打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] cso個server真系...

偶發性技術故障...
Gamania唔會作出賠償咖...
回復 支持 反對

佢可能server出左問題。
我岩岩番到屋企,我e家入到了!
回復 支持 反對

真係未玩過一隻ONLINE GAME 彈GAME次數咁頻密  真係好委屈 (次次災厄 係街場同班新手玩 佢地又唔識玩又要用特別多時間 跟住打到最後唔知做乜又彈GAME 浪費哂人地第一關入第二關既時間 不在最重要係我既結果變成重ON後呢 重上完又要撞SER又要撞ROOM  
我玩另一隻GAME 真係洗經洗足一個月都唔會彈一次GAME  真係好好好後悔買左點數投入落CSO到
佢D物價又高又限時 時期又短 而且連一隻ONLINEGAME基本需要都達唔到 我真係後悔到死 玩左CSO
但我又唔可以而家放棄 因為我又未玩厭 而且愛CS  但我真係玩CSO就想死 救命
回復 支持 反對

真係未玩過一隻ONLINE GAME 彈GAME次數咁頻密  真係好委屈 (次次災厄 係街場同班新手玩 佢地又唔識玩又要用 ...
Charlie1012 發表於 2-12-2012 00:30

好有心機
回復 支持 反對

搞到吾係幾想玩
回復 支持 反對

我都覺
回復 支持 反對

真係未玩過一隻ONLINE GAME 彈GAME次數咁頻密  真係好委屈 (次次災厄 係街場同班新手玩 佢地又唔識玩又要用 ...
Charlie1012 發表於 2-12-2012 00:30

只能用井底之蛙形容閣下
另敢問閣下玩過多少年Online Game?
我不這樣問了,閣下玩過多少隻Online Game
(只計 : 遊戲每日最少 2小時 以及 日數大於 30天)
TW/HK CSO   夠  香港 勁舞團  彈得多?
TW/HK CSO 對比 HK Audition 算吃小菜一碟
申利: 本人玩了 TW/HK CSO 快3年
        被彈的次數手指也算得盡(< 5 次)
回復 支持 反對

只能用井底之蛙形容閣下
另敢問閣下玩過多少年Online Game?
我不這樣問了,閣下玩過多少隻Online Game
(只 ...
星月仔 發表於 5-12-2012 17:14

唔好咁話人地na
彈機可能系個人電腦設備唔好
但最近你可能冇上線
個sever系停左之後集體斷線全部玩家都斷左線
我on返之後d戰星,戰友,金幣系冇曬
呢個唔系一般既彈機問題
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4406210&extra=page%3D2
btw我系2009年4月開始挽cso
回復 支持 反對

唔好咁話人地na
彈機可能系個人電腦設備唔好
但最近你可能冇上線
個sever系停左之後集體 ...
szesiulong 發表於 5-12-2012 17:30

請你看清楚 以及 理解 雙方的發言
"彈機可能系個人電腦設備唔好 "
針對這點,明顯我想帶出一個意思
你已說中一半了
btw,最主要取決於軟件(電腦內的無謂常註軟件)

利申:中午1點~2點 晚上8~10點 不定時登入,最少玩1小時才Off

以我個人玩很多遊戲經驗來說
瑪奇英雄傳 針對彈機優化系最好
最起碼與服務器中斷連線不會登出遊戲
而是返回遊戲介面(此時, 只要再次連上網路,就能不用跳出遊戲)
只要再選擇角色便能再遊玩
回復 支持 反對

請你看清楚 以及 理解 雙方的發言
"彈機可能系個人電腦設備唔好 "
針對這點,明顯我想帶出一個意思
你已說 ...
星月仔 發表於 5-12-2012 18:51

cso有待改善...
回復 支持 反對