打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 離別CSO

我以家都唔系成日玩cso  出埋電鋸就更加唔想玩
老實講 cso出d槍越出越變態  求求其其入到個屍場都見到有人 ...
jeffliu321 發表於 1-3-2013 21:42

唔同意你睇法 電鋸有距離限制 最小瑪莉破到 玩cso唔一定要玩c
當你玩一般同團友係rc玩報位 team work真係好玩 而且技術好跟本唔洗怕咩狗槍
唔想比電鋸屈就玩一般啦 因為一定靠技術
回復 支持 反對

哈佬,我係GreenTeal綠茶,我諗CSO應該唔多人識我...... 但係唔知點解好想講下自己感受
唔睇字海既可以禁你 ...
1qewasdrt 發表於 1-3-2013 20:38

離開cso可不要離開樂古喔
聊廣幾時都歡迎你
回復 支持 反對

離開cso可不要離開樂古喔
聊廣幾時都歡迎你
chiuandy123 發表於 2-3-2013 14:03

梗係唔會離開樂古啦~
回復 支持 反對

梗係唔會離開樂古啦~
1qewasdrt 發表於 2-3-2013 14:14

入多d黎聊廣
   ps我依加半放棄咗cso ...
回復 支持 反對

回復 31# 傻乂小風

先回一回你 冇錯 瑪麗系可以殺到電鋸 用技能只可以用一次 但系唔中又點呢?
電鋸既距離比關刀仲要遠 技術唔系大曬  試想最多可以伸長3m既屍對4-5m既電鋸邊個會贏?
一般我雖然唔系好勁 狙都ok 手感有時又唔好  成日俾人logo已經冇咩興趣玩
回復 支持 反對

回復  傻乂小風

一般我雖然唔系好勁 狙都ok
jeffliu321 發表於 2-3-2013 14:47

我都好中意玩重狙!!
回復 支持 反對

回復 35# jeffliu321

好開心聽到你其實都喜歡CSO一D野...

我明白閣下的痛苦...
CSO多小朋友玩, 多無品玩家, 已經唔係新鮮的事情...
我明白, 俾人logo 係會覺得唔開心 (我自己有時都會少少...)
但就係因為唔鍾意俾人logo, 而放棄CSO嗎?
因為咁樣, 而無左一個高質素玩家, 真係很可惜
回復 支持 反對

真係好興幸你可以早日脫離cso,我都想唔玩cso,有次我決心賣左ac,最後又心思思買返別ac重玩(真係多鬼餘==
睇完你帖後,令我重新考慮係唔係再應該堅持離開cso,THX你既帖,我同你一樣都差唔多由佢一出就玩^_^,雖然我唔玩CSO都唔會玩其他online...祝你放ac可以放到好價錢
回復 支持 反對

回復 37# 倉井影

小弟並不是什麼高質素玩家 而我不是因為俾人logo而放棄cso
而是cso整體質素下降的非常厲害   人品、槍等等問題
以前玩cso真系好開心 全部用mg3打雷比 打左好耐都冇話悶
以家求其用把準雷3分鐘之內玩完   有點心淡
回復 支持 反對

回復  傻乂小風

先回一回你 冇錯 瑪麗系可以殺到電鋸 用技能只可以用一次 但系唔中又點呢?
電鋸既距 ...
jeffliu321 發表於 2-3-2013 14:47

見到電鋸都可以連跳 淆 一定殺得到 唔一定話玩哂 最小玩sm一定唔係電鋸贏哂
回復 支持 反對