打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 搶奪高達大作戰

同已前打20盤唔同既
已前要連續打
今次就係係活動日期內
搵七日打夠就可以了
回復 支持 反對

玩家於指定時間內其中七天(可不用連續),每天進行七場對戰

7*7=49 (?)
anthony0222 發表於 17-12-2012 18:39

咁係米一定要分開7日打??可唔可以一次過打曬佢
回復 支持 反對

點解唔係用遊戲既AC同PW呢.......
咁樣相信可方便更多玩家( 特別係唔見左9YOU AC PW果D)
回復 支持 反對

咁係米一定要分開7日打??可唔可以一次過打曬佢
lovolovol 發表於 17-12-2012 18:42

分開7日打
回復 支持 反對

gameone應該至少整2部未出,又冷冷地門既S機(AS/Ar/BS/BR都好)比d有齊晒人揀......
回復 支持 反對

gameone應該至少整2部未出,又冷冷地門既S機(AS/Ar/BS/BR都好)比d有齊晒人揀......
derek9394 發表於 17-12-2012 18:44

出D未出既佢仲點搵錢??
回復 支持 反對

derek9394 發表於 17-12-2012 18:44

有盟馬設計圖你揀,G1已經算有好大進步
回復 支持 反對

12月駕駛全勢力名機出動

(SR)墮天使高達GNHW/M
作戰目標:擊潰40部敵機
任務獎勵:副官L2(3天)+1000經驗膠囊(滿)x10+100%強化成功核心x1

作戰條件:(SS)00-Raiser
任務獎勵:副官K(3天)+1000經驗膠囊(滿)x5 +金屬拋光劑100

作戰條件:(S)妖天使高達
任務獎勵:副官K(3天)+1000經驗膠囊(滿)x5 +金屬拋光劑100

作戰條件:(S)Ξ 高達
任務獎勵:副官F(3天)+1000經驗膠囊(滿)x5

組合三:(SR)墮天使高達GNHW/M +(S)墮天使高達 +(AS)主天使高達(導彈裝備) + (A)主天使高達
獎品:1000經驗值膠囊(滿)x15+防爆核心x10+100%成功強化X3

組合四:(SR)新安州(光束斧) +(S)Ξ高達 +(S)療天使高達
獎品:1000經驗值膠囊(滿)x10+防爆核心x5+100%成功強化X1

組合五:(S)00Qan[T] +(S)再生高達 +(S)骷髏高達X1
獎品:1000經驗值膠囊(滿)x10+防爆核心x5+100%成功強化X1

回饋項目一:一次性轉換45000M幣以上
獎品:100%成功強化(oc6)x2  + 5000 經驗膠囊(滿)x15 + 防爆核心x10

上面果d 通通比齊曬 g1先好講野 唔齊我實嘈
現在個活動我唔想你出任何錯誤

另外 我現在都抽唔到雪崩
回復 支持 反對

出D未出既佢仲點搵錢??
lovolovol 發表於 17-12-2012 18:45

以前試過木瓜出須佐,隔幾個月幸扭出百式改/Z II/阿吉爾/佩涅羅佩/獄天使lee幾部野反正無乜人會合,送張設計黎合都唔會好大影響~

回復 支持 反對

回復 11# 〝小趙﹏*

係吾係每日打7場? 係吾係打一次7場定係要打49場?
回復 支持 反對