈接]
回復 86# machunman

字都唔識隻有資格話人咩?笑囉,捉字=膠,你膠定我膠都未知
回復

回復 91# dragon21

唔識字同打錯字兩樣野都唔識分?小學畢業未?
唔想再同你條小學雞玩小學雞遊戲 好悶 冇新意 黎來黎去都係講果啲野
你的確係唔夠串搵我錯字黎串姐明白既 小學雞唔夠人串 好冇面架嘛
唉 比個機會你好落台 講聲對唔住米唔嘈囉
回復

完全唔睇又唔知唔覺係度行街送死幫人儲SP個堆多數都是渣渣
回復

你地鬧得好激烈!
我又黎櫬熱鬧!

拿你地唔好再嘈!等我黎講!
首先........廢是講! ...
chinkenmm 發表於 27-6-2012 17:34

你地鬧得好激烈
我又黎食花生先
回復

回復 92# machunman

首先我想講你識個剌字點寫就唔會打錯,唉,傻仔真係傻仔,成日開口埋口話人小學雞呀,小學雞遊戲呀,就算真係小學雞遊戲都要有你陪我先玩到嫁,話我小學雞同時係話緊你自己,真係唔係好明d人唔夠人串都可以扮夠串,咩" 比個機會你好落台 講聲對唔住米唔嘈",笑死我XD 隻手生係你度,你中意幾時嘈都得,好心做人就大量d,小小事本生我都唔想嘈咁耐

回復

受到警告 96#

回復 95# dragon21

根本就係你嘈先 自己又要回復又要話關你乜是   撩是鬥非
你唔咁講米唔同你嘈囉
咁你係小學雞牙嘛 我話你唔起咩家陣?
  而家邊撚個辣起火頭牙?
本來本來 on9當有趣
你唔撚做人大量啲 ?
何以見得你大量 多舊魚:hug:
自己辣起火頭 又要系到咁多嗲

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
風乂 -10 粗口

查看全部評分

回復

平時都會睇一睇雷達,睇下隊友係邊度,咁就唔洗變落單人士而被殺,
如果我方有通訊指揮的話,更加經常睇,因為可以睇埋敵人係邊,方便追擊
回復

打就打啦,睇乜姐,麻煩
星●仔 發表於 26-6-2012 19:14

錯了..當你有通指的時候..雷達就孌左一樣可以左右一場ge勝負中ge重要因素
如..你可以靠雷達知道敵軍ge位置..從而進行突襲同圍p..
有時放必時可以睇下雷達知道自己邊個方向有人從而進行相應ge操施..+上可以睇到地死個類機體就唔怕比佢地有機會偷襲我軍
所以雷達孌相可以幫助你明白如何走位.所以是十分重要的..
p.s 我係有通指就會睇雷達的
回復

回復 96# machunman

你開得poz我就回得嫁啦,我一開始就冇打算嘈,係你一開波就爆晒粗辣起火頭,我冇話自己大量,只係提醒你唔洗咩都同人嘈到底,大家都係你一句我一句,何以見得我多嗲呢,如果連呢d道理都唔識就
回復