打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 離別CSO

回復 39# jeffliu321

槍械越出越勁,
同整體質素下降無關係...

只係玩下街場,就叫做整體質素..
老實講,個人經驗(case report),在statistic的角度來說,value很低。

我自己在軍團入面,長期keep住高質素團友。
有一班朋友keep住玩。
係有換過面孔,但我依然玩得好開心。

至於出槍問題,
呢個係online game來。
一定會有改變和更新。一定和以前不同,為什麼硬要拿以前比呢?
一定要出槍,吸引會員抽,吸納資金。如果唔係,邊度俾錢請人設計遊戲,maintain service俾玩家玩?
有勁槍,打快啲,有咩問題?
你話打屍場太屈,fine
但打災場,有佢,打快啲,又有咩問題呢?

仲有,有錢有有錢既玩法。無錢亦有無錢既玩法。
各有利弊。
大家都無得互相怨大家的。

係,打雷比係快左。
最終的線索、最終的絕望,簡直是a piece of cake。
但仲有其他有難度的災場,而且keep住出其他模式/災厄場呢。

Well,打得太快,又嫌三嫌四。
咁沉默的陷阱呢?失落的城市(普通)呢?關卡困難?
呢啲都可以打好耐wo,但街場真係好少見wo。
打得太耐又無人打?閣下點解唔去打/自己開場?

好明顯,cso 係知道打得太耐既場唔吸引。
所以先作出調整。
仲有,安格拉街場都可以好難打的。閣下試過未?

仲有,快打有快打的好玩之處。
就好似跑100米咁,自己打快場,抱著要破自己既團場紀錄,是很好玩的。
而且,和團友交流,一起打災團場,也是很好玩的,

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
1qewasdrt + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 41# 倉井影

我非常認同板主既說法

街場既質素係可以好低,9踢呢D就唔在話下.....

而出得多D勁槍係好事,但係只限災,係其他mode就.....

至於"但仲有其他有難度的災場,而且keep住出其他模式/災厄場呢。" 呢句,佢一定會咁做,如果唔係點吸引人呢?

沉默的陷阱係最耐既災,要2hour15min   

街場係有的,但你會玩嗎?

團場紀錄只是一個紀錄,有一日會被破的......

打得快係好事,起碼洗稱洗快D
回復 支持 反對

做咩咁多負皮架
我覺得寫得幾好呀
話說我係出屍1果時開始玩既
以前淨係得把MP5我都覺得好好玩
屍場D人互相幫忙,好團結
而家街場D人個個都各自各咁玩
好似同緊D BOT玩緊咁
以前係CSO入面識D人成日都一齊玩
好似係現實識左佢地好耐咁
而家D人加你好友玩幾場之後就會唔記得左你

BTW以前好多模式都重未出,玩黎玩去都得果幾個
但係唔知點解又會玩得好開心
(可能只係而家玩厭左啦)
回復 支持 反對

比ac我 ok?^ ^
回復 支持 反對

做咩咁多負皮架
我覺得寫得幾好呀
話說我係出屍1果時開始玩既
以前淨係得把MP5我都覺得好好玩
屍場D人互 ...
ZoMble乂幻月 發表於 3-3-2013 12:00

好同意 想當年我都係得把mg3
回復 支持 反對

好同意 想當年我都係得把mg3
傻乂小風 發表於 4-3-2013 02:15 PM

想當年D人好有品,就算小學雞都唔會9踢人,
    都冇logo,9槍呢D問題出現..
回復 支持 反對

回復 44# tf00918612

唔好_啦人地唔挽都唔會比你啦.人地開呢個帖係話自己離開cso.你就走去叫人比個ac你
回復 支持 反對

回復 47# 1113233

可能係人地環保呢
物盡其用 (講笑)
回復 支持 反對

回復 47# 1113233

因為咁我放棄左yrytryugu呢個號

我估佢係見到呢句先叫人比個ac佢掛
回復 支持 反對

回復  1113233

我估佢係見到呢句先叫人比個ac佢掛
ZoMble乂幻月 發表於 4-3-2013 17:08

yrytryugu得4樣永久...我諗送都冇人要啦A_A
回復 支持 反對