打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 電鋸恐懼感(英雄已死)

講真今年既年槍電鋸真係屈過往年既年槍,相對黎講十字弓同加龍炮變得渺小

我唔認同你既講法,十字弓,加農炮,龍炮,電鋸 呢4把槍各有用途

十字弓:打一般/彈屍神器,可當連狙用,守點都可用到
加農炮:一般屍3都可用得到,打機甲一流~
龍炮:災厄屍3專用,配合6技使用效果一流
電鋸:同龍炮用途差唔多,彈屍神器
只不過把野當係主槍咁用,面對大量殭屍時就唔係咁方便

(男)英雄槍已死,我開始覺得男英把槍愈黎愈廢,又唔可以彈屍(隻屍唔跳既話),又少彈,又唔可以好快咁連發

雖然話男英雄槍唔岩遊擊用姐,但守點就相當唔錯
少彈唔係問題,高攻->易爆頭,屍3守點絕對好用

相反一把電鋸就可以企定定係度等隻屍埋黎之後鋸一下彈走隻屍.你話女英槍都好d,可以彈屍上彈又快

上彈快又點,得4發,你4發都打唔中/俾屍SM你就玩完
回復 支持 反對

我用電鋸好驚瑪莉....佢招5技次次都整死我....
反而其他果d c 仔我都仲頂得住....但我仲係控得把電鋸幾順手....
因為我以前都係用貝西果d槍打.....唔係幾識玩近戰....
回復 支持 反對

龍砲勁d, 中左電鋸都不以為然 龍砲1下4 5000血, 電鋸精準要等佢狂鋸先勁, 有時俾瑪麗開技就玩完
回復 支持 反對

你係屍,電鋸人係人,點踼?
回復 支持 反對

回復 3# XDDXX

不能認同更多 希望遲下中埋年字 可以打王同清屍神器都集齊哂
回復 支持 反對

鋸的右鍵超強大
回復 支持 反對

回復 1# 馬倫

有電鋸ge(我遇到)我都黑名
回復 支持 反對

其實我覺得呢把電鋸好變態
因為金日玩c逃個陣,把電鋸一射
由鍾塔彈左去簷篷,好誇張
回復 支持 反對

我覺得男英主槍勁d,一下爆頭高攻,有20粒彈,槍法好根本神屈,守點仲勁,無敵,除非有雷比bu g 水,但係遊擊就無用,連跳KO,射速慢左d,基本上有庫卡,瑪麗就神爽,一排彈爆頭焯焯有餘,不過恐懼感就比唔上電鋸
回復 支持 反對

我覺得男英主槍勁d,一下爆頭高攻,有20粒彈,槍法好根本神屈,守點仲勁,無敵,除非有雷比bu g 水,但係遊擊就無 ...
s103065528 發表於 16-2-2013 19:09

根本男英槍由始至終都係太強 每次選男角最想就係做英雄V)V
回復 支持 反對